1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Apua asennukseen ja suuntaukseen

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi Tuomoo 13.01.2008.

 1. Tuomoo

  Tuomoo Member

  Liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  74
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joulupukki toi Canal Digitalin paketin, ja nyt sitä on yritetty asentaa, huonolla menestyksellä. Lautanen on katolla, esteitä ei ole. Mutta tuli ongelmia suuntauksen kanssa, yhtään kanavaa ei saada näkyviin. Signaalin taso pitäisi olla yli 60, mutta kertaakaan se ei ole käynyt lähelläkään tätä tasoa, alle kymmenessä pysyy vaikka lautasta kääntelisi miten.

  Thor on satelliitti, mihin lautanen pitäisi suunnata, mikropäitä vain yksi. Paljastan sen verran, että asun Etelä-Pohjanmaalla, Alajärvellä. Olen yrittänyt laskea netistä löytyvillä ohjelmilla suuntaa minne lautanen pitäisi suunnata, mutta jokainen ohjelma näyttää eri lukemia niin on asiasta mitään tietämättömänä paha sanoa minne päin lautanen pitäisi kääntää. Joten voisiko joku ystävällinen kertoa suunnan minne lautasen käännän? Ja mikä olisi sopiva kulma? Tämänhetkisiä arvoja en muista, koska en ole katolla lautasen luona käynyt pariin päivään. Jos siis saisi kompassisuunnan selville, niin se helpottaisi merkittävästi. Anteeksi uusavuttomuuteni ja osaamattomuuteni, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään eikä jokaista asiaa voi kunnolla osata.
   
 2.  
 3. Hemppa67

  Hemppa67 Member

  Liittynyt:
  03.01.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  aurinko on thorin suunnassa n.klo 14.30 ja asteissa 25 west
  pystykulma n.18-20 jos olis käytössä piippari niin olis helpompaa kuin boxin sinkkumittarilla säädellä mutta kyllä sen noinkin saa
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2008
 4. Tuomoo

  Tuomoo Member

  Liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  74
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos vastauksesta, kokeillaan huomenna jos aurinko paistaa ja jos ei ole niin liukasta että tarvitsisi pelätä katolta putoamista.
   

Jaa tämä sivu