1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Apua uusien kuulokkeiden arpomiseen

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista -osiossa. Ketjun avasi mkb123 14.03.2016.

 1. mkb123

  mkb123 Member

  Liittynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moido

  Oon tässä arponut jo tovin uusia kuulokkeita. Jeesatkaas vähän ja heitelkää ehdotuksia

  Musiikkia tulee kuunneltua aika laidasta laitaan, mutta elektronista meininkiä pääasiassa. Suurin osa käytöstä tulisi olemaan toimistolla omppukoneen kautta ja taskusta löytyy myös FiiO E11k kannettava kuulokevahvistin puhelimella kuuntelua varten. Aika tasapainoista ääntä kaipailisin, ei missään nimessä ylikorostettua bassoa jne.

  Hintaa saisi olla mielellään max 200€ (ja ihan ehdottomasti alle 300€).
  Suljetut, tyylikkäät ja kestävät saisivat olla.

  Harkitsin vähän AIAIAI:n TMA-2 kuulokkeita S01-H02-E02-C02 setupilla. (175€) Jos noista on jollain jotain kokemuksia, niin kuulisin mielelläni.

  Kiitos.
   
 2.  
 3. Maetco

  Maetco Member

  Liittynyt:
  05.02.2011
  Viestejä:
  62
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  16
  Hei,

  Tulin itsekin pyytämään apua kuulokkeiden valintaan. Sano vain jos haluat, että teen oman threadin.

  Olen itse etsimässä kuulokkeita pitkälti samoilla spekseillä kuin sinäkin, paitsi, että itsellä ne tulee puhtaasti "matkakäyttöön", pääasiassa tavallisesta kännykästä, mutta myös tavallisesta kannettavasta. Musiikkityylilajit myös todella monipuoliset, joten genren mukaan on aivan turha yrittää optimoida, joten puhdas ja tasapainoinen ääni on paras.

  En ollut itse kuullutkaan AIAIAI:n moduulikuulokkeista. Onko sinulla mitään kokemusta niistä (kaverin kautta, päässyt kokeilemaan liikkeessä yms.)?
   
 4. mkb123

  mkb123 Member

  Liittynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 5. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  AKG:n N60 NC eli vastamelumallia suosittelen ainakin kokeilemaan, hintaluokka 160 EUR. Halvemmat ja parempiääniset kuin Boset. Vastamelutekniikka vaimentaa ympäristön ääniä myös vaikkapa kotona, jos toiset haluavat huudattaa telkkaa tms., tai autossa, jos haluaa kuunnella muuta musaa kuin muut. Lentokoneessahan ne tietysti loistavat kun poistavat ison osan jatkuvasta jyrinästä, jolloin pärjää pienemmälläkin voluumilla ja korvat kiittävät:)

  Mutta, huonoakin löytyy: basso on josssain määrin korostunut, ihan kaikille nuo eivät istu (joten kannattaa testata ensin, kuten tietysti kaikkia kuulokkeita) ja lataamankin noita joutuu, jos haluaa NC:n toimivan. Tosin akut kyllä kestävät yhdellä latauksella jopa mökkiviikonlopun, jos ei ihan koko aikaa kuuntele ja tavallisina luureina niitä voi käyttää ilman sähköä.
   
 6. Maetco

  Maetco Member

  Liittynyt:
  05.02.2011
  Viestejä:
  62
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  16
  Kiitoksia neuvosta. Katsastin vähän arvosteluja ja ovat todella pidetyt niin kriitikoiden kuin käyttäjienkin puolesta, joten päätin tilata nuo ilman kokeilua. Yritän muistaa tulla kertomaan, minkälaisiksi lopulta osoittautuivat.
   
  Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu