1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee USB digikortti

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi darthmake 21.08.2005.

 1. defree

  defree Member

  Liittynyt:
  09.05.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  joop täytyy laittaa uudet versiot lataukseen ja asentaa sit ku lätkä on loppunu.
  mitäs muute tekee noilla .ROM, .ax ja tms tiedostoilla jotka tulee ton ajuri-paketin mukana?
   
 2.  
 3. juuzo

  juuzo Regular member

  Liittynyt:
  24.05.2004
  Viestejä:
  462
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Sellainen kysymys, että lämpeneekö teidän boksinne selkeästi käytön aikana? Omani on päältä selkeästi lämmin ja sisältä suorastaan hehkuva.
   
 4. astro72

  astro72 Member

  Liittynyt:
  02.12.2003
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No vaikee sanoa kun en oo viittiny avata kys. matoaskia, tuskin sinäkään. Lämpiäähän se :)
   
 5. NovaReka

  NovaReka Member

  Liittynyt:
  01.12.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pari ongelmaa mulla Anyseen kanssa:

  1. Tuherokanavalta hävis kuva joku aika sitten ilman, että olisin tehnyt mitään päivityksiä. Vain mustaa ruutua, teksti-tv toimii sillä kanavalla kyllä. Tuosta on nyt palttiarallaa kuukausi kun se hävis. Sen jälkeen olen päivittänyt softaa ja hakenut kanavia yöllä siihenkin aikaan kun Digiviihteellä on lähetystä - eipä ole auttanut. Anyseen helpparissa sanoivat, että on samasta asiasta tullut kyselyjä muiltakin ja itse puhelimessa olevalla kaverillakin oli sama tilanne. Soitin Digitallekin ja kysyin sieltä jos on jotain muutoksia tullut lähetyksissä, mutta eivät osanneet sanoa mitään. Onko muilla tuo kanava lakannut näkymästä ja onko tietoa mistä johtuu?

  2. Anyseen softaan kun laittaa kellon oikeaan aikaan, niin ohjelmaoppaassa ei ohjelmat mee oikeisiin kohtiin kellonajan mukaan. Kun valitsee jonkun tv-ohjelman ja klikkaa sitä, niin se kyllä näyttää sitten siinä ylempänä tiedoissa oikeat alkamis- ja päättymisajat, mutta ohjelmat ei siis asetu oikeisiin kohtiin niiden kellonaikojen mukaan, jotka ovat siinä ohjelmien yläpuolella palkeissa (tulikohan tuo nyt riittävän epäselvästi sanottua?). Ekalla versiolla, joka tuli virittimen mukana, tuo toimi ihan niin kuin pitääkin. Seuraavalla versiolla (oliko 1.48?) heitti tunnin ja nyt uusimmalla 1.50 -versiolla heittoa on jo useampi tunti. Ei auta vaikka yrittää miten tehdä tuon kellonajan säädön. Muilla tällaista?
   
 6. tantsukka

  tantsukka Member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tämmönen ongelma ku ostin ton anyseen e30 ja ku kokeilin ni näky vaa urheilukanava ja turku tv, radiosta kuulu uusi kiss ja iskelmä, että onko se vika vaan siinä antennissa vai paikassa (antenni on vanha harava-antenni)
   
 7. Bentso

  Bentso Member

  Liittynyt:
  05.02.2005
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ite en saa ladattua tota uusinta softaa. Lataus keskeytyy 50-100 megan paikkeilla aina. Eikä Korean poikien serveri tue edes resumea...

  Ajurin sain kyllä ladattua.
   
 8. r2d2

  r2d2 Member

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mulla noi uusimmat ajurit aiheutti koneen kaatumisen, vanhalla 3.18 ajuripaketilla toimii taas ihan hyvin.
   
 9. Bentso

  Bentso Member

  Liittynyt:
  05.02.2005
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Nyt sain softan ladattua. Nopeasti kokeiltuna tekstitykset näyttäisi vihdoin toimivan kunnolla. Ajastukset on kohillaan eikä tekstejä putoa välistä.

  Tosin vieläkin tekstitykset häviää jos always on top valinta on päällä.
   
 10. NovaReka

  NovaReka Member

  Liittynyt:
  01.12.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kokeillaas vielä kerran:

  Eikö siis kellään ole noita muutamaa viestiä ylempänä kuvailemiani ongelmia? Kaikilla ohjelmaopas toimii uusimmalla softalla (1.5.0) niin kuin pitääkin ja kaikkilla Digiviihdekin näkyy?

  Ainoa kanava, jolla ohjelmaopas on kohdillaan on Canal+ sport, muiden kanavien päällä ollessa se asettuu vähän miten sattuu ja vaihdellen kanavan mukaan.

  Kertokaahan nyt...

  Etukäteen kiittää hän!
   
 11. jatii

  jatii Member

  Liittynyt:
  19.05.2006
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tuo EPG ei oikein näytä toimivan, joten mulla on samat ongelmat. Erikoista että näytää lopuyön tunnit 1,2,3.. aikoina 25,26,27.. Ohjelmien nimet tallentuu miten sattuu (yleensä edellinen).

  Viihdekanava näkyy, mutta päivityksen jälkeen jouduin hakemaan kanavat uudestaan kun ohjelmaa lähetetään. Kuten myös Ylen tekstitys. Kanavat täytyi hakea kun DVB-tekstitystä lähetetään.

  Kuvasuhteen automaattitunnistus ei toimi vieläkään...
  Mutta mikä parasta, nyt kun BDA-ajurituki on kunnossa voi testailla muita ohjelmia.
   
 12. NovaReka

  NovaReka Member

  Liittynyt:
  01.12.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jep, nyt näkyi taas Digiviihdekin viime yönä. Ohjelmaoppaaseen varmaan saadaan korjausta seuraavan päivityksen myötä.

  Mutta uutta häikkää löytyi taas. Nyt kun yrittää tallentaa TV2:sta, niin eipäs tallennukaan se, vaan tallentuukin TV1, vaikka nimeää tallennetun ohjelman juuri siksi, mitä olen yrittänytkin tallentaa. Viittiskö joku kokeilla tekeekö samaa tai onko asia ennestään jo tuttu?
   
 13. jatii

  jatii Member

  Liittynyt:
  19.05.2006
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tallennat varmaan Transport Stream muodossa, jolloin koko kanavanippu tallentuu. En vaan tuossa pikakokeilussa saanut kanavaa vaihdettua, joten sama ongelma täälläkin.

  Jos vaihdat tallennusmuodon Program Stream, niin tallentuu oikea kanava, mutta taasen Ylen tekstitykset ei tallennu tässä formaatissa :(

  Suo siellä vetelä täällä...
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2006
 14. NovaReka

  NovaReka Member

  Liittynyt:
  01.12.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo, siinäpä se, sillä kokeilin miten ylen tekstitykset tallentuu. Hmmm...Mitä tarkoitit, ettet saanut kanavaa vaihdettua? Siis tallenteesta vai?

  Oli kyllä tiedossa, että koko kanavanippu tallentuu jos haluaa tallentaa ylen tekstit, mutta eipä käynyt mielessä sen tekevän näin. Eli se haluttu ohjelmakin on siellä tallenteella, mutta onnistuiskohan sen jotenkin myös katsomaan?
   
 15. ajs

  ajs Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2002
  Viestejä:
  882
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
 16. esanorri

  esanorri Guest

  Tällaista olen havainnut version 1.5.0 myötä: EPG:n ohjelmatiedot ovat muutaman tunnin jäljessä.
  Talletukset muilta kuin ylen kanavilta vievät levyltä tilaa noin 1GB/tunti, aiemmilla versioilla ylen kanavilta TRP-moodissa n. 10GB/tunti.
  Tällä 1.5.0 versiolla tallensin euroviisut, program stream-moodissa, tekstitys tallettui ja levytilaa kului 5GB/3 tuntia.
  Onkos muilla kokemuksia 1.5.0 versiosta?
   
 17. NovaReka

  NovaReka Member

  Liittynyt:
  01.12.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Euroviisuissa oli YLE:lle poikkeuksellisesti kuvaan poltetut tekstit. Siksi sait ne tallennettua program streamissä...Eli et olisi voinut jättää niitä pois, vaikka olisit yrittänytkin.
   
 18. kjj62

  kjj62 Guest

  Anysee ongelmia....
  olen omistanut laitteen jo jonkin aikaa, ja onnistuin sillä ottamaan talteen nuo kolmaskivi sarja, en kaikkia, anyseen teknisten ongelmien kanssa, mutta suurimman osan...
  muttas nyt on ilmennyt todella omituinen juttu, asensin uusimmat ajurit 1.5.2 tuolta .com puolelta, kokeilin noita 1.5.0 ajureita ja parannuksia on tapahtunut esim suoraan mpg tiedosto päätteeksi, ei enään pes...
  mutta sitten ongelmat, kun koittaa äänittää pitempää niin ääni häviää noin puolentunnin jälkeen ja vaikkas tiedosto on sitten kokonaisuudessaan niin sitä en ole saanut siirrettyä pinnaclen studioon enään jolla koostan dvd levyn, jostain syystä ei vaan enään toimi, edit ohjelmat kaatuu kun editoi tiedostoja,

  huomasin senkin että ajastus ei toimi kunnolla ( epg ), jottas moni äänitys onpi menny piloille näillä uusimmilla ajureilla.

  jottas hankalaksi onpi mennyt asiat,
  onkos muilla samanlaisii ongelmii, jottas oottako saaneet toimimaan...
   
 19. zack2k

  zack2k Regular member

  Liittynyt:
  07.04.2003
  Viestejä:
  306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ohjelmistoversio 1.5.2 ja uusi ajuriversio julkaistu 10.6.2006

  Kanavien haku tuntuisi nopeutuneen entisestään. Maan valinta on tullut asetuksiin uudelleen ja epg:kin ajat näyttävät olevan kohdallaan. Uusimmassa ohjelmistossa on saatu jo yhden kanavan tallennusmahdollisuus tekstien kera eli valittavana on TRP:llä yhden kanavan tallennus tai kaikkien kanavien tallennus. TekstiTv on pistetty aivan uusiksi ja nyt sivun numeron voi näppäillä suoraan.

  Millä formaatilla tallensit? PES:illä, kun nauhoitin n.1,5h ei ainakaan tuollaista ongelmaa esiintynyt. Huonon signaalin takia jää joskus pois noita aikakoodeja ja ohjelmat ei suoraan osaa toistaa koko nauhoitusta. Koita avata VirtualDubModilla, jos tuo antaa virheilmoituksen kadonneesta aikakoodista audioraidassa, niin vedä se ProjectX:n läpi ja saat aikakoodit paikoilleen. Pitäisi sen jälkeen kelvata nirsoimmillekkin ohjelmille.

  En ymmärrä..? Oletko koittanut tuota ohjelman 1.5.0 versiota fin puolelta? .com puolen versiossa ei ole ollut ainakaan pes päätettä enää aikoihin, ei anakaan kummassakaan noista versioista. Ethän nyt kuitenkaan ole koittanut ajureiden ja ohjelmistojen versiota ristiin? Tuolla .com puolella on maininta aina ohjelmistoversion yhteydessä, että mitä ajuriveriota on sen kanssa käytettävä.

  Näyttäs toimivan paljon parempi kuin edelliset versiot :)
   
 20. tantsukka

  tantsukka Member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mistä mahtaa johtua kun sain vihdoin ton boksin toimimaan ihan moitteettomasti ni kello on tuntia edellä, samoin EPG
   
 21. zack2k

  zack2k Regular member

  Liittynyt:
  07.04.2003
  Viestejä:
  306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos sinulla on asennettuna tuo uusin ohjelmisto&ajuri(1.5.2), niin asetuksista löytyy sellainen kohta jossa voi aikavyöhykkeen määritää. En ole nyt sellaisessa paikassa, että voisin tarkistaa missä valikossa se oli, mutta siellä asetuksissa pitäisi olla jossain valittuna:
  +03.00 ja FIN

  Tuon pitäisi olla suomessa GMT +02.00, mutta siinä on virhe. Tuolla +03.00 on ajat kohdallaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2006

Jaa tämä sivu