1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee USB digikortti

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi darthmake 21.08.2005.

 1. maxwin

  maxwin Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 2.  
 3. Jonskuu

  Jonskuu Member

  Liittynyt:
  28.11.2004
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Osaisiko joku sanoa, että mikähän tässä on nyt vikana, kun kaukosäätimen napista anyseen ohjelmisto ei aukea vaan se pitää aukaista ensin windowsin valikoista. Sen jälkeen se kyllä aukeaa ihan normaalisti, mutta bootin jälkeen taas sama ongelma :S Ja tämähän on siis se kaapeliverkon malli.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2007
 4. theMuumio

  theMuumio Guest

  Ostin kaapeliversion anyseestä äskettäin. Ehdin jo miltei päätyä raivon partaalle äänen pätkimisen takia (juuri siten, miten hyvät herrat ja ... ovat aiemmin asiaa käsitelleet).

  Koneessa, jossa anysee on kiinni, on amd 64 2x 3800+ prosessori tjs ja äänet siis pätkivät hetken käytän jälkeen. Muutettuani tehtävienkallinnasta anyseen prosessille "Aseta affiniteetti" (eli määritä käyttääkö molempia vai vain yhtä ydintä) cpu0 ( tai 1, mutta ei molemmille), niin avot...epg;ssä käynniin jälkeen alkoi homma toimia aivan prkl loistavasti :D

  Olin jo palauttamassa koko pirun laattaa takaisin v............., tuohon aikamme pahimpaan k......, jossa asiakaspalvelu valitettavasti toimii asiakassuhteen ylläpidon arvoisesti, mutta tuon uusimpien ajurien/softan kautta homma toimiikin yllättäen loistavasti tykin näyttäessä full screenin hienosti koneella muuten työskennellessäni toista ruutua käyttäen.

  näyttis on nvidian ja muu skeida mitä sattuu.

  ps. kiitokset soneralle max -kortin avaamisesta. vaati vain 48min jonotuksen asiakaspalvelunumeroon 080017000, puhelu kääntyi internetpuolelle, josta minut käännettiin takaisin kaapelipuolelle...6min jälkeen internetkaveri vastasi uudelleen ja sanoi kaapelipuolen soittamaan minulle takaisin 5min kuluttua. 7min kuluttua soitto tulikin..ja näin pääsen viimein jännittämään alonson puolesta :) ...ja kaikki vain noin tunnin odotuksella :p
   
 5. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mistäköhän johtuu, ettei Anyseen ohjelma suostu hyväksymään kesäaikaa. Asetuksissa oleva Time Offset arvo palaa aina lukemaan +3.00 vaikka mitä tekisi. Itse ruudussa sitä ei voi editoida. Rekisteristä löysin ko. asetuksen mutta kun muutan sen sieltä, pysyy asetussivun arvo +2.00:ssa vain vähän aikaa ohjelman käynnistämisen jälkeen. Heti kun EPG:n Guide-nappi tulee käyttöliittymään näkyviin, palaa asetusarvo +3.00:aan. Ja rekisterissäkin oleva arvo palaa takaisin 12c(300):aan, joka vastaa asetussivun +3.00:a.

  Jokseenkin kummallista. Tästä syystä ajastetut tallennukset EPG:n kautta tulevat tosi hankaliksi, kun siellä kaikki ajat ovat tunnin myöhässä. Olisikohan jollakulla tähän selitystä.

  Muuten siis uninstalloinkin kaiken perusteellisesti taiteen sääntöjen mukaan ja asensin tämän viimeisen version 1.5.9 :n, mutta ei mitään vaikutusta.

  Lisäkommenttina theMuumiolle, että mulla kyllä pätkii sekä ääni että kuva silloin tällöin ihan affiniteettiasetuksesta riippumatta. Onneksi ei usein, mutta jos pahalle päälle äityy, ei auta kuin ohjelman sammutus ja uudelleenkäynnistys.

  Sitä paitsi en ole kertaakaan saanut vuorokauden tai kahden päähän ajastettuja ohjelmia tallentumaan. Palattuani on ohjelma yleensä seisonut jumissa. Ja vaikka ei olisikaan, on tallennuslistassa ollut merkintä Cancel, eikä siis mitään tallentunut. Syy on pysynyt hämäränä.
  Onko muuten joku fiksumpi tapa selata EPG:tä useampia vuorokausia, kuin vain vierittää sitä sivusuunnassa?
   
 6. upponalle

  upponalle Member

  Liittynyt:
  25.01.2007
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Anyseiden ohjelmistossa on bugi kesäaikaan siirtymiseen liittyen.
  Supportin mukaan tämä bugi korjataan mahdollisimman pian ja info korjauksesta ja korjattu softa tulee www.anysee.fi-sivulle.
   
 7. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitoksia!

  Lähetin itsekin noottia supportiin tästä ja samalla muutamasta muustakin "ominaisuudesta". Onhan vallan kummaa, kun ohjelman kesäaikamuutos näin vasiten estetään. Varhemmissa versioissa oli Time Offset -asetus käsin muutettavissa - pakkoko sitä oli automatisoida? Varsinkaan kun ei osata ottaa kesäaikaa huomioon.

  Ohjelma ottaa ilmeisesti "ilmasta" Greenwichin ajan, (eikä paikallisaikaa), koska asetusta ei pysty millään keinoin puukottamaan.

  Onhan ohjelma ajan mittaan paljon parantunut, mutta valmiista se on vielä kaukana. Olen itse kovin kärsivällistä tyyppiä, ja jaksan odottaa, mutta periaatteessa olen sitä mieltä, että kaikilla Anyseen hankkineilla tavallisilla kuluttajilla on toistaiseksi halutessaan oikeus peruuttaa kauppansa laitteen toimimattomuuteen vedoten. "Laite" on tässä käsitettävä hardwaren ja softwaren muodostamaksi kokonaisuudeksi!

  Sivuhuomiona olen hämmästellyt sitä, että meille suomalaisille kuitenkin jaetaan paljon uudempaa ja kehittyneempää ohjelmaversiota, kuin mitä anysee.com -sivuilla on tarjolla. Mistähän moinen johtunee?
   
 8. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jahas, huomasinpa tässä, että tuo Anysee onkin ihan itsekseen siirtynyt kesäaikaan.

  Kai siinä sitten oli vain määritelty siirtymispäivämäärä itsenäisesti väärin, eikä poimittu tietoa Windowsista.

  Hyvä näin nyt, mutta syytä silti korjata vastaisen varalle.
   
 9. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mielenkiintoista:

  Huomasin tässä uuden ohjelmistoversion tulleen (1.5.12) ja heti tietysti kokeilin. Muuten ihan hyvä, (vaikka vanha puutelista sopii tähänkin), mutta kello on taas pielessä. Tällä kertaa tunnin edellä. Ja Time Offset asetus toki edelliseen verrattuna muuttunut +3:sta +2:een mutta edelleen kiinteä ilman korjaamismahdollisuutta.

  Ilmeisesti kyseessä on semmoinen bugi, että edellinen versio kyllä siirtyi kesäaikaan, mutta viikon myöhässä. Nyt on tehty korjaus, joka saa sen siirtymään tunnin lisää kesäaikaan päin - ja taas ollaan pielessä. Täytyy vaihtaa vanha versio takaisin - se kumminkin toimi enimmäkseen käyttökelpoisesti.

  Sitkeitä sekoilijoita nuo Korean softagurut.
   
 10. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Metkaa, kun tässä vain keskustelen itseni kanssa. Muut ovat jo menettäneet mielenkiintonsa kokonaan?

  No joka tapauksessa Daimlerin sivulle tuli äkkiä korjattu versio 1.5.12.2 jossa kellonaika oli kohdallaan, Muuten toimii kuten ennenkin.

  Suurin harmi on, ettei edelleenkään näytä kaikkia .trp -muotoisia tallennuksia. Joidenkin kohdalla väittää niiden olevan alle 50 MB kokoisia, vaikka kyseessä on taysi elokuva. Joistakin näyttäää vain mustaa ruutua, vaikka ohjelman aikamittari käy.

  No, näistä on selvitty ProjectX :llä ja muilla ohjelmilla, mutta harmittaa, kun pelkkä katselu ilman lisäpuuhastelua ei usein onnistu.

  Mainittakoon, että tätä on käytetty kahdella eri koneella, joissa samat oireet. Ja tästä tulee mieleen se lisäharmi, ettei Anyseen ohjelma toimi katseluohjelmana, jos itse laite on juuri kiinni toisessa koneessa.
   
 11. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jatkan tässä omien kokemuksieni raportointia.

  Edellisestä jäi mainitsematta, että harmi kuvan ja äänen ajoittaisesta tökkimisestä = juuttumisesta on tallella, ja juuri eilen sitten tosi paljon ja ärsyttävästi. Katselussa kuva juuttuu hetkeksi, joka voi olla sekunnin osista vaikka minuuttiin, paikalleen ja ääni katkeaa. Tallennusta katsellessa sama häiriö näkyy kirjavina pikselöityneinä riveinä kuvassa, mutta ääni jatkuu vain vähin häiriöin.

  Tämä jatkuu, jos Anysee-purkin vaihtaa toiseen koneeseen. Toinen on 3 vuotta vanha 2,5 GHz Celeron-läppäri ja toinen uusi tehokas 2,4 GHz Core 2 Duo pöytäkone. Codekkivarustelu vähän erilainen noissa, jos se mitään vaikuttaa, mutta Anyseen käytös samanlaista.

  Sitä paitsi häiriö on samanlaista sekä purkin omalla ohjelmalla että DVBViewerillä.

  Sitten häiriön esiintymiseen ei tunnu vaikuttavan antennin laatu. Meillä on Espoon antennimastoon suora näkyvyys ikkunasta, joten olen voinut kokeilla purkin omaa piiskaa, tavallista ja kahta vahvistavaa pöytäantennia ja ulkoantennia. Kaikilla samat oireet.

  Tämä kaikki saa epäilemään enemmän purkkia itseään, kuin ohjelmia tai tietokoneita. Kaiken lisäksi havaitsin/kuvittelin eilen, että pitemmän tauon aikana terävä kopautus purkkiin olisi saanut kuvan liikkeelle. Saman toki teki myös DVBViewerin "Uudelleenrakenna grafiikka-käsky".

  Toinen havainto/arvelu on että purkki toimisi paremmin jäähtyneenä. Eihän se paljoa lämpiä käytössä, mutta kuitenkin???

  Jos vika on purkissa, mahtaakohan siitä valittaminen hyödyttää? Se kun on jo puolitoista vuotta vanha?


  DVBVieweristä vielä. Vasta eilen viitsin tutustua ohjelmaan vähän tarkemmin, kun sen käyttöönotto varsinkin kanavalistan osalta aluksi tuntui niin omituiselta/hankalalta/vieraalta. Mutta kun siihen nyt vähän paneutui, niin onhan se hieno ohjelma. Käyttäjäystävällisempi se voisi kyllä olla. Siinä saisi olla semmoinen tumpelomoodi, jossa olisi mukana vain kaikki tärkeimmät valinnat ja loppuosa ohjelmasta friikeille ja mikrotukihenkilöille.

  Mutta joka tapauksessa kun olin päässyt niin pitkälle, että tallensin kolmea ohjelmaa omiin filuihinsa ja katselin neljättä yhtaikaa, niin tunsin toiveitteni täyttyneen. Toki nyt vain yhden kanavanipun sisällä, mutta ohjelma näköjään tukee myös useamman virittimen käyttöä.

  Tässä ei nyt voi ruveta kovin laajasti hehkuttamaan, mutta suosittelen ohjelmaa lämpimästi. Sen ominaisuudet ja käyttötavat ovat niin moninaiset, ettei sanotuksi saa!

  Semmoisia havaintoja muuten tein, että Anyseen ohjelmalla voi katsella kaikkia DVBViewerin tallennuksia - myös .ts -muotoisia, joissa esim. tekstitykset ja kielivalinnat ja teksti-tv toimivat.

  DVBViewerillä taas näkyvät kaikki Anyseen ohjelmalla tehdyt tallennukset, myös trp-muotoiset kaikkine ominaisuuksineen, paitsi ne samat useat/satunnaiset trp -muotoiset, jotka eivät näy Anyseen omallakaan katselulla. Eli ilmeisesti niiden tallennusvaihessa on jokin bugi eikä katselussa, niinkuin joku muu täällä sanoi Daimlerin huollon kertoneen. Eli useimpia vanhoja Anyseen trp-tallennuksia ei saa muuten käyttöön, kuin purkamalla ne ProjectX:llä mikä onneksi osaa tämän tehdä.

  Näköjään tallennan tästä lähtien DVBViewerillä!

  Muuten olen sitä mieltä - edelleen - että Anysee ei ole vielä valmis tuote myytäväksi kuluttajille. Mutta tilanteen muuttaisi täysin se, että oheisena tulisi aina DVBViewer. Eikös Christian Hackbartin kanssa kannattaisi tehdä sopimusta ohjelman levityksestä?


  Miksi muuten toisten leffojen tekninen laatu on TV:ssä kanavasta riippumatta surkeaa VHS-tasoa, kun joidenkin laatu taas on yltänyt aivan DVD-tasolle? Esim. 007-leffat ovat järjestään olleet kuin vanhoilta VHS-kaseteilta näytettyjä, mutta esim. Medusan verkko oli aivan parhaiden DVD-levyjen tasoa. Tämä osoittaa, että tekniikka riittäisi, mutta laatuun ei viitsitä panostaa.
   
 12. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  JPE : Käytä MPC:tä TRP-filujen toistamiseen, toimii. Jos YLE:n tekstityksillä on väliä niin VLC osaa toistaa nekin.

  Näköjään äänen puuroutuminen on saatu lopultakin kuriin : v.1.5.13

   
 13. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos yogee, mutta on kokeiltu. MPC:llä todellakin näkyvät myös nämä hankalat TRP-filut, mutta ilman tekstiä, joten esim. venäjän- espanjan- ja ranskankieliset filmit saattavat jäädä hiukan hämäriksi :) VLC sitten toimii tasan samojen TRP-filujen kanssa, jotka voi katsella myös Anyseen ohjelmalla tai DVBViewerillä. Ja ne hankalat filut ei sitten näy noilla millään. Eli ProjectX:llä alkava filmin rakentaminen jää jäljelle.

  Erikseen voin mainita, että monista TRP-filuista (Ylen ohjelmia) ei löydy DVB-tekstitystä millään ohjelmalla, mutta teksti-tv-tekstitys kylläkin, mikä pelastaa elokuvan. Mutta ihmetyttämään jää, mihin se DVB-tekstitys on kadonnut.

  Olet ilmeisesti betatestaaja, koska annoit tuon linkin vielä uudempaan versioon, jota ei ole näköjään vielä julkaistu. Eikä ole aihettakaan. Kokeilin sitä näet heti. En tiedä, mitä tarkoitit äänen puuroutumisen kuriin saamisella, mutta ainakin minulle tuli nyt ensi kertaa esiin oire, jota voi kutsua vaikka puuroutumiseksikin. Elikkä aina kanavanvaihdon jälkeen ääni kuuluu selvästi n. 5 sekuntia jonka jälkeen se rupeaa pätkimään nopeasti tihentyen ja loppuu kokonaan 10-15 s kuluttua. Tämän jälkeen rupeaa myös kuva liikkumaan nykivästi pysähdysten pidentyessä jatkuvasti. En katsonut, jumittuuko kuva kokonaan. Aina kanavan vaihdon jälkeen ilmiö uusiutui samalla tavalla.

  Aikaisemmin raportoimani pätkiminen on muuten vastaavaa, mutta esiintyy huomattavasti harvemmin ja satunnaisesti. "Huonoina päivinä" se on ollut raivostuttavaa, mutta parempina päivinä sitä ei ollut lainkaan. Ja esiintyessään jumitukset ovat olleet yksittäisiä vaihtelevan pituisia. Ja niitä esiintyy samalla tavalla katseluohjelmasta riippumatta (Anysee/DVBViewer). Nyt taas DVBViewer näytti ohjelmaa häriöttä, kun Anysee tökki.

  Tuo versio 1.5.12.2 on kuitenkin ihan käyttökelpoinen, vaikka ei oikein myyntikelpoinen:) Itse taidankin nyt käyttää enemmän DVBVieweriä.
   
 14. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jahas, nyt täytyy heti oikaista edellisen viestini arvostelua. Kun palautin version 1.5.12.2 oli äsken selostamani häiriö jäljellä. Ehkä olen välillä tehnyt jotain asiaan vaikuttavaa. Tutkitaan...

  Ja koeasennan 1.5.13:n toiseen koneeseen, jolla ei ole niin leikitty.
   
 15. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Nyt asennettu 1.5.13 toiseen koneeseen, eikä mitään ongelmia toistaiseksi. Paitsi vanhoja. Täytyy tutkia ensimmäisen koneen ongelmaa erikseen.

  Noista hankalista/viallisista trp-tiedostoista tein tässä sellaisenkin havainnon, että DVBViewer näyttää niistä siis mustaa kuvaa, mutta teksti-tv-tekstitykset näkyvät, jos niitä on. Samoin koko teksti-tv täydellisenä.
   
 16. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo sori unohdin mainita että asetus "Use one CPU" pitää ottaa käyttöön Default setting-valikosta.

  Noista TRP-tallennuksista vielä, ootko tehnyt niitä ajastetulla vai ihan manuaalisella tallennuksella?
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2007
 17. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Yhden CPU:n asetusta olen käyttänyt ennenkin Task Managerin "Set Affinity" - asetuksen avulla ja kokeilin tässä sen lisäksi neuvomaasi asetusta. Koskaan ennenkään enkä nytkään havainnut mitään vaikutusta en vanhoihin häiriöihin enkä tähän uuteenkaan. Tätä en todella ole saanut vielä pois.

  Asentelin kokeeksi pari vanhempaakin versiota ilman muutosta. Ainoa asia minkä tein ennen tämän 1513:n asennusta oli VLC:n päivitys uudempaan versioon. Mutta senkään uninstallointi ei auta. Itse asiassa sain äänen kuulumaan jatkuvana vaihtamalla Audio Settingistä Direct Sound Devicen WaweOut Deviceen, mutta kuva tulee tasaisen nykivänä, paitsi aina hetkisen tasaisesti heti kanavanvaihdon jälkeen. Ja jos vaihdan vanhempaan ohjelmaversioon pätkii äänikin ja häipyy sitten täysin.

  TRP- ja myös MPG-tallennukset olen yleensä tehnyt ajastetusti, mutta joskus manuaalisestikin.

  Joka tapauksessa onni onnettomuudessa oli tuon DVBViewerin käyttöönotto. Sen kanssa ei enää tänään ole esiintynyt pienintäkään häiriötä, ei edes sitä, mistä aiemmin kerroin.

  Mielenkiintoista sinänsä, että DVBViewerillä saa minusta selvästi parhaan kuvanlaadun valitsemalla (hienoa, että valintamahdollisuus on) Mpeg2- dekooderiksi Anyseen mukana tulevan Intervideon dekooderin. Minulla on siinä listassa 7 erilaista, joista tämä siis on paras.
   
 18. jaronen64

  jaronen64 Member

  Liittynyt:
  17.08.2006
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Morjensta, olen juuri hommannut Anysee-boksin ja ihmettelin tuota ajastusta. Onko todella niin, että Anyseen oma softa antaa ajastusmahdollisuuksiksi once, daily, weekdays ja weekend? En nyt tyhmyyttäni näe tässä saumoja tehdä viikottaisia nauhoituksia (weekly?), esim. joka keskiviikko määrättynä kellonaikana.

  Vai olisko syytä hommata se kaikkien mainostama DVBViewer?
   
 19. JPE

  JPE Member

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  jaronen64: olet tehnyt aivan oikean havainnon ajastusvalintojen suhteen. Ja ajastusten suhteen DVBViewerin valinnat ovatkin aivan omaa luokkaansa.
  Esimerkiksi:
  Voit aloittaa tallennuksen spontaanisti, ja tallennuksen aikana muuttaa sen asetuksia eli siis määrittää lopetusajan ja mahdollisen toistamisen - ei onnistu Anysee-ohjelmalla. Voit tallentaa saman kanavanipun ohjelmia yhtaikaa vaikka kaikkia eri fileihin. Voit aloittaa tallennukset joko manuaalisesti tai ajastetusti tai sekaisin. Voit aina muuttaa lopetusaikoja tallennuksen kestäessä. Voit määritellä EPG-ajastuksille yleisen ylimääräisen ajan erikseen alkuun ja loppuun. Voit keskeyttää minkä tahansa tallennuksen erikseen koska tahansa. Toistuvat tallennukset voi määritellä miten tahansa. Ja tietenkin voit katsella toista ohjelmaa kanavanipusta tallennuksen aikana. Mikään edelläolevasta ei onnistu Anyseen ohjelmalla. Minusta DVBViewerin 15€ hinta ei ole este sen hankkimiselle ja kaikki tulevat päivitykset samaan hintaan.

  On siinä puutteensakin. TV:n katselussa on minusta Anyseen oma käyttöliittymä paljon "asiakasystävällisempi". Samoin Anyseen oman kaken käyttö ei onnistu DVBViewerissä. Ja sama puute on molemmissa ohjelmissa se, ettei tallennustyyppiä (mpg, ts, trp) voi määritellä tallennustapahtumalle tai edes kanavittain erikseen, vaan vain asetuksista yleisesti.

  Mutta jos ensisijainen tarkoitus on tallentaa ohjelmia keräily- tai ajansiirtomielessä, on DVBViewer hyvin lähellä ihannetta.
   
 20. jaronen64

  jaronen64 Member

  Liittynyt:
  17.08.2006
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitän tiedoista. Laitoin juuri DVBViewerin tilaukseen!
   
 21. pave4

  pave4 Guest

  Mitä voisi tehdä matkailuautokäytössä?: Kun yrittää vaihtaa kanavaa epg:n kautta, DWBwiever yrittää löytää kanavan ensimmäisestä haetusta "kanavakansiosta". Näitä haettuja ryhmiä on tietysti mobiilikäytössä useampia. Muuten läppärin kanssa mainio autossa, kanavanvaihto vaan vähän hankalaa.
   

Jaa tämä sivu