1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Artec t14 usb tikku

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi trekkari 21.02.2006.

 1. Kase

  Kase Member

  Liittynyt:
  08.04.2006
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen puoli päivää koittanut saada MyTheatrea toimimaan. Nyt olen jo niin pitkällä, että kanavat löytyivät. Ruutu vain on mustana. Signaalimittareista oikeanpuolinen näyttää 100% ja vasen 77-80%. Eikö tämä riitä vai onko vielä jotain asetuksia viilattava?

   
 2.  
 3. owl70

  owl70 Member

  Liittynyt:
  08.04.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Koitas painaa sitä pientä nuolta ikkunan vasemmassa reunassa.

  Kesti muuten vähän aikaa keksiä, miten kanavahaku edes toimii... noin ilman manuskaa ainakin.
   
 4. Kase

  Kase Member

  Liittynyt:
  08.04.2006
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tulihan sieltä kuvakin kun laittoi kruksin kohtaan Display - video on/off. Mutta ei ole MyTheatrestakaan tilanteen pelastajaksi. Systeemi on yhtä epäherkkä kuin ProgDVB :lla. Palikkaa ja nykimistä tulee 80% signaalilla. Lisäksi niin raskas, että 2,6 Celeron tahmaa. Kone kaatuu vähän väliä. Kunnollista BDA-ajuria odotellaan edelleen.
   
 5. synkka

  synkka Member

  Liittynyt:
  24.05.2006
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kase, ei minun ainakaan tarvinnut laittaa tekstityksiä päälle mistään nappulasta vaan ilmestyivät ihan itekseen :)
   
 6. Kase

  Kase Member

  Liittynyt:
  08.04.2006
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Taisit Synkka katsella uutisia jos YLE:n tekstit sait näkyviin ;)
  No olihan tuossa päivityksessä suunta parempaan. Nimimerkistäsi tuli mieleen, että itsellä kiusaa huulisynkan puute toisinaan. Joutuu jonkun kerran sammuttamaan ja käynnistämään ohjelman että saa synkan kohdalleen. Kanavanvaihdossa se saattaa taasen kadota.
   
 7. Akmu

  Akmu Guest

  Voisikohan joku tiivistää toimivan ja ilmaisen "kokoonpanon"?
  (eli ohjelma ja driverit)

  ...ei muuten, mutta kone ei löydä yhtään kanavaa...(käytän siis perus drivereitä ja perus ohjelmaa [uusimmat versiot])
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 01.06.2006
 8. tkay564

  tkay564 Member

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  akmu: Eli hakee kanavia, mutta ei löydä? Antennisignaalisi on liian heikko taikka signaali/kohinasuhde on liian huono. Laita parempi antenni, niin toimii.
   
 9. JamesonD

  JamesonD Guest

  Mulla on jo toinen menossa näitä Artecin tikkuja. Ensimmäinen kesti pari päivää jonka jälkeen signaalit hävisivät kokonaan. Kävin vaihtamassa takuuseen uuden ja nyt sekin teki saman. Pysähtyy kolmelle taajuudelle mutta ei löydä enää mitään kanavia eli tod. näk. rikki taas. Ei kai Sw voi noi nyrjähtää että muuten toimii mutta signaalit ja kuvat häviää?
   
 10. tkay564

  tkay564 Member

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vähän venyy Mytheatren Artec -versio:

  "Uutta tietoa koskien My Theatre ohjelmistoa. Tämän viikonlopun tai ensiviikon maanantain aikana pyrimme saamaan ohjelmiston tänne ladattavaksi asti. Ohjelmisto toimittajalla

  on ollut hieman säätöä koskien tuotteen spesifikointia ainoastaan Artecia varten. Olemme pahoillamme että asia on pitkittynyt."

  www.toptronics.fi/artec
   
 11. tkay564

  tkay564 Member

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  JamesonD: Melkeinpä väittäisin, että antenniongelmia sullakin. Omani myöskin pysähtyi analysoimaan kolmeen kohtaan (muistaakseni 634, 714 ja 738 Mhz, Oulun alueella) jotain, mutta ei löytänyt kanavia. Kun poistelin ylimääräiset haaroittimet ja suuntasin antennin paremmin, niin jo alkoi pelittää.
   
 12. Akmu

  Akmu Guest

  nyt on hyvä one for all antenni ja telkkarilla toimii hyvin, mutta boksi ei vieläkään löydä kanavia :s
   
 13. tkay564

  tkay564 Member

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo, tavallinen digiboksi on varmaan 10 kertaa herkempi ja hyvä tuuri saa sulla olla, jos sisäantennilla saat artecin näkymään. Minulla ei ollut toivoakaan. Onneksi harava-antenni pelasti..
   
 14. Kase

  Kase Member

  Liittynyt:
  08.04.2006
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Toptronicsin sivulla on nyt tilattavissa Artecille muokattu MyTheatre-CD
   
 15. comoc

  comoc Member

  Liittynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mistä johtuu, että kun asennan toptronicsin sivuilta otetun BDA-ajurin, homma pelaa ihan ok. Asennan myös MyTheatren, ja palikka löytää kanavia. Ok siihen asti. Sitten käynnistän koneen uudelleen, palikka koko ajan kiinni koneessa, mutta BANG kone jää jumiin jo Windowsin lataukseen. Ei lähde liikkeelle ennen kuin koneen reset ja palikka pois. Sitten kun kone on latautunut normaalisti Windowsiin, isken palikan takasin samaan USB-porttiin kuin aiemmin, ja BANG taas on kone juntturassa, eikä liikahda kuin resetistä..

  Eli asennuksen jälkeen kone toimii moitteetta, mutta uudelleen käynnistyksen jälkeen ei kirveelläkään. Oisko helppiä tähän väliin?
   
 16. Wepsukka

  Wepsukka Member

  Liittynyt:
  04.02.2005
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sama ongelma itellä noiden kanssa. Ja sit en varmaan osannu poistaa niitä kunnolla ja nyt ei toimi koko vehje millään. Kaikki jumittaa koneen. Tikku makaa pöydällä ja kone odottaa formatointia...
   
 17. undoredo

  undoredo Guest

  Ostin kyseisen vempulan nähtyäni Anttilan mainoslehtisen. Plussakortilla hiukan alle 60€.

  Yli neljä tuntia tappelin pirun vehkeen kanssa päivitysten, kiroilujen ja erroreiden säestämänä (kannettavalla sekä pöytäkoneella). Sitten meni loppui kärsivällisyys ja vein vehkeen takaisin. Kanavia en saanut kertaakaan näkyviin.

  Ei tosiaan ole loppuun asti hiottu tuote.
  "Lyhytpinnaiset" älkööt vaivautuko!
   
 18. Tare69

  Tare69 Member

  Liittynyt:
  20.03.2006
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ei se löydä kunnolla niitä kanavia omalla antennilla. Pitää olla kunnon antenniin liitetty, että löytää talon sisällä ne. Aika kuumana käy ja en sitten tiedä onko siinä syy kun katselun aloittaa niin kuva ja ääni on synkassa mutta vähän aikaa oltua auki kuva pätkii ja ääni tulee vasta paljon myöhempään :) Ei kyllä ainoaksi tv-virittimeksi kä vaan tulee vielä hommattavaksi se uusi kortti missä on kaksi viritintä ja suoraan PCI-väylään. Tietty saattaa olla syy tuossa XP3200+ prosessorissakin eli ei kauhean nopea ole ja myöskin MPG-tiedostojen muunto DVD MPG2 tiedostoksi takeltelee ihan yhtenään... Saattaa olla niin, että parin gigan tiedostosta muuttaa vain 500mb ja muutenkin on epävarmatoiminen.

   
 19. Akmu

  Akmu Guest

  Itse en ole vieläkään saanut toimimaan, mutta nyt olisi tarkoitus poistaa kaikki ajurit ja asentaa uudestaan. Myöhemmin kokeilen myös linuxilla.

  Nyt menee hitusen ohi, mutta tietääkö kukaan hyvää ulkoista digitv:tä?
   
 20. jukiapina

  jukiapina Member

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  31
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Itsellä toinen T14 tulilla ja toimii tuon nykyisen (2.2.3.8) ohjelmiston kanssa erinomaisesti tolla omalla pikku nysälläkin.

  Tuntuis jotenkin tuo Artec T14 olevan pätevä vain ja ainoastaan sen oman ohjelmiston ja ajurin kanssa. Ensimmäinen meni ilmeisesti rikku kun käytin yhden toisen tikun bda-ajuria ja ProgDVB:ä.
   
 21. Pete-75

  Pete-75 Guest

  Minäkin kävin Anttilasta poimimassa. Asennus vei viitisen minuuttia, kanavien haku hetken pidempään. Asennuohje tosin oli huono. Ainakin minä ymmärsin sen väärin. Silti asennus onnistui tuossa viidessä minuutissa. Kuva omalla antennilla ikkunan vieressä loistava. Niin paljon en ole vielä katsellut että olisin huomannut kuvan jäävän jälkeen. ajuriversio on 2.2.3.5.
   

Jaa tämä sivu