1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee kaapeliverkkoon (Anysee E30 C Plus)

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi yogee 18.10.2006.

 1. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tässä yksi kommentti Anysee käyttäjältä, jolla ei toimi oikein mikään. :)

  v1.0.8 ja v1.0.6 pätkivät molemmat aivan kamalasti kaikilla kanavilla, niin maksulliset kuin ilmasetkin. Pätkiminen on jatkuvaa ja tapahtuu aina muutaman sekunnin välein. Ainut ero noissa versioissa on se, että v1.0.8 ei näytä Canal+ Film1 ja Film3 kanavien kuvaa, ääni kuuluu (muut Canal+ kanavat näkyvät), kun taas v.1.0.6 näyttää kaikki Canal+ kanavat.


  Olen kokeillut prioriteetin nostamista, mutta se ei auttanut. Saan kokeiltavaksi toisen boxin lähiaikoina, joten pitää toivoa, että se toimii tai sitten koneessani on jotain häikkää, tehojen puolesta ei tosin pitäisi olla.
   
 2.  
 3. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Niiin, tässä käyttäjä joka ei ole lukenut kaikkia topicceja ennen viestin lähettämistä.

  Juuri minähän se laitoin kyseisen 1.0.8 ohjelmiston nettiin, 2 topiccia ennen sinua. Se on heillä KOEKÄYTÖSSÄ ennen julkaisua, eli se ohjelmisto toimii, mutta pakollinen 2 viikon koeaika tai jotain sinnepäin.

  Itseäni KEHOITETTIIN päivittämään 1.0.8 versioon.

  katso myös edelliset toopicit niin näet että kyseisen ohjelman voi saada muualtakin kuin anyseeltä. (kestää saada vastaus)
   
 4. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Asun Oulussa ja ilmeisesti täällä on tehty jotain kaapelitöitä(?). Kävin tänään liikkeessä näyttämässä korttiani ja siellä läppäriin iskettynä se toimi kuin unelma (v1.0.6). Tulin kotiin ja testasin pöytäkoneellani laitetta... Nyt yhtäkkiä pätkiminen on vähentynyt selvästi!!?? Noin viiden sekunnin välein tulee tosin pieni nykäys, mutta muutos entiseen on valtava.

  Kysymys: voiko olla niin että taloyhtiöni kaapelissa on jotain häikkää? Olen huomannut että tavallinenkin digiboksi on silloin tällöin pätkinyt, mutta ilmeisesti tämä tietokoneeseen liitettävä värkki on niin tarkka, että pätkimistä näkyy useammin?

  Ja toinen kysymys: osaako kukaan sanoa, miksei tuolla uudemmalla softalla näy kaikki canal+ kanavat?
   
 5. Valojuova

  Valojuova Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minä soitin niille nii sain hoidettuu homman parissa tunnissa.
   
 6. Valojuova

  Valojuova Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juu itte olen kuopiossa....

  Jibsee EU-378
  [​IMG]

  Löytyy antenni tarvikkeita myyvästä kaupasta. Suomenhuoltopalvelu / elfa... Kuopiossa on joku elekroniikka pulju tossa niiralankadulla. Käväsin sieltä hakee ~9e... siitä kääntää 1,5 kierrosta vaimennusta nii hyvin pelittää. Sillon on normi kanavat 100% ja muut ~70%.

  Minulla se on tuolla antennipiuha rasiassa kii ja siitä menee sitte piuha boxiin.

  Tuolla korjaantu mulla normikanavien tökkiminen (signaali liian voimakas). Softapäivitys autto taas sitten noihin muihin kanaviin ettei ne pätki (discovery ym..) Softa vaan ei oo vielä virallinen ja valmis joten julkasua odotellessa =)
   
 7. Valojuova

  Valojuova Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pikkunykäsyjä tulee välillä mullakii. Ne on kai softassa ne bugit.
   
 8. aggressio

  aggressio Guest

  Ostin tuollaisen kapineen eilen, kun ei oikein kaapeli-tv kortteja tahtonut löytyä ja atk-liikkeen myyjäkin sanoi että tämä on ainoa joka toimii :p

  Ja samaa tapahtuu minullakin kuin tähän threadiin kirjoitelleille. Eli kanavat nykii ja pätkii. Ja sama nykiminen ja pätkiminen näkyy sitten tallennuksissakin. Valitettavasti törmäsin tähän ketjuun vasta kun aloin selvittämään että mikä on laitteessa vikana :p

  Olen koittanut lähestulkoon kaiken läpi mitä tässä threadissa on neuvottu koittamaan, tuloksetta. Tällä hetkellä pyörii softana tuo epävirallinen versio 1.08 eikä sekään auttanut.

  Koetin myöskin manuaalisesti fiksata taajuuksia tuolle kanavanipulle A, kun tuttavalla ihan tallentava digiboksikin nykii ajoittain. Ei tuntunut olevan muutaman kilohertsin vääntämisellä olevan kauheasti vaikutusta asiaan.

  Prosessorin kuormitus ei nouse suurestikaan, eikä pätkien aikana signaalinvoimakkuuskaan näytä erityisen korkealla käyvän. Silti mietin vielä sen vastuksen lisäämistä antennijohtoon, joskin hieman epäuskoisena. Eli miksi liian voimakas signaali aiheuttaisi pätkimistä ja kuitenkin kun on tuttavan digiboksissa ongelmia pätkimisessä, niin voisiko signaalilla olla tallentavissa laitteissa jotain vaikutusta.

  Tietysti yksi mikä arveluttaa on nämä usb liitännät. Kokeilin USB:llä FullSpeediä ja HiSpeediä ilman sanottavaa vaikutusta. Emolevynä on Asus K8V-X SE joka ei XP:n SP 2:n asennuksen jälkeen ihan kitisemättä suostunut tukemaan usb 2.0. Nyt pitäisi tukea. Ainakaan XP ei enää herjaa muistitikkua koneeseen tökätessä.

  Tuota on koetettu ilman T-haaroitinta ja sen kanssa ja pätkiminen on aivan samaa. (jos siis liian vahva signaali on ongelman syy, niin luulisi lisäkilkkeiden auttavan siihen ongelmaan)

  Korealaisen valmistajan sivuilla olisi maininta versiosta 1.15 tms. jota ei kuitenkaan sieltä saa ladattua.

  Koko softahan on varsin erikoisen näköinen vimpele. Nappulat läiskitty minne sattuu ja EPG ikkunaa ei voi kasvattaa joten se on hitusen hankalakäyttöinen.

  Nyt tässä sitten pohdin että odottaisinko mahdollisia ohjelmistopäivityksiä (jos niitä tulee, jos ne parantavat mitään jne...) vai palauttaisinko tuotteen ennen maagisen 30 päivän palautusoikeuden umpeutumista. En tiedä sitten menisikö moinen edes takuun piikkiin. Liian kallis paperipainoksi.

  Itse kapinehan on nätti kuin sika pienenä. Softa on karmea ja ehkäpä voidaan todeta että itämailla tehdään kaunista elektroniikkaa mutta softapuolen voisivat jättää muille.

  Ja jos tuo toimisi niin olisi epäilemättä varsin näppärä kapine. Ajastukset näyttivät toimivan EPG:stä (tosin hupaisa ilmiö oli että jos alun kysymys grafiikka kiihdytyksestä oli jätetty näkyviin, jäi nauhoitus tekemättä), vaikka EPG olikin hankalalukuinen. Valitettavasti siihen tallennukseen jäi niitä nykäisyjä.

  Valitettavasti tällaisenaan tuota laitetta ei oikein voi käyttää. Jos lienee ideoita mitä vielä voisi yrittää, josko ongelmat johtuisivat jostain johon voisi itse vaikuttaa. Eli onko vika laitteessa, softassa, omassa koneessa vai mahdollisesti vastaanotetussa signaalissa.

  Jos esimerkiksi USB väylät ovat ongelmalliset niin milläpäs niitä saisi twiikattua parempaan suoritukseen? Harkitsin sellaistakin että ostaisi PCI väyläisen usb 2.0 kortin. Ainakin silloin pitäisi olla muista laitteista häiriintymätön USB väylä? Voisin tietysti vielä kokeilla siten että repisin irti kaikki usb laitteet ja katsoisin lienisikö sillä vaikutusta sitten...(itseasiassa päällä olevia usb laitteita ei pitäisi olla)


  Koneen speksit seuraavat:

  CPU: AMD Athlon 3400+
  MB: ASUS K8V-X SE
  RAM: 1 GB
  GFX: ATi Radeon X800 XT PE
  OS: Win XP pro SP2
   
 9. aggressio

  aggressio Guest

  Kävin juuri ostamassa vaimentimen hirvittävään 25€ hintaan (lähenee halvan digikortin hintaa)

  perustelin itselleni tätä sillä, että teoriassa voisi olla mahdollista että mikäli laite saakin keinotekoisesta huonoa signaalia, ottaa se käyttöön jonkinlaisen puskurin, joka poistaisi tökkimisongelman.

  Eli, jospa laitteen tökkiminen johtuisi siitä, että hyvälaatuista signaalia ei tarvitse puskuroida ja sitten virheen tullessa se läväytetään suoraan ruutuun.

  Tuo saattaisi haiskahtaa ohjelmistovirheeltä, mutta koitetaan nyt tällaista viritelmää.

  Raportoin jahka saan viriteltyä tuon palikan paikalleen.

  Yritin eilen myöskin mediaportaalia saada toimimaan, mutta se tunnisti laitteen E30 T- malliksi, eikä löytänyt sitten kanavia.

  Joku toinen softa saattaisi tietysti korjata myöskin asian.
   
 10. ajetsu

  ajetsu Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  (Kuopion alueella)

  Itse kävin ostamassa tuon n. 7e vaimentimen ja sen asentamisen jälkeen on boksi toiminut kuin unelma. 1.0.6 ohjelmistoversio vielä käytössä ja ei mitään ongelmia enää. Sekä suomalaiset että maksulliset kanavat toimii ilman pätkimistä ja kanavien vaihto on nopeutunut huomattavasti. Nauhoitin MTVltä ohjelmaa ja sekin tuntui onnistuvan täydellisesti.

  Oletteko käyttänyt mitä converttereita trp:n muuttamiseksi esim AVI muotoon?
   
 11. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ilmeisesti muilla oululaisilla ei ole ongelmia? :)

  Huomasin myös että aamuisin kuvan pätkimistä on hyvin vähän, kun taas iltaisin ja öisin pätkiminen voi olla niinkin rajua, että kuva menee täysin jumiin. Mistä tämä voisi johtua? Kellään ideoita?

  Voisikohan tuo vaimennin auttaa...
   
 12. aggressio

  aggressio Guest

  No nyt on palikka paikallaan ja koe-ajot ajettu :p

  Eli, kuinka ollakkaan, kun signaalia kävi vaimentimella vaimentamaan alkoi kuva pätkiä entistä enemmän :)

  Eli aluksi kokeilin 70% signaalilla, ja aluksi näytti pätkimättömältä.
  Kokeilin sitten ylen 1 ja 2 ja pätkiminen oli aika reilua.

  Laskin piruuttani signaalia vielä 60%, eli tuon 20dB vaimentimen maksimiin, ja ylen ykkönen muuttui diashowksi :p

  Kokeilin vielä 80% signaalilla ja pätki edelleen.

  100% signaalikin pätkii, muttei läheskään niin paljon kuin vaimennettu signaali.

  Eli väittäisinpä että tämä vaimennin ei korjaa pätkimisongelmaa :p

  Ja näemmä vaimentimien hinta perustuu painoon. Ostamani palikka on isompi kuin tänne postatussa kuvassa :p

  Tosin softana on 1.08

  ja ajureina on anysee.commista ladattu ties mille päivälle versioitu. voisinpa tietysti kokeilun nimissä vielä vaihtaa softat anysee.fi versioihin ja kokeilla vaimentimella leikkimistä uudelleen.

   
 13. aggressio

  aggressio Guest

  Ei vaikuttanut softan vaihtaminen originaaliinkaan.

  Nappasin sitten tuon vaimentimen välistä pois.

  Pätkii edelleen. Tiedä sitten missä lienee vika. Vaimentimella se ei korjautunut.
   
 14. aggressio

  aggressio Guest

  Tukipyyntööni tuli vastaus, ja copy/pastean sen nyt tähän josko siitä olisi apua muillekin (en vielä ole itse ehtinyt testaamaan vaikuttaisiko tämä ohjelmisto versio asiaan, mutta tässä on linkki versioon 1.10). En tiedä onko mailin kopypasteaminen ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaista mutta siltä varalta että tästä olisi hyötyä muille kapineen ostaneille (ja vähentäisi tukipyyntöjä anyseelle)

  "Moi,

  Liitän sinulle tähän ohjeen jota seuraamalla saat Anyseen perusteellisesti poistettua ja uusimman ohjelmiston sekä ajurin asennettua. Oletan että sinulla on Anyseen ohjelmisto asennettuna sekä Anysee liitettynä tietokoneesi USB-porttiin kun aloitat.

  1. Avaa Ohjauspaneeli -> Lisää tai poista sovellus -> ja poista "anysee-E30CPlus" (Ohjelma poistaa automaattisesti InterVideo FilterSDK for AMT:n)

  2. Avaa Ohjauspaneeli -> Järjestelmä -> Laitteisto -> Laitehallinta ja paina + -merkkiä kohdasta "Ääni video ja peliohjaimet".

  3. Valitse "anysee BDA Capture Device.." ja oikealla hiiren napilla valitse Poista.

  4. Kun laite on poistettu, ota Anysee irti USB-portista ja käynnistä tietokone uudestaan.

  5. Avaa Ohjauspaneeli -> Lisää tai poista sovellus -> ja poista "anysee Driver (2006....)".

  6. Avaa kansio johon olet purkanut ohjelmiston (jos et ole hakenut tätä voit tehdä sen osoitteesta http://194.100.210.250/files/E30CPlusv110.zip) ja aja sieltä install.exe.

  7. Asenna ohjelmisto ja kun ohjelmisto on asennettu, kytke taas Anysee kiinni tietokoneesi USB-porttiin.

  8. Windows käynnistää ohjatun ajurin asentamis-ohjelman, valitse "Ei tällä kertaa" seuraavassa ikkunassa valitse "Asenna luettelosta..." ja sitten "Älä etsi. Valitsen ohjaimen itse".

  9. Ikkunassa joka nyt aukesi, klikkaa Levy-nappia ja sitten Selaa-nappia. Selaa kansioon C:\Program Files\anysee\Driver\

  10. Valitse anyseeTU.inf ja klikkaa Avaa.

  11. Klikkaa Seuraava ja vie asennus loppuun."
   
 15. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Softa löytyy myös www.anysee.fi
   
 16. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26

  Sain itse tuon saman ohjeen.

  Versio 1.10. ei poistanut minulta pätkimistä. Tällä versiolla tosin näkyy kaikki salatut kanavat toisin kuin versiolla 1.08.

  Täytyy vielä testata tuota oman asunnon kaapeliyhteyttä, jollain toisella koneella, selviää ainakin se onko vika kaapelissa vai omassa koneessani.
   
 17. teme565

  teme565 Active member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  3,306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Näkyy olevan tuo 1.1.0-versio jo ihan yleisessä levityksessä Anyseen sivuilla.
  Uskaltasikohan sitä päivittää, kun tuo 1.0.8 toimii itsellä ainakin ihan hyvin.
   
 18. Valojuova

  Valojuova Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ettei agressiolla oo sitten usbin kaa ongelmia? P: Ootko koittanu jollai toisella koneella?
   
 19. mcsavu

  mcsavu Member

  Liittynyt:
  07.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  hmm mahtaako jollain olla sama ongelma ku mulla mulla läppäri acer aspire 5101awlmi anysee wiever tilttaa illas about 20kertaa tuesta sanoivat vaan että päivitä uusimpan softaan mut ei apua tohon vaivaan, kun sen ostin se toimi moitteettomasti 1kk sitte se alkas temppuileen ja nyt E30 C Plus 110 mut eipä näytä toimivan tollakaan
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2007
 20. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Toisinaan myös tilan puute aiheuttaa hidastumisia koko koneen tasolla, oletkos koettanut poistaa tilapäistiedostot, temppi internet tiedostot, timeshift kansion sisällön ja säätää välimuistin suuremmaksi?

  windows ei osaa hoitaa itseään kunnolla, sitä varten on ohjelmia, kuten inkline pcbooster, tuneup utilities 2007 jne. välimuistin voit säätää oma tietokone/ominaisuudet/(sorry siirryin vistaan enkä nyt oikein muista)

  hyvänä nyrkkisääntönä on se, että "tuplaa käytettävän muistin määrä alkuperäiseen windowsin asettamaan (mutta max 20% kovalevyn koosta)". Tämä ratkaisee hieman muistiongelmista johtuvia jäykkyysongelmia (korjaa muistiongelmissa, kovalevytilan kustannuksella = kovalevytilaa käytetään muistin puskuroimiseen)

  omat ongelmani on nyt ok, olin vahingossa laittanut antennin johdon radioantennin piuhaan, tv plugin sijasta, ei ihmekään jos signaali oli 50-45% luokkaa (pikku muksuni takoo otsaansa ja sanoo "no daah!")
  Mutta vistan ajurit + 1.1.0 versio +2gig muisti yleensä auttaa ongelmaan kuin ongelmaan.

  Ja tuli tässä myös mieleen, että digiboxit EIVÄT yleensä pidä vahvistimista, joten jos sinulle tulee liikaa signaalia, oletko varma ettei taloyhtiössä ole pultattu jonnekin vahvistinta kiinni? Tämä teille ulkopaikkakuntalaisille, jotka saivat ongelmat selvitettyä käyttämällä signaalin heikenintä.
   
 21. legionary

  legionary Member

  Liittynyt:
  03.08.2005
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  tuleeks kellään muulla nauhotuksien ajaksi (kestoksi) aivan jotain epämääräisiä lukuja esim 23811556222. leffaa pystyy kattoon muttei kelaamaan ja kun mpg:in muuttaa aviksi niin se sit kyllä pelaa normaalisti
   

Jaa tämä sivu