1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee E30 C Plus DVB-C

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi Arzka92 31.08.2010.

 1. Arzka92

  Arzka92 Member

  Liittynyt:
  31.08.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Auttakaa tyhmää. (Aattelin tehdä oman aiheen ,koska on noita aiheita niin paljon samasta laitteesta niin en tiedä mihin ois pitänyt kirjoittaa, enkä löytänyt tietoa parin päivän selailun jälkeen.)

  Sitten itse asiaan. Eli ostin kyseisen laitteen viime viikolla ja asensin ohjelman mukana tulleelta levyltä ,mutta väärin päin mitä ohjeissa sanottiin. (ohjeita kun en heti lukenut) Kytkin siis ensin laiteen koneeseen ja asensin ajurit, jonka jälkeen asensin ohjelman. Ohjelma kyllä lähti käyntiin, mutta ei löytänyt yhtään kanavaa. tämän jälkeen ohjeita tarkistellessa huomasin että asennus on mennyt värin ja yritin poistaa ohjelman koneelta ,mutta postaessa ohjelmaa tulee virhe ilmoitus ¨Error 0¨ ja sitten kun painaa ok (muita vaihtoehtoja ei ole) poistaminen keskeytyy.
  Eli miten saan poistettua ohjelman koneeltani?
  Käyttö järjestelmänä toimii windows XP professional (englannin kielisenä).

  Sitten tuli mieleen ,että voiko vika olla asennus järjestyksessä vaiteinkö jotain muuta(kin) väärin? Kanavia ehtiessä singnaalin voimakkuus vaihteli 50%-100% ja laatu oli täysi nolla(0%) miksi?.

  Kiitos jo etukäteen jos joku vaivautuu auttamaan.
   
 2.  
 3. arc03

  arc03 Regular member

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  585
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos ei ohjelman poisto muuten onnistu, palauta kone aiemman ajankohdan mukaiseksi, mutta
  käsittääkseni ei ole mitään eroa sillä, milloin tuon katseluohjelman koneelle asentaa.
  Itselläni sama laite, mutta en sitä Anyseen omalla ohjelmalla katsele vaan DVBViewerillä.
   
 4. jounimet

  jounimet Member

  Liittynyt:
  12.03.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olet valinnut erinomaisen DigiTV-laitteen. Itselläni on ollut sama 2½ vuotta. Olen myös, käytyäni läpi kaikki mahdolliset katseluohjelmat, päätynyt DVBVieweriin. Nykyään yhdistelmäni toimii kuin PVR konsanaan. Anyseen oma katseluohjelma on täysin - sanonko mistä - ja sitä kehitellään jostain syystä Alankomaissa. Anyseen kansainväliseltä tukisaitilta löytyy ainoastaan vuoden 2007 versioita ja ehkä siitä syystä Win7 koettaa päivittää Anyseen ajurit juuri sinä vuonna ohjelmoituun.

  Mpg-tallennuksia ei pysty Anyseen katseluohjelmalla katsomaan muilla ohjelmilla (kuten WMP) .TRP:t näkyvät tekstityksineen hyvin VLC-Playerillä (myös koko kanavanipun tallennus); mpg-tallenteen kesto on todellisesta pituudesta riippumatta XP:ssa yli 40000 tuntia ja Win7:ssa yli 200000 tuntia, joten ei tarvitse kuin tallentaa yksi ohjelma, niin katseltavaa riittää tuhansiksi vuosiksi. Erinäiset virheilmoitukset ovat Anyseen ohjelmalla arkipäivää ja se toimii myös sensorina: Tärkeiden ohjelmien tallennus päättyy kesken kaiken. Että silleen...
   
 5. Arzka92

  Arzka92 Member

  Liittynyt:
  31.08.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo, omaa hölmöyttäni ostin kaapeliverkon ¨digiboksin¨ anteenniverkon siaan, mutta sain vielä vaihdettua sen anteenni verkoon käypäiseksi.
  Anyseen ohjelmalla katseleminen onnistui pari eka päivää ja sen jälkeen alkoi pätkimään niin ääni kuin kuvakin. Osaako kukaan sanoa että onko tietokoneeni liian vanha\hidas vai täytyykö rueta etsimään uutta ohjelmaa. Onko DVBVieverin lisäksi muita kokeilun arvoisia ohjelmia?
   
 6. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,785
  Kiitokset:
  774
  Pisteet:
  193
  DVBViewer on ainoa oikea täysiverinen katseluohjelma sen jälkeen ei oikeastaan tulekkaan muita kuin viritinvalmistajien omat tekeleet. Onhan siellä pari muutakin, mutta niiden nimi ei ole edes mainitsemisen arvoista.
   

Jaa tämä sivu