1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Artec t14 usb tikku

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi trekkari 21.02.2006.

 1. abject

  abject Member

  Liittynyt:
  20.02.2005
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Se pikku antenni on Toptronicsin poikienkin mielestä aivan turha, eikä sitä saa toimimaan muutakuin todella lähellä "keskusta." Eli eikun vedät sen johdon poikki, ja laitat jatkoksi tavallista antenni-johtoa ja laitat sovittimen käyttämään samaa antennia, mitä sun tv/digiboksi/tms. käyttää. Nyt löytyy kanavat mutta sama ongelma ku Tommyllä, että valittaa jostain AutoGraph Errorista. Pitääpä kokeilla tota tkay:n kikkaa, kiitos siitä jo näin etukäteen!
   
 2.  
 3. tkay564

  tkay564 Member

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 4. henkkale

  henkkale Member

  Liittynyt:
  04.01.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sinne meni takas kaupan hyllylle. Pitänee testailla sitten kun toiset saa hyviä tuloksia ja piiskat kehittyy..
   
 5. lentokone

  lentokone Member

  Liittynyt:
  29.06.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Aika outo tuo piiska, jos kuva ja ääni nykiiiiii niin pelkästään tikun asentoa muuttamalla pystyt parantamaan vastaanottokykyä vaikka itse piiska olisi tismalleen samassa asennossa koko ajan.
  Kiinnostas avata tuo tikku ja tutkia onko kiinalaisilta juotokset onnistuneet...........
   
 6. tommy555

  tommy555 Member

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kävin hakemassa Verkkokaupasta tuon 20 euron lisä-antennin.
  Joo-o, SubTV ja MTV3 lähti toimimaan ihan hyvin.

  Muita en saanut sitten toimimaan, vaikka suur-Helsingissä asustelenkin. Palautin digiboksin sekä antennin ja ostin PCI-väyläisen Terratecin DVB-C -kortin, nyt toimii kuin unelma.
   
 7. gz042

  gz042 Member

  Liittynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Miten tuon 2.2.3.8 päivityksen saa asennettua? En saa millään tuota versiota muuttuun ja tekstit ei näy tuolla levyn matkassa tulleella softaversiolla.
   
 8. jukiapina

  jukiapina Member

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  31
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kannattaa siirtyä käyttäämään tikulle tehtyä MyTheatrea jonka saapi tuolta Toptronicsin sivuilta.

   
 9. takasiipi

  takasiipi Member

  Liittynyt:
  13.07.2006
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mikähän on kun kyseinen laite jumittaa täysin usb-hiiren ja näppäimistön. Eli heti kun kytken laitteen koneeseen niin hiiri jämähtää paikoilleen, mutta kun otan sen pois niin hiiri alkaa taas toimia?
   
 10. Janne_A

  Janne_A Member

  Liittynyt:
  18.07.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jaaha, täälläkin keskustellaan Artecista, kirjoitanpa tänne saman kuin DVD Plazalle (kysymys on osoitettu nimimerkille jukiapina):

  ---

  Minkä valmistajan BDA-ajurit sait toimimaan Artec T14:n kanssa? Itse ehdin jo hankkia DVBviewer Pro:n ja ihastua sen ominaisuuksiin, mutta Artecin BDA-ajureiden aiheuttama blue screen -helvetti (XP kömähti 10 min - 2h tuntia katselun aloittamisesta) sai minut palaamaan Artecin perusajureihin ja omaan softaan, joka on ominaisuuksiltaan aivan luokaton, vaan pysyypähän kone älyissään. Sivumennen sanoen alkuperäisajureiden asennus BDA-ajureiden jälkeen osoittautui melko työlääksi ja jos joku pyytäisi kertomaan miten sen tein, en enää osaisi neuvoa...

  Toptronicisin Artec-sivu tuntuu muuten olevan maailmankaikkeuden ainoa paikka, josta Arteciin saa BDA-ajurit, valmistajankaan sivuilta sellaisia ei löydy.

  EDIT: Linux-ajuri näyttää olevan yhteinen näille USB-tikuille:

  LITE-ON USB2.0 DVB-T Tuner ( also Intuix S800 , Toshiba )
  MSI Digivox Mini SL
  GRANDTEK USB2.0 DVB-T adapter
  Artec T14 USB2.0 DVB-T
  Leadtek Winfast DTV dongle

  MSI:n ja Leadtekin BDA-ajureita jo kokeilin, mutta eiväthän ne suostuneet Artecin kanssa toimimaan. Pitäisi kaiketi puukottaa jokin huijaus, mutta miten? Ajuritiedostojen koot ja lukumääräkin vaihtelevat, joten jokin noista saattaisi olla vapaa kaatumataudista.
   
 11. Janne_A

  Janne_A Member

  Liittynyt:
  18.07.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No niin, ajurien modaamisesta täydellisen tietämättömänä lisäsin inf-tiedostoihin viittauksen Artecin device id:hen ja kas kummaa, Grandin ja Leadtekin BDA-ajurit suostuivat asentumaan niinkin yksinkertaisella tempulla. Asentuminen ei kuitenkaan paljoa lohduttanut, kun Grandin ajureilla DVBviewer Pro sai Artecista irti EPG-tiedot ilman kuvaa ja ääntä eikä Leadtek-ajureilla sitäkään vähää.

  Onneksi alkuperäiset ajurit säilyvät, kun BDA-kokeiluja tekee eri USB-portissa kuin missä tikku normaalisti on.

  Täytynee pärjäillä Artecin omalla softalla ja odotella vakaampaa BDA-ajuria Toptronicsilta.
   
 12. iira2

  iira2 Guest

  Theatre asennettu ja kaikki toimi hienosti..noin 30 min., kunnes se ihana sininen ruutu ilmestyi ja kone käynnistyi uudelleen.Ja tätä jatkui..

  Kokeiltu on myös ProgDVB joka sekin reilun tunnin katsomisen jälkeen kaatoi koneen.

  Alkuperäisohjelmaa en ole ensimmäisen asennuksen jälkeen onnistunut saamaan enää asennettua toimivaksi.Ajurit eivät taida vaan istahtaa.
  Jään siis minäkin odottelemaan parempia aikoja..
   
 13. sperma

  sperma Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kaikkea sitä joutuu nimimerkiksi laittamaan, kun kaikki on jo varattu, mutta ei huono, ei ole kellekkään kelvannut.. :)

  Mutta asiaan, Artec tikku on nyt ostettu, toissapäivänä, kokeiltu omalla antennilla saada kuvaa
  - ei onnistunut
  kokeiltu uudemmilla ajureilla,
  - ei onnistunut
  Ajattelin että toimisi varmaankin paremmin jos saisi keskusantenniin tai johonkin isompaan kiinni laitten, mutta sellaista sovitin kappaletta ei ollut mukana millä homma onnistuisi, joten menin Expertille ostamaan sovite kappaletta, sillä myyjä sanoi että ei ole erikseen myynnissä, mutta heillä on sama tikku myynnissä jossa palikka on mukana, ahaaa elämys... ja takaisin Anttilaan, siellä kyseltiin oliko sellainen pussi siinä mukana ja suomenkieliset ohjeet - ei ollut , no sain palikan ja menin Honkkariin ostamaan isompaa sisäantennia vahvistemella, ja kokeilemaan, ei toimi taaskaan, ei meinaan koko antenilla näy mitään edes toisessa digibosissa, ja antennia takaisin, ja jatkopiuhaa keskusantennia varten, no tänään olen taas noin 3h taistellut (yhteensä varmaan 7h) vehkeen kanssa, ja kaikkien virheilmoitusten ja takkuilujen jälkeen MyTheatre toimii, ja tv kuva näkyy, vielä ainakin hieman nyki, suureksi avuksi oli ne koodekit joita joku laittoi tänne... kaikki koodekit piti läpi käydä, audio ja video, jotta pääsi virhe ilmoituksista ja kuva alko pelittää, aikamoinen tee-se-itse värkki, luulisi tällä hinnalla saavan hieman valmiinpaa kauraa, ja ne sisä antennit... mutta hyvä näinkin kun jaksoi taistella, korttia vinkuttaa ja bensaa polttaa, saas nähä kuinka kauan pelittää, jos ei tee mitään muutoksia asennukseen niin toivotaan että nyt tovin toimisi, nytkin päällä kokoajan ääni kuuluu taustalla... meinas jo hiki tulla värkin kanssa... :)

  ...se toimii sittenkin...
   
 14. dormie9

  dormie9 Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  "elämänneste" :) , millä koodekeilla sait kuvan ja äänen toimimaan? Itselläni auttoi myös koodekkipaketti, johon oli linkki tässä ketjussa siten että MyTheatre toimii jonkin aikaa kunnes kaataa koneen. Mulla seuraavat asetukset:
  (Valikko: Yleiset asetukset/ Tiedostotila:)
  Taakse: NVIDIA Video Recorder
  Nopea eteen: Generic Renderer
  Edellinen kanava: NVIDIA Audio Recorder
  Näytä EPG: Default DirectSoundDevice

  Eli noilla jo melkein toimii mut kun se oikein riitä... Ainakin tota Renderer-kohtaa on suositeltu muistaakseni Renderer 9 tai jotain mutta toi Generic toimi mulla parhaiten.
   
 15. vpv

  vpv Member

  Liittynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 16. sperma

  sperma Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juu kaikki oli eri nimisiä koodekkeja, mutta ei se mitään, samaa vikaa alkoi tulla, eli kone kaatus ja sinistä näyttöä, sen jälkeen ei konetta enää käyntiin saanutkaan kun toisella yrittämällä ;-)

  tikku käy muuten melko kuumana, lieneeköhän osasyytä moiseen ongelmaan, eli alkaa systeemit sekoomaan bittivirhettä tms...

  melkoista (siis paljon ja isoja) palikkaa kuvassa jos vähänkin liikettä kuvassa, lieneekö ihan bittivirran ongelmia, tv:ssä digiboxilla ei kyllä ainakaan moista näy, no eri tarkuuden näyttöjä, ehkä se sitä...

  no täytyy vähän vielä kattoa.. nimen omaan kattoa... jonka jälkeen harkitsen palauttamista...

  sain muuten texti tv:n kin toimimaan, ja ihan ekalla kerralla onnistus, oikeen hämmästyin.. toimii vielä ihan melekein kohtuullisesti kun malattaa rauhallisesti käyttää, ettei siirtele vaikka paikkaa ruudulla liian nopeesti...

  tuollahan se oli se paketti millä txt-tv:n sai toimimaan :
  http://www.toptronics.fi/tuki.nsf/8...3206cf277d613e5ac2257141003abbbd!OpenDocument
   
 17. joenranta

  joenranta Member

  Liittynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jooh mielenkiintonen viestiketju. Kiitokset siitä, loppu kyseisen tikun ostamisen harkinta kertaheitolla. Muuten, mites tommosille tikuille pärjää yhdistelmä "tallentava dvd-soitin + digiboxi + telkkari" ?
   
 18. sperma

  sperma Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Siis tottakai tuollainen ihan "aidoista" laitteista tehty kokoonpano on parhain, jos tarkoitus on saada toimiva kokoonano jokapäiväiseen käyttöön, tämän tikun hankinkin vähän niinkuin kakkos telkuksi, minkä asian se ehkä ajaa... en ole ihan varma ajaako... samalla kun olisi sitten sanut edullisesti sen tallentavan digiboxin,
  se on näissä tietokone systeemeissä vähän vikana että osien laatu vaihtelee paljon enemmän kun normaaleissa elektroniikka laitteissa, kuvitellaan että kun se on "vain" tietokoneeseen laitteen ei tarvitse olla valmis kun se tulee markkinoille, ja kyllä me yli-innokkaat kuluttajat annetaan paljon anteeksi, kun vielä vasta harkitan palauttamista.

  Onhan sitä tuotekehitystä tapahtunutkin kyllä, kun katsoo tämän viestiketjun ensimmäisiä viestejä, niin pakettiin on siis tullut se välikappale-liitin (anteeni) nyt mukaan ( jos on muistettu laittaa ) sekä softat on päivittynyt muutaman kerran, nyt siis jopa täysin eri ohjelmiin, yritystä on, eli tahdään tuotteen oloinen "tuote" ja rakennetaan se valmiiksi kun asiakkaat on jo hankkinut sen, no
  näinhän se on mennyt jo pidemmän aikaa, mutta ei ihan näin keskeneräistä ole ennen tullut vastaan.

  epäilen muuten että myytävät tuotteet taitaa olla uudellen pakattuja palautettuja laitteita, joita sitten korjaillaan ja listään uusia osia pakettiin, mihinkä sitä muuten kannataisi kallista tikkua laitta, ei roskiin ainkaan jos on suuret palautusmäärät, taitaa oll maahantuojan painajainen, jos on mennyt vaikka halvan erän vielä ostamaan... ;-)
  hakusessa on varmaan se hinta milloin asiakas ei enää viitsi palauttaa rikkinäistä, jolloin se voitto tulee...

  mutta hinta on laatuun nähden melko kallista...
  no ...elämä on..

  Anttilassa 59, mutta näin jopa yhdessä liikkeessä 99, hui kauhistus...

  ..no täytyy koittaa taas tikkua... josko tänään näkyy... ;-)


   
 19. 0401557

  0401557 Guest

  Jepjep..Hain toptronicsin sivuilta ajurit ja nyt MyTheatre hakee kyllä kanavat ja löytää ohjelmatiedot, mutta KUVAA ei saa näkyviin.. Ilmoittaa että "Video Mixer Renderer 9" ei löydy.
  Apuja kaivataan..
   
 20. Jartse

  Jartse Member

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vaihda asetuksista "autograph"-välilehdeltä video rendereriksi "video mixing renderer 7". Vaatii ehkäpä vielä video off/on tempun tai kanavan vaihdon saadakseen uudet asetukset käyttöön. Ilmoitus johtuu siitä ettei sulla ole tuota 9 versiota asennettuna koneelle. Toinen vaihtoehto on tietenkin asentaa se. :)
   
 21. 0401557

  0401557 Guest

  Kiitos vastauksesta Jartse!
  Jos ihan oikein olen ymmärtänyt niin VMR 9 tulee DirectX 9 mukana, jonka olen jo koneelle ladannut..? Onkos tässä vielä jotain asetus säätämistä?
   

Jaa tämä sivu