1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus, mikä tässä koneessa on väärin :)

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi MissTiikeri 04.04.2014.

 1. MissTiikeri

  MissTiikeri Newbie

  Liittynyt:
  04.04.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
 2.  
 3. Pc_P

  Pc_P Regular member

  Liittynyt:
  28.07.2010
  Viestejä:
  2,517
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  48
  Jos koneen osat näyttävät riittävän tehokailta niin näppäimistö voi olla todella huono tai kosketuslevy -> hiiri. Nuo nyt ensimmäisenä voivat alkaa ärsyttämään uudessa koneessa.
  Tuon hintaiseksi koneeksi vaikuttaa hyvältä, vaikka sitä sitten tiedä kauanko kestää.

  Millainen budjetti ja minkälaiseen käyttöön olet konetta etsimässä?
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2014
 4. Tinke8

  Tinke8 Active member

  Liittynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  1,191
  Kiitokset:
  61
  Pisteet:
  78
  Packar Bell on pettänyt monasti ilmanvaihtopuolella, jolloin hyvätkin osat kuukahtaa.
   
 5. MissTiikeri

  MissTiikeri Newbie

  Liittynyt:
  04.04.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Nykyinen koneeni on näyttänyt jo yli vuoden rikkontumisen merkkejä laittamalla näytölle pinkkiä sekamelskaa, aaltoilua, pikseli tanssia, välillä hidasta pientä sitten rajua nopeaa.. varsinkin näyttöä liikuteltaessa tai hipaisun vaikutuksesta ja jopa katseen voimalla eli itsestään :) siksipä kiireellä yritän opiskella seuraavan kannettavan ominaisuuksia jotta ostaisin nopean mutta ennenkaikkea kestävän yksilön.. Sitähän ei aina voi taata, mutta yritys :) Mietin ettei kannettavaan sen keston takia juurikin kannata paljoa satsata. eli mitä halvempi sen parempi, tosin intelistä ei kai kannata tinkiä :) Oisko maksimi sitten.. hmm.. 550. Tuo edellä mainittu kone kyllä ois ollu niiiiiiiin halpa, mutta jos sitten parin vuoden sisällä pitää laittaa uutta konetta rikkoontumisen takia niin ei kannata. En aio liikutella sitä kuin pöydältä toiselle, sängylle jne. Pelejä on vaan normaalit mitä netistä löytyy, tv minulta löytyy vain koneesta kuten myös dvd koska koneen hajoamis kiireessä olen tallentanut kaiken tikulle tai cd lle :) Kyllähän mä totta sen televisionkin laitan joten kai se hdmi liitäntä sitten :) ajattelin jos alkaisi opettelemaan valokuvausta paremmin joten kuvankäsittelyt on sitten osa käyttöä.. Tarviikohan 3D ohjelmille, autocad jne tehokkaampaa konetta? no, ei ainakaan vielä ole ajankohtaisia. Minulla on taipumus pitää auki monia ohjelmia koska niiden availu on tuskallisen hidasta, netti mukaanlukien. Ne oikein näyttävät värit ois ehkä 1 joka ois hyvä juttu, mutta ei pakollinen jos kone vain kestäisi :) Näytöksi riittää 15 ylöspäin tuumaset :) Mitähän muuta kuin peli juttuja yleensä kannattaa miettiä käytön suhteen, en ehkä ole tullut ajatelleeksi jotakin :)
   
 6. MissTiikeri

  MissTiikeri Newbie

  Liittynyt:
  04.04.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kiitos, kestävyys on ehkä se tärkein juttu kuitenkin :)
   
 7. Pc_P

  Pc_P Regular member

  Liittynyt:
  28.07.2010
  Viestejä:
  2,517
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  48
  Asus 549€

  Prosessori on sinun käyttöön varmasti riittävän tehokas, jaksaa pyörittää ohjelmia joita käytät. Muistia on 8gb eli ei lopu kesken vaikka on useampi ohjelma yhtäaikaa päällä. Näytönohjain ei ole kovin tehokas, mutta ei kaikkein huonoinkaan ja netissä olevien pelien pelailuun se on riittävä. Asus on myös laadultaa hyvä. Miinuksena tuossa koneessa on vain kaksi usb paikkaa. Hidas kiintolevy hidastaa koneen käyttöä, mutta parempaa ei juuri olekaan alle 700 euron koneissa.

  Tehokain ja laadukain läppäri mitä 550 euron budjetilla löysin.

  Edit. Sängyllä koneen alla olisi hyvä käyttää jotakin alustaa, jotta ilma pääsee kiertämään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2014

Jaa tämä sivu