1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

API-MS-WIN-CORE-LIBRARYLOADER-L1-2-0.DLL puuttuu, apua

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jossu1 15.12.2020.

 1. jossu1

  jossu1 Member

  Liittynyt:
  17.10.2017
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moikka ja iso apua!

  Mulla on opiskelujen merkeissä Adobe CC tili käytössä. Tietokoneeni resurssit eivät meinaa oikein riittää raskaiden ohjelmien pyörtiykseen, joten poistin Photosopin joka aiemmin toimi hyvin, ja kun yritin ladata Photoshopin uudelleen, tää herjaa tällaista:

  "Ohjelma ei voi käynnistyä, koska
  API-MS-WIN-CORE-LIBRARYLOADER-L1-2-0.DLL puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen."

  Photoshopin uudelleen asentaminen ei auta asiaa, eikä uudelleen käynnistäminen. Mulla on win 7 käyttöjärjestelmä käytössä, uusinta versiosta Photosopista en edes yrittänyt ladata koska se ei ole tämän käyttiksen kanssa yhteensopiva. Olisi kovin iso ja kiireinen tarve jatkaa työskentelyä että saan opinnäytetyön tehtyä, voisiko joku ystävällinen kädestä pitäen neuvoa mitä pitää tehdä. Palautuspisteen tallentaminen ei oo ollut näköjään käytössä tässä koneessa joten en pysty palauttamaan järjestelmää edelliseen toimivaan versioon. CCcleaner on kyllä näköjään tallentanut palautuspisteen, mutta mulla ei oo maksullista versiota käytössä niin enhän saa sieltä palautettua.

  Onnistuuko virheen korjaaminen joetnkin vaihtamalla vain tuo dll-tiedosto, mistä se on turvallista ladata vai pitäisikö maksaa tuosta CCcleanerista, mahtaisko se auttaa varmasti asiassa?

  Vielä sellainen huomio, että eilen kone jämähti täysin ja jouduin pakottamaa sammutuksen ja uudelleenkäynnistyksen, mietin olisiko siinä kohtaa joku virhe tapahtumut.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  5,119
  Kiitokset:
  938
  Pisteet:
  173
  Sen creative cloudin tai photoshopin jokin osa on luultavasti päivittynyt niin, että se ei toimi enää windows seiskalla, siitäkin huolimatta, että koitat asentaa vanhemman photoshop version.

  Rullaa alla olevaa linkkiä nimimerkin mason5DE3 kommenttiin ja jatka siitä eteenpäin kommenttien lukemista.
  https://community.adobe.com/t5/photoshop/ps-cc-does-not-start-missing-dll/td-p/10026109?page=1

  Sieltä saattaa löytää ratkaisu. Tuolla ongelma on ollut photoshopin mukana oleva camera raw sovellus joka ei toimi enää windows seiskalla, sieltä kommenteista löydät myös linkin vanhempaan photoshop varsioon jota voit kokeilla. Jos mikään ei auta, niin vaihtoehto on päivittää seiska windows kymppiin.
   

Jaa tämä sivu