1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee USB digikortti

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi darthmake 21.08.2005.

 1. pave4

  pave4 Guest

  Itselleni vastaten: Ylimääräiset kanavaryhmät vaan pois siksi aikaa kun on toisella paikkakunnalla.
   
 2.  
 3. sienna

  sienna Member

  Liittynyt:
  20.12.2004
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hommasin E30:n ja sama ongelma. Onko tähän vikaan (tai "ominaisuuteen" :)) löytynyt ratkaisua?
   
 4. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tapahtuuko tuota uusimmalla ajurilla? Ainakin aikasemmin homma meni niin että muut ohjelmat ei osannu "käynnistää" Anyseetä ja sen omaa softaa piti käyttää päällä ennenkö toimi.
   
 5. bruuz

  bruuz Member

  Liittynyt:
  23.02.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  mulla menee kans mustaks kun koittaa vaihtaa näyttöö.siis kun laittaa toisen näytön päälle niin se menee mustaksi ja samoin käy videoille kanssa todella ärsyttävä "ominaisuus" uusin ohjelma haettu. pitäiskö vaihtaa ohjelmaa ??? vai miks se tekee niin ?
   
 6. aku2

  aku2 Member

  Liittynyt:
  02.04.2007
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Pystyykö, hyväksi todetulla, DVBviewerillä tallentamaan esim. mpg tai .avi(Divx) muotoon ja mitä ominaisuuksia ilmaisversiosta on karsittu pois? Tuo Anyseen ohjelma ei ole kuulostanut kovin käyttökelpoiselta niin katseluun kuin tallennukseenkaan niin toimiiko sitten laite hyvin DVBviewerissä. Ajattelin että tallentaisin myös ylen dokumentteja (siis teksteineen!) kovalevylle ja mahdollisesti polttaisin dvd:lle. Onnistuuko nämä asiat (poltto-ohjelma tietysti erikseen)DVBviewerissä?
   
 7. ajs

  ajs Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2002
  Viestejä:
  882
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pystyy tallentamaan vaikka transport-streamina, joka on suoraan auki demuxattuna DVD:lle kelpaavaa mpegia ja tekstitkin saa talteen. En tiedä siitä ilmaisversiosta, kun se täysversiokin on laatuunsa nähden "puoli-ilmainen". lisäksi tarvitset muutaman ilmaisen ohjelman esim. ProjectX ja vaikka IfoEdit authorointiin ennen levylle polttoa.
   
 8. zago

  zago Member

  Liittynyt:
  03.04.2006
  Viestejä:
  97
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kysytään nyt vielä täällä jos joku sattuu tietämään, mutta ilmeisesti DvbVieweriin ei ole plug-iniä anyseen kaukosäätimelle, vai onko? Nyt alkuun tuo DvbViewer vaikutti paljon paremmalta ja käytännöllisemmältä sekä toimimammalta kuin tuo anyseen oma ohjelma, josta en kyllä tykkään yhtään. Ei vaan viitsisi ottaa käyttöön tuota jos ei saa kaukosäädintä toimimaan. Oisko jotain mahdollisuuksia saada tuo kaukosäädin toimimaan. Toinen vaihtoehtohan olisi tietysti MCE:n kaukosäätimen osto kun siihen on plugin olemassa, mutta ehkäpä se ei ole järkevää.
   
 9. aku2

  aku2 Member

  Liittynyt:
  02.04.2007
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Törmäsin tässä laitteen ostettuani sellaiseen ongelmaan että kun tallennan anyseellä MPG muotoon ja sitten yritän toistaa sitä VLC playerilla kuvassa ei ole ääntä ja se pomppii eteenpäin katselukelvottomasti. Kun tallennan TRP (One Channel Transport Stream) VLC osaa toistaa sen moitteettomasti. TRP (Multi Channel Transport Streamin) toisto ei VLC:llä onnistu. Kumma kyllä mutta Windowsin media player osaa toistaa nuo kaikki. Missä voisi olla vika? Kodeekeissa jotain vikaa?
   
 10. jtlaak

  jtlaak Member

  Liittynyt:
  03.09.2005
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  mä vaihtaisin anyseen sellaiseen boksiin millä voi polttaa ohjelman suoraan dvd:lle-niitä on.laittaa jonkun euron lisää.
  joku voi laittaa mikä olis hyvä usb boksi..samaan hintaan muuten ok anysee.
   
 11. aku2

  aku2 Member

  Liittynyt:
  02.04.2007
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Enpä sellaisia tiedä... taitaa olla lähinnä softasta kiinni. Ja voihan anyseellä tallentaman ohjelman polttaa myös dvd:lle suht helposti (ainakin suoraan MPG:nä)
   
 12. jakontti

  jakontti Member

  Liittynyt:
  20.06.2001
  Viestejä:
  36
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ulead DVD Movie Factory v4.0 On ainakin varsin kätevä kaappaus ja authorointisofta. Polttaa vaikka lennossa Anyseen kuvaa DVD:lle.
   
 13. Juffeo

  Juffeo Regular member

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  288
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Mulla ei nykysin anyseen omalla ohjelmistolla näy kuvaa olleskaan. Ääni ja singnaali ovat OK. Mediacenterillä toimii mutta en halua käyttää sitä. Poistin ja asensin uudestaan ei tulosta.
   
 14. Tontte

  Tontte Member

  Liittynyt:
  26.07.2006
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli AnySee kortilla ei siis ilman helvetin moista säätöä ylen tekstitykset toimi?
  Sitä on sillon edes turha hommata, itsellä se perjaatteenna että jos kerran melkein tai yli sadan euron laitteen ostan niin voin työntää koneeseen kiinni eikä tekstityksiä tarvitse alkaa säätämään muistion kautta niinkuin toisen keskustelun ohjeissa neuvotaan. On se helvetti kumma jos laitteen tuovat markkinoille ja tekstitykset ei toimi ilman säätöä? Eihän uuden autonkaan jarruja tarvitse mennä liikkeeseen säätään kun sen ostaa?
   
 15. ajs

  ajs Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2002
  Viestejä:
  882
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nuo ongelmat pitäisi olla jo korjaantunut, koska YLE lähettää tekstitysstreamia kokoajan, vaikka ohjelmassa ei tekstitystä olisikaan. Muutos tuli viime syksynä.
  Ongelma juonsi siitä että mikäli Anyseen asennushetkellä (paremmin sanottuna kanavien hakuhetkellä) kanavalla ei ollut menossa tekstitetty ohjelma, ei tieto tarvittaessa käytettävästä DVB-tekstityksestä tallentunut kanavalistaan. Tällöin ei katseluohjelma enää myöhemmin osannut käydä niitä tekstejä edes etsimässä. Tämä oli se tieto mikä käsin lisättiin sinne kanavalistaan, ei siinä mitään "helvetillistä säätöä" ollut. Nyt kun sitä tekstitystietoa lähetetään kokoajan, jopa tyhjänä, tieto tallentuu kanavien haun yhteydessä ja katseltaessa tekstit näkyvät.

  Silti suosittelen katseluohjelmaksi Anyseenkin kanssa ennemmin DVBVieweriä kuin purkin omaa ohjelmistoa. Sillä ainakin tallennukset, EPG:t sun muut toimivat.
   
 16. jkoil

  jkoil Member

  Liittynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Anysee E30 Plus tuli ostettua ja pientä pettymystä pukkaa...
  Osittain oma vika kun en uskonut palstan kirjoituksia vaan annoin myyjän puheiden "vakuuttaa". Ja tietty tuon tallennusasian ois voinu tarkistaa myyjältä etukäteen.-)

  Kokemuksia tähän asti:

  + EPG : onhan tämä nykyaikaa verrattuna analogisen ajan tarjontaan:)

  - vain 1 kanavan tallennus ja ei voi katsoa muuta kanavaa samaan aikaan (Oikeastaan 2 miinusta)

  - pätkii, pätkii ... kuva pätkii kuten palstalla on kirjoiteltu yli vuoden. Pahimmin YLE:n kanavilla, vähän myös MTV3, 4, Sub.
  Eurosportilla ei; jalkapalloa seuratessa pallo ei pysähdy, ei edes hidastuksissa:) TV1:llä jo balettitanssijan venyttelyissä tulee pysähdyksiä kuvassa. Lieventävänä asianhaarana on se, ettei ääni pätki... ja jos katsoo enempi asiaohjelmia tai uutisia, joissa näytetään vaikka still-kuvia puhelimen päässä olevista henkilöistä tai tilastoista, niin eipä kuvan pätkintää huomaa:)

  + PlusTV näkyi

  - tallennus on riippuvainen PCn kellonajasta. Anysee ei tallenna ohjelmaa TVn kellon mukaan vaan PCn kellon. Eikö Anysee saisi TV-datasta tietoja ohjelman alkamisesta ja loppumisesta, niin ettei olisi ollenkaan riippuvainen kellonajoista?

  - "normaalia" kuvan pysähtelyä, kun vaihtaa kanavaa tai valikkoja esim. EPG:ssä.


  Näillä kokemuksilla se on siinä ja siinä veisinkö takaisin Pörssin hyllylle. Noo, pitää kai ajatella että Anysee voi olla parhaimpia laitteita joka tekee PC:stä TV:n. Jos TV-toiminnallisuutta oikein haluaa niin kaipa silloin kunnon digiboxin ostaisi. Rahaa olisi laitettava ainakin tuplaten. Mutta niinhän se on, että
  ei sitä kunnollista saa, koska ei nykyään enää kunnollisia tuotteita edullisesti tehdäkään. On sitten ostettava huipputuotteita - huippuhinnoilla. Sama pätee niin softiin, pesukoneisiin kuin autoihinkin.
   
 17. toppeli

  toppeli Member

  Liittynyt:
  26.03.2007
  Viestejä:
  80
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Anyseen omaan softaan verrattuna paremmin toimivia ilmaisia softia, jotka kykenevät lukemaan myös conax korttia ( splug.dll ) ovat olleet ProgDVBStd ja AltDvb2.2, jolla voi katsella 4 kanavaa samaan aikaan samasta kanava nipusta ( vaikka neljää maksukanavaa ). Maksullisista löytyy myös hyviä, kuten mainittu DVBviewer.
   
 18. jari231

  jari231 Member

  Liittynyt:
  17.04.2007
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo-o ois pitäny tääl käyvä ensin kun tilailee mitää:D
  Nohkun halvalla saa niin pitää ostaa 4kk vanha e30+ lähti yhdelt miehelt 75egen hintaan postikuluineen... Saa nähä mitä kaikkee ongelmia tekee... onpahan sit koneessa 2digiboksii anysee ja mediacenter=D Tuli pakkomielle saaha plusTV näkymää.. onko toi minkälainen ohjelma toi dvbviewer? voisikkohan koneen mediacenterissä oleva KAUKOSÄÄDIN toimia dvbviewerin kanssa? kun se toimii winampissa,gom-playerissä,jne...? ja voisikohan mediacenterii muokata käyttämään anyseetä=)?
   
 19. tsiipola

  tsiipola Member

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Toppeli, onko sinulla tietoa mistä tuo splugin.dll on alunperin peräisin? Minulla sekä ProgDVB:n että AltDVB:n kanssa on sama ongelma maksukanavien kanssa kun käytän splugin.dll:ää: kuva pysähtyy paikoilleen 1 - 15 min. katsomisen jälkeen ja ainoa lääke on käynnistää ProgDVB/AltDVB uusiksi (esim. splugin.dll:n disablointi ja uudelleenenablointi ei auta).

  Anyseen omassa soittimessa puolestaan alkaa muutaman minuutin katselun jälkeen ääni napsumaan kiihtyvällä tahdilla, tietääkö kukaan tähän neuvoja?
   
 20. toppeli

  toppeli Member

  Liittynyt:
  26.03.2007
  Viestejä:
  80
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 21. jkoil

  jkoil Member

  Liittynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hain ProgDVB 5:n mutta se pätkii vielä enemmän kuin Anysee, tai ainakin tuntuu pätkivän enemmän koska myös ääni katkeilee.

   

Jaa tämä sivu