1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Apex Legends hakkeroitu?

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi OneMember 05.07.2021.

 1. OneMember

  OneMember Active member

  Liittynyt:
  12.01.2006
  Viestejä:
  3,168
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  78
  Apex Legends pelaajat on saanut pelin sisällä ilmoituksen tukea täysin pelikelvottomaksi muuttunutta Titanfall 2 peliä menemällä osoitteeseen savetitanfall.com.

  Titanfall 2 on edelleen myynnissä, vaikka se on suurimmaksi osaksi ollut pelikelvoton DDoS-hyökkäysten ja huijaus-ohjelmien toimesta parin vuoden ajan.

  Apexin kehittäjä Respawn ei ole vielä julkaissut korjausta asiaan.

  Ref: Dexerto, Eurogamer & IGN
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,349
  Kiitokset:
  1,152
  Pisteet:
  223
  Perehtymättä asiaan. Tuskin hakkeroitu sanan varsinaisessa merkityksessä. Mutta joku tai jotkut on saattanut löytää keinon saada viestinsä läpi kaikille. GTA 5:sa näkee harvase hetki kaikenlaista erikoista joten siihen nähden tuossa ei ole mielestäni mitään erikoista.

  Tuolla sivula lukee näin. "This website, nor the Discord servers listed below, are in no way associated with the recent Apex Legends hack." Heh tietenkään mitä siellä lukee, ei ole luottaminen. Tiedä sitten, yrittääkö joku saada pelinkehittäjien huomion kyseenalaisilla keinoilla, vai onko kyseessä puhtaasti kusetus.


  Lisäys: Nyt asiaan hieman perehtyneenä. Asialla näyttäisi olevan oikeasti titanfallin tilanteesta huolestuneet tahot. En siltikään kutsuisi tuota hakkeroinniksi. Se on muutenkin ylikäytetty termi pelimaailmassa, eikä näköjään pelkästään pelaajien keskuudessa, vaan myös peleistä kertovissa artikkeleissa.

  Titanfall käyttää näköjään fairfightia anticheat enginenä. Ajat on siis muuttunut. Sen alkuaikoina fairfightin silloisella valmistajalla oli tapana julkaista otteita huijasvalmistajien sivustoilta, joissa ihmiset valittaa, kuinka ne ei voi enää huijata niin kuin ennen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2021

Jaa tämä sivu