1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AnySee E30 Series (yleissofta sekä C & T malleille)

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi JHawx 14.04.2008.

 1. tsiipola

  tsiipola Member

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Aaaargh! Olisihan se pitänyt arvata että ei olisi pitänyt enää mennä hipaisemaankaan tuohon Anysee playerin asennukseen kun lopultakin sain sen jollain ilveellä toimimaan. Mulla oli siis ongelma että kanavahakua ei saanut tehtyä vaan se valitti heti alussa että FILTER_GRAPH_ERROR virhekoodilla -2147467259. Jotenkin tuo vain sitten yhtäkkiä alkoi toimimaan kun olin n kertaa asentanut sen uusiksi vaikka mielestäni en tehnyt mitään eri tavalla kuin ennen.

  Nyt kun sitten asensin tuon 1.2.3 version siinä toivossa että se korjaisi äänen ritinän ja napsahtelun niin nyt on sama filter graph error taas päällä. Jotenkin tuon täytynee liittyä joko tuon playerin itsensä tai filtersdk:n asennukseen. Ajuri toimii oikein hyvin progdvb:n ja altdvb:n kanssa. Filtersdk:n tai koko anysee kokonaisuuden asentaminen uusiksi ei tunnu auttavan.

  Heittäisin koko anyseen soittimella muuten vesilintua mutta se on ainoa joka toimi(i) mulla tyydyttävästi maksukanavien kanssa. Toivottavasti keksin jotain ennen formulalähetyksiä.
   
 2.  
 3. stubex

  stubex Member

  Liittynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  Itse sain toimimaan Anyseen E30 kaapeliverkkomallin maksukanavien kanssa, kun hankin koneeseen toimikortinlukijan. Ohjelmana käytän DVBVieweriä sekä NewCS:sää sekä Yanksee pluginia DVBViewerissä.

  Lisää aiheesta löytyy www.dvdplaza.fi. Voin tänne kirjoitella, mikäli kiinnostusta kyseisen yhdistelmän rakentamiseen löytyy :).
   
 4. teme565

  teme565 Active member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  3,306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Jos tän yhdistelmäsoftan asentaa, niin asentuuko se vanhan kaapelisofta päälle vai rinnalle? Kiinnostaisi testata, mutta ei viitseis alkaa kikkailla, jos asentuu tuon hyvin toimivan kaapelisoftan päälle?
   
 5. stubex

  stubex Member

  Liittynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä tuo yhdistelmä asentuu tuon Anyseen oman softan rinnalle. Itselläni on tällä hetkellä molemmat asennettuna, mutta eipä tuota Anyseen omaa softaa tule enää käytettyä ollenkaan :)
   
 6. Yanne

  Yanne Member

  Liittynyt:
  22.01.2003
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mulla lakkasi DVBViewer toimimasta, kun asensin uudet ajurit...

  Anyseen uudessa softassa en havaitse juuri mitään eroa vanhaan. Samat ongelmat edelleen, eli pätkiminen etenkin maksukanavien kanssa. Lisäksi koko kone on mystisesti jumahtanut pari kertaa kun olen katsellut TV:tä, tosin en mene vannomaan, että syyllinen on Anysee, sillä taustalla on pyörinyt runsaasti muutakin softaa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2008
 7. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  http://194.100.210.250/files/anysee-E30Series(Ver1.2.5.1).zip
  uusin softa.

  HUOM: anysee ei tue 3 osapuolen ohjelmistoja!
  Niin, jotta anysee toimii DVB viewerillä, tarvitsee olla ne DVB vai mikälie erikoisajuri, joka on murrettu siten, että se windowsin käynnistyessä suoraan avaa laitteen anysee wieveristä riippumatta.

  anyseen mukana tulevat ajurit siis ovat ohjelmoitu avaamaan anyseen laitteen videon syötön KUN ohjelma avataan.

  anysee ottaa vastaan kehitysehdoituksia, ja mahdollisia toimintapyyntöjä parantaakseen ohjelmistoaan.

  vistan 64 ajuri on 8.3.2004 tullut versio.

  anyseen ohjelmisto on kehittynyt siihen suuntaan, että samaa ohjelmistoa voidaan käyttää kummallakin sekä antenni ja kaapeli mallilla. Muuten se ominaisuuksiltaan pyrkii vielä olemaan identtinen entisten ohjelistojen kanssa, tosin pienillä lisäyksillä.
  - nyt ohjelmistossa on scrollaus hiiren rullasta, myös kanavalistassa.
  * kyseinen ominaisuus perusikkunan keskiosassa vierittää äänen voluumia.
  * tätä ollaan kehitelty ja asetuksia laitettu suuntaan jos toiseen ed. versioissa.
  - welhon kaapeliverkolle on annettu oma .ini tiedosto, jolloin sen asiakkaat saavat omat kanavat todella nopeasti haltuun.
  - valinta mitä subtitle maata käytetään oletuksena


   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2008
 8. sorrii

  sorrii Member

  Liittynyt:
  29.04.2005
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tulihan noita kokeiltua jo versioita 1.2.3 ja 1.2.5 ... hmmh:
  En huomaa mitään uutta tai parempaa. Toivottavasti kaatuilee ja mokailee vähemmän nämä uudet.
  Aikaisempi (viimeinen virallinen versio) ei muistaakseni paljon kaatuillut, mutta ajastin sekoili pahasti. Usein jäi ohjelma nauhoittamatta. Listalla luki vaan "cancelled" . Useita kertoja, kun listalla oli useampi kuin yksi (=2) nauhoitus, niin ohjelma ei vaihtanut kanavaa, vaan nauhoitti edelliselle. Kun sitten kokeilin vaihtaa kanavan valmiiksi etukäteen, ja jätin ohjelman päälle odottamaan, niin sitten vaihtoikin kanavaa ... ?!?!
  TOIVELISTA: Kanavalistojen editointi saisi olla sujuvampaa; esim niin että voisi kerralla ruksia säilytettävät, tallennettavat tai vaikka poistettavat turhat kanavat ja sitten vaan painaa "delete" Nyt noilla rukseilla ei näytä olevan mitään virkaa ((miksikähän ne siellä listalla on??))
  Kanavahaussa olisi toivottavaa (dvb-viewerin tapaan) olla ruksi "vain salaamattomat kanavat" Hermothan tossa menee kun listalle tulee sata turhaa maksullista kanavaa joita en voi nähdä, en halua, enkä haluaisi tietää olevan olemasskaan..
  Ohjelmaopas olisi mukava saada näkymään ohjelmaikkunassa digiboksien tapaan, niinettä sitä voisi käyttää kaukolla soffalta maaten ...
   
 9. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
 10. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Auttaiskohan C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional poisto?
   
 11. TKrisa

  TKrisa Member

  Liittynyt:
  30.08.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  1. Softapaku 1.2.6.2 ja YLE-subit: Versiolla 1.2.3 YLE:N TEKSTITYKSET toimivat ok Anyseen omalla viewerillä, versiolla 1.2.6.2 ne katosivat ainakin minulla kokonaan (käyttikseni on 32-bittinen Windows Vista). Tein kaikkeni, mutta mikään ei saanut YLE:n tekstejä putkahtamaan näkyviin. Oli pakko palata takaisin 1.2.3:een, ja YLE:n tekstitykset toimivat taas oikein hyvin. Onko muilla esiintynyt tätä subiongelmaa tuolla 1.2.6.2-versiolla Anyseen omalla viewerillä?

  2. Softapaku 1.2.6.2 ja DVBViewer: Yanne kirjoitti, että DVBViewer lakkasi hänellä toimimasta uusien ajureiden myötä. Minulla DVBViewer EI lakannut toimimasta 1.2.6.2-pakulla. Hyvin pelittää, myös YLE:n tekstitykset näkyvät moitteettomasti sekä versiolla 1.2.3 että 1.2.6.2!

  3. Anyseen EPG: Yhdestä EPG-jutusta olen ollut huolissani ja ihmeissäni jo pitkään. Onko todella niin, että Anyseen EPG:hen ei ole vieläkään tullut mitään skrollaus- tai muuta nopean pystyliikkumisen mahdollistavaa toimintoa, vai onko minulta jäänyt jotain huomaamatta? Welhon kaapelissa täällä Helsingissä on muistaakseni 117 TV-kanavaa. Jos katson ykköstä ja haluan katsoa EPG:stä, mitä Welhon "viimeisillä" kanavilla on tarjolla, joudun klikkaamaan EPG:ssä hiirellä YLI SATA KERTAA alaspäin! Jos sitten haluankin vaikkapa tietää, mitä TV3:sta tulee tänään, joudun TAAS KLIKKAAMAAN hiirellä YLI SATA KERTAA, nyt ylöspäin! Ei skrollauspalkkia, ei hiiren rullan käyttömahdollisuutta, ei skrollausta hiiren vasenta painiketta alhaalla pitämällä. Ei siis minkäänlaista vieritysmahdollisuutta tai muuta nopean pystyliikkumisen keinoa, jos minulta ei ole jäänyt jotain huomaamatta. Tällaista en kyllä ole koskaan aikaisemmin nähnyt missään sellaisessa Windows-ohjelmassa, jossa ylös- ja alaspäin liikkuminen on jatkuvasti tarpeen. Aivan käsittämätöntä. Mitähän ne Korean pojat ovat oikein ajatelleet tätä EPG:tä koodatessaan…? ;-) Anyseen EPG on näin ollen ainakin minulle 100-prosenttisen käyttökelvoton, mikä on sääli, koska EPG itsessään ei MUUTEN ole ollenkaan hassumpi. EPG:ssä saisi erittäin mielellään olla lisäksi toiminto, jolla voi valita, näyttääkö EPG KAIKKI kanavat vai vain kanavalistassa ruksatut SUOSIKIT. Tämä olisi erittäin kivasti käyttömukavuutta lisäävä jutska ja toimisi osaltaan myös pystyliikkumisen helpottajana, tapahtuipa skrollaaminen tms. sitten millä tavalla tahansa.

  JHawx, olisiko sinulla mitään tuohon EPG-outouteen liittyvää uutisointia tarjolla? Kiitti jo etukäteen! :) Jos olen väärässä kyseisen EPG-pystykömpelyyden suhteen, korjatkaapa minua. Olisin kerrankin todella mielelläni väärässä! Apuva.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2008
 12. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  olet ihan oikeassa tuon EPG:n suhteen, vika tosiaan on siinä, miksi epg on niin tönkkö, niin anyseeltä kommentti:

  Ja konstikkaaksi sen tekee myös se, että se hakee kyseisen infon ilmeisesti myös juuri sen kanavan subnetistä, tekstitv:ltä. Jos se epg ottaisi pelkän yhden tietokannan, joka päivittyisi esim. joka 15 minuutti, niin se ei olisi niin raskasta ja tönkköä. Nyt se joutuu hakemaan ne kanavatiedot usealta kanavalta.

  Kanavatiedot saa toki haetuksi , kun selaa kanavaa 20 sekunttia, tällöin se kerkeää hakemaan tiedot juuri siltä kanavalta, mutta ongelmaan ei ole helpotusta. Tämä tosin on loistava kehitysehdotus, joka varmasti huomioidaan.

  muita löydettyjä/korjattuja/korjattavia ongelmia:
  - Jos epg on päättänyt ohjelman nauhoituksen ja on "ended state" tilassa, se hidastaa konetta, aiheuttaa tökkimistä, jopa kaatumista pitkällä aikavälillä ohjelmaan.
  - Jos kone alkaa viemään "hiireltä fokusta" tai ohjelmistoilta fokuksen, niin siihen auttaa prioriteetin lisääminen configista.(ongelma havaittu mm. vista 64bit)
  * Virustorjunnan prioriteetin alentaminen myös osiltaan helpotti omassa tapauksessa asiaa.
  - Scrollaus on korjattu nyt viimeisimpään versioon.
  - Inforuutu ei nyt pomppaile joka hetki ruutuun (mainosten välit)
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2008
 13. jari231

  jari231 Member

  Liittynyt:
  17.04.2007
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  jos joku haluaa ostaa anysee E30 Plus dvb-t boksin ilman vakio antennii sis. (cd:n, anysee boksin kortinlukijalla) niin ottaa yhteyttä jari23@luukku.com Katsoin takuu-kuitin just mennyt umpeen 17.4.2008.. Itellä ollut boksi 2viikkoa noin. on varmaa niin korvessa tää paikka nii toimi oikein kunnolla=(
   
 14. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  huomatkaa, että jos signaalit ovat tosiaan heikot antennimalleissa, niin anyseellä on myös travel luokan antenneja, jotka on suunniteltu vahvemmiksi antenneiksi käytettäviksi anyseen laitteella.

  http://www.anysee.fi/lisalaitteet.html
   
 15. sorrii

  sorrii Member

  Liittynyt:
  29.04.2005
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kommenttia - kysymystä touhon EPG'hen
  Mulla EPG on toiminu jokseenkin yhtähyvin ja samaantapaan kuin digiboksillakin (Maximum): Yleensä katsottavan kanavan ja hetken päästä saman kanavanipun tiedot ovat kohdallaan. Muut tulee viiveellä; siinä Maximumissa eivät ylen tiedot päivity ollenkaan jos ei laita konetta ylen kanavalle ... Ei Anysee ainakaan huonompi ole.
  -Skrollaamisen vaikeuden olen toki huomannut. Itseäni ei haittaa, kun en katso muita kanavia juurikaan kuin MTV3, 4elonen ja suB. Kyllä sitä hiirtä jaksan pari kertaa napauttaa.
  -SE on todellinen puute, ettei EPG'tä ja ajastusta voi tehdä kaukosäätimellä sohvalta!! (EPG pitäisi saada kokoruudun tilaan)
  -Puute on myös se ettei ajastuksiin saa asettaa muutaman minuutin "toleranssia" Varsinkin 4elosen ohjelmat ovat usein myöhässä jopa 10 min. Jääkiekkofinaalien aikaan meinasi lentää paitsi Anysee, myös tietokone, TV ja digiboksi seinään. Vitutti ihan suomeksi että sellaisen roskan takia lykätään muita ohjelmia!!!
  -Tuo ajatus, että vain suosikkilistat näkyisivät EPG'ssä on hyvä, paitiettä en ole läytänyt mitään suosikkilistaa. Yritin kerran noita kanavia ruksia siellä "edit channels" -kohdassa, mutten keksinyt mitään vaikutusta noilla rukseilla; olen kokeillut asiaa kaikilla ohjelmaversioilla, ja luovuttanut. Ne ruksit vaan katoaa sieltä kanavilta kun suljen asetusikkunan ... Helpointa lienee vaan yksitellen deletoida ne 160 turhaa kanvaa; ei se kestä kuin pari tuntia ..... Parasta olisi unohtaa koko TV ja lähteä vaikka naisiin.
   
 16. tsiipola

  tsiipola Member

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vinkistä, mutta ei näytä auttavan.
  Seuraavaa prosessia oon pari kertaa kokeillut:
  1. Anysee johto pois koneesta. 2. Uninstall anysee-E30Series Programs and Featuresin kautta. Tarkistus että kaikki anysee alkuiset sekä InterVideo FilterSDK hävisivät. 3. Anysee hakemiston ja common files\installshield\professional hakemiston poisto program filesin alta. 4. Reboot. 5. Anysee-paketin uudelleenasennus. 6. Uusi reboot. 7. Johto takaisin koneeseen. -> Vista asentaa ajurin normaalisti. 8. Anysee playeri käyntiin, kanavahaku päälle -> yllä mainittu virheilmoitus.

  Se tässä oikeastaan eniten jyrsii päänuppia että mielestäni juuri vastaavilla tempuilla sain sen kuukausi sitten toimimaan ja nyt ei kirveelläkään. Pitänee varmaan kokeilla vielä vaihtaa avaimet toiseen taskuun ja kinkata talon ympäri vastapäivään ennen seuraavaa yritystä, muuta uutta kokeiltavaa en kyllä enää keksi.
  Ja sanonpa vielä kertaukseksi että laitteessa tai ajurissa ei liene ongelmaa kun muilla softilla toimii.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2008
 17. Amano

  Amano Member

  Liittynyt:
  10.12.2004
  Viestejä:
  98
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  kaiken muut teit ihan oikein...

  mutta onko koneessasi:
  näytönohjaimen
  äänikortin
  piirisarjan
  -ajurit ajantasalla?

  Oon nimittäin itekkin joskus tuonne tukeen kitissyt vastaavasta aiheesta ja vastaukseksi sain juuri nuo edelliset. Äänikortin ajurit(realtek) uusiks ja homma läks pelittää.
   
 18. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  ja kaiken tämän jälkeen vielä yksi asia joka voi ihmetyttää, mutta saattaa vaikuttaa anyseen toimintoon.

  Kumma kyllä, mutta kanavan lataaminen kortilta voi vaikuttaa myös odottamattomasti VERKKOKORTIN toimintaan ja toisinpäin.

  eli myös verkkokortti kannattaa pitää ajantasalla. Tämä on vaikuttanut signaaliin. Myöskin kaapelimallit, jotka käyttävät tv-signaalia, voivat olla hieman herkempiä tälle ilmiölle, mutta myös jos joku sälli haluaa käyttää tv-signaalia verkon pitämiseen naapurissa-alakerrassa, niin heikoilla olet jos kuulut samaan pistokesulakkeeseen.
  (kaapelin kautta tuleva ADSL liikenne)

  Eli huomioikaa myös tämä kun mietitte mistä vika voipi johtua.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2008
 19. Yanne

  Yanne Member

  Liittynyt:
  22.01.2003
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mulla toimii Anyseen kaapeliloota nyt huonommin kuin koskaan...

  - Äänet alkaa pätkimään jo 10-15 minuutin katselun jälkeen. Tämä on siis se iänkaikkisen vanha ongelma, joka korjaantuu kanavanvaihdolla, mutta mielestäni nyt ongelma ilmenee nopeammin kuin ennen. Aiemmin kanavaa saattoi katsella jopa tunnin-pari ennen pätkimisen alkamista.

  - Pari kertaa koko kone on seonnut, kun Anysee on ollut full-screeninä kakkosnäytöllä. Molempiin näyttöihin ilmestyy jotain roskaa, ja kone jumittuu.

  - DVB-viewer ei enää toimi.

  - Lisäksi vanhat ongelmat, kuten maksukanavien pätkiminen.

  Täytyy varmaan luovuttaa kohta suosiolla ja hankkia vaikka halpa digiboksi... Anysee on varmaan huonoin ostos ikinä. 160 euroa tosta roskasta, huh huh.
   
 20. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Onkohan tämä jo aiemmin esille tullut ongelma, mutta minulla käy kanavaa vaihtaessa hyvin usein niin, että kuva jää mustaksi ja äänikään ei kuulu, eli anysee jumiutuu. Saan kanavan näkyviin kun painan stop-nappulaa ja hetken päästä play-nappulaa. Tosin tämäkään ei yleensä toimi heti, vaan tuo nappuloiden painelu on tehtävä useamman kerran.

  Toisin sanoen aika tuskaa on vaihtaa kanavaa. :) Mistäköhän ongelma voisi oikein johtua? Ongelma esiintyy salatuilla kanavilla hyvin usein ja salaamattomilla usein.
   
 21. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Joop on tiedossa. kuuluu ns. yleisongelmiin tämän laitteen kanssa.
  muita ovat:
  Äänen jääminen taakse kuvasta
  Äänen alkaminen pätkimään kun ohjelmisto on ollut auki tovin.
  Kuvan siirtyminen alaspäin/ asetusten jähmettyminen

  Näihin tosin voi tuoda lohtua se, että laitetta ei käytetä muiden usb laitteiden kanssa. Laitteella on havaittu virta ongelma, ja ilmeisesti jos muita usb laitteita samalla kortilla, tuo 20w virta jaettuna printterille, scannerille, anyseelle ja webbikameralle, ei riitäkään aivan niin kuin pitäisi. Anyseen käyttäminen samalla kortilla voi siis luoda joitain ongelmia.
   

Jaa tämä sivu