1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Artec t14 usb tikku

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi trekkari 21.02.2006.

 1. kaleppo

  kaleppo Regular member

  Liittynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  492
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No se on kyllä totta,tällä tikulla saa pelata tuon antennin kanssa oikein kunnolla,muistuu oikein vanhat mökkitelkut mieleen kun sai viritellä antennia useamman tovin kohilleen.
   
 2.  
 3. peltes

  peltes Member

  Liittynyt:
  11.06.2007
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  l
  mulla toimii kutakuinkin hyvin sen jälkeen kun ostin vahvistavan antennin. Huom. kun eka ketaa ottaa käyttöön, pitää ohjelmisto asentaa ensin sitten tikku kun se sitä pyytää. Ja käytettävä samaa usb porttia. mul xp sp1 . (välillä kuva pätkii tai "signaali heikko", jolloin joutuu stoppaamaan ja käyn uudelleen) . maksoin tästä vempaimesta huikeat 4,50€. oikeeta telkkaa ei oo ollut 5 vuoteen. ostin toisenmerkkisen yhtä kalliin tikun toiseenkin koneesen ku tallentaa vain sitä kanavaa mitä katsoo _:) ,, näit saa huuto.netistä
   
 4. eklu

  eklu Regular member

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  538
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  28
  Artecki pannaan oksanhakaan ja koitetaan kestääkö haulikolla ampumisen, Huavei nettitikku ei kestänyt. Ny eyeTV hydrid ja tvn sinnaalin voi ottaa kaapelista tai tikkuantennista, ostin vahvistavan antennin koska FM radio ei toiminut kun ei ole tökkelinpaikkaa radiokaapeliin niin nyt toimii miinkuin se kuuuluisa junan vessa ja kuva ei voi olla parempi enkä käytä radioon ta TV:n katsomiseen kuin Windowssin media senteriä. Ei mukana edes tullut mitään radiosoftaa, nyt saa ruuvata kannet koneessa kiinni kun samalla laitoi LG:n dataliitännäisen CD DVDR Samsungin vastaavan tilalle, se on puolet nopeampi kuin vanha vaikka ovat muka yhtä nopeita, kutistavalla rippaus ohjelmalla kopio DVD leffasta alle 10 min kun saa levyltä levylle, nyt kone on mieluinen.
   

Jaa tämä sivu