1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Apua kodin langattoman verkon "asennukseen"?

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Pekek78 26.12.2007.

 1. Pekek78

  Pekek78 Regular member

  Liittynyt:
  05.08.2006
  Viestejä:
  371
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli yhteytenä on Elisan laajakaista (Super) ja pöytäkone on siis liitetty suoraan pistokkeeseen, modeemimokkulaa ku ei tartte. Miten tähän onnistuu läppärin kytkeminen langattomasti? Pitääkö mun ostaa modeemi vai saako sen jotenkin yhdistettyä pöytäkoneen WLAN yhteyteen? Pöytäkone on siis allekirjoituksessa oleva setti ja läppäri tälläinen http://plaza.fi/muropaketti/artikkelit/kannettavat-tietokoneet/fujitsu-siemens-amilo-d-1840w
  Auttasko joku asiasta tietävä? Tartten siis ihan suht tarkat ohjeet, ennen en ole paljon yhteyksien kans pelaillut. Muutaku ku liitellyt johtoja. :)
   
 2.  
 3. Pekek78

  Pekek78 Regular member

  Liittynyt:
  05.08.2006
  Viestejä:
  371
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Siirsin tän tonne Verkot-puolelle, ku täällä ei tullut vastauksia....
   
 4. lostedge

  lostedge Member

  Liittynyt:
  10.07.2007
  Viestejä:
  32
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tarvitsen WLAN-tukiaseman. Yhdistät tukiaseman pistokkeeseen, ja siinä käytössäsi on suojaamaton langaton verkko. Kannettavassa tietokoneessasi on varmaan WLAN-tuki, mutta pöytäkoneeseen tarvitset jonkinlaisen USB-tikun lähetykseen ja vastaanottamiseen.

  Jos ei toimi ... joudut mahdollisesti ottamaan NAT:n pois käytöstä WLAN-tukiasemasta, ja sillata sen. WLAN-tukiasemasta löytyy todennäköisesti myös LAN portteja tietokoneilla jotta voidaan muodostaa yhteys piuhan kautta.
   

Jaa tämä sivu