1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Artec T14 DVB-T USB Digital TV Stick ei toimi

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi PatrickL 16.02.2009.

 1. PatrickL

  PatrickL Guest

  Mustasta Pörssistä tuli tänään ostettua Artec T14 DVB-T USB Digital TV Stick 14,90 € (Norm. 59,90 €).

  Ohjelman mukaan tulleella CD-levyllä oli Windows XP:n Artec T14 ajurit ja TV Jukebox 3.0. XP:hen ohjelma asentui ohjeiden mukaan ja homma toimi muuten, mutta ohjelma löysi vain YLE:n kanavat eli TV1, TV, Teema, FST jne. ei MTV3:a, nelosta, JIM:iä ym.

  Sitten koitin asentaa Vista-koneeseen. Ohjeessa sanotaan että vistaan pitää hakea uusimmat ajurit http://www.artec.com.tw/Service_e/nl/home/drivers.htm sivulta. T14 mallille näyttää olevan T14 DVB-T Digital TV Device (BDA Driver) Application & Driver v4.0.0.24 & 3.6.0.1 ja T14 DVB-T Digital TV Device (WDM Driver) Application & Driver v2.2.3.8 ajurit & ohjelmat, mutta jälkimmäinen on vain englanninkielinen. Asennus sujuu ja työpöydälle ilmestyy kuvake: ArtecMedia T14 DVB-T Player, mutta kun sitä painaa tulee aina ilmoitus: "USB Digital TV device is not found or un-available!"

  Koitin myös asentaa Artec T14 paketin mukana tulleet ja XP:ssä toimineet ajurit ja Jukeboxin, mutta kun alan etsiä kanavia, sininen ruutu pläjähtää päälle ja kone käynnistetään uudelleen.

  Miten tuon digiboxin ajurit ja playerin sasi asennettua niin että pääsee etsimää kanavia? Ja saako tällä pienellä 15 sentin piiskalla yleensäkään näkymään muita kuin YLE:n kanavia?
   
 2.  
 3. PatrickL

  PatrickL Guest

  Nyt kun monesti uudestaan asensin ja antennia siirsin niin sain Vistalla näkymään myös YLE:n kanavat, en muita. ArtecMedia T14 DVB-T Player v4.0.0.24 ohjelmana.

  Kyselisin nyt että onko kerrostaloissa jossa on kaapeli-tv, mahdollista laittaa tällaista DVB-T -digikorttia mukana tulleella antennisovittemella antennipistokkeeseen, joita löytyy kaksi "TV" ja "R" -merkitty olohuoneesta? Eli mikäli talossa on kaapeli-tv niin eikö kummastakaan antennipistokkeesta saa "oikeaa" antennisignaalia?
   
 4. Megado

  Megado Member

  Liittynyt:
  14.03.2002
  Viestejä:
  61
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kyllä se käy, mutta tietyssä tilanteessa, eli onko kerrostalon keskusantennijärjestelmä tehty niin, että se tuo kaapelista dvb-t signaalia. Yleensä kerrostaloissa on niin että dvb-c signaali johdetaan asuntoihin. btw. ko usb tikku oli lahden kärkkäisellä 10e hintainen ;)
   

Jaa tämä sivu