1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

(Asus eah2600xt) tv ei tunnistu,leffat mustavalkeita!

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi marzi69 28.11.2007.

 1. marzi69

  marzi69 Guest

  En saa millään tuota olohuoneen tv:tä toiseksi näytöksi. Tarkoituksena siis katsella leffoja telkusta niin kuin ennenkin. S-video kaapelilla siis ovat kiinni toisisssaan, mutta näyttiksen ajureista ei saa millään sitä toista näyttöä päälle. Sanoo että ei toinen näyttö ole käytössä! Kokeilin, niin ei vaikutusta onko se kaapeli kiinni vai ei. Johdossa kuitenkaan ei pitäisi vikaa olla, kun se on toiminut tähänkin asti moitteetta.
  Toinen ikävä ongelma on leffat. Asensin ffdShowin ja bsPlayerin. Leffat näkyivät ensin vihreänä. Jostain sivulta löytyi ohjeet kuinka säätää ffdShow tarkemmaksi, tein ohjeiden mukaan, tuo vihreys katosi, mutta jäljelle jäi pystyraidat ja leffat on samalla mustavalkeita! Ajattelin kokeille uusia ajureita, josko sillä parantuis.
  Jostain, joko emon tai näyttiksen ajurilevyilta asensi jotain nVidian ajureita, miksi? Jostain lukaisin että ne pitäis ottaa pois, onko näin? Liittyykö ne johonkin muuhun kuin näyttikseen?
   
 2.  
 3. marzi69

  marzi69 Guest

  Tuo vihreys ja juovat läksivät asuksen asetuksia muuttamalla. Mutta leffat näkyvät edelleen mustavalkeina, eikä tv tunnistu, mikä voisi olla syynä?
   

Jaa tämä sivu