1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

APUA !! Topfield TF5100PVRc HDMI

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Kalijanev 25.03.2009.

 1. Kalijanev

  Kalijanev Guest

  Apua!!

  Nyt syö niin paljon miestä, että on pakko anella neuvoja! Ostin reilu vuosi sitten tän TF-5100PVRc boksin ja silloin hommasin myös Turun kaapelitelevision canal+ total- kanavapaketin.. Pari ensimmäistä kuukautta nautin täysin rinnoin ohjelmatarjonnasta kunnes alkoivat ongelmat: Jostain kumman syystä yhtenä päivänä kaikki canalin ja ylen kanavat olivat karmeaa pikselimössöä ja kuva sekä ääni nykivät niin ettei lähetyksiä pystynyt katsomaan ilman päänsärkyä! Tätä on nyt sitten jatkunut jo vuoden päivät.. Ongelma on siinä, että välillä kanavat saattavat näkyä kuukaudenkin putkeen hyvin ja taas pari viikkoa huonosti tai toisinpäin.. Ja tätä ongelmaa ei ole ollut muilla kanavilla kuin canalin ja ylen.. Olen testannut korttia pari kertaa kaverini luona joka asuu lähempänä keskustaa ja hänen luonaan kaikkki kanavat toimivat moitteetta silloinkin kun itselläni ei näy kuin mustaa ruutua tai pikselimössöä..

  Kun soitin Turun kaapelitelevision asiakaspalveluun syksyllä niin sain sieltä sen tyylisen vastauksen, että minun laitteissani on vikaa ja jos haluan että asioita tutkitaan ja tehdään mahdollisesti huotoja, joudun maksumieheksi jos vika ei ole heissä.. Ja se tulee asiakaspalvelun mukaan todella kalliiksi!

  Onko kellään kokemuksia vastaavasta!!?? Mahtaakohan vika olla nyt minun laitteissani vai kenties palveluntarjoajan yhteyksissä?? Alkaa meinaan hermot pikkasen mennä kun käynnissä on sm-liigan play-offit ja valioliigan huipennus lähestyy, eikä kanavilta näy välillä kun pikselipuuroa!
   
 2.  
 3. turska

  turska Regular member

  Liittynyt:
  20.10.2004
  Viestejä:
  4,040
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
 4. Beaver

  Beaver Regular member

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  421
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nopeiten ja halvimmalla pääset, jos tuttavapiirissäsi on varmasti toimiva digiboksi ja lainaat sitä testiä varten. Mikäli se toimii, laitteessasi on vikaa.
  Lisäys: Testi on tehtävä siinä kohteessa, missä boksia käytetään. Kortinhan olet jo testannut kaverillasi. Lainaisiko hän boksiaan testiä varten?
  Toinen lisäys: Kun nyt sitten olette molemmilta irroittaneet boksin testiä varten kotonasi, niin testaa samalla boksisi kaverisi luona. Mikäli boksisi toimii kaverillasi, niin vika on omassa antennijärjestelmässäsi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2009

Jaa tämä sivu