1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Antenniverkko ja digiboxi

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Maria2 27.09.2011.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  353
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Hei
  Ikivanha tv makkarissa vetää viimisiään. Se on toiminut niin että musta tavallinen pistokejohto tv:stä on ollut tavallisessa sähköseinärasiassa ja valkoinen lyhyt kaapelijohto mennyt siitä erilliseen digiboxiin joka on ollut kait antenni digiboxi (Finnsat digital FST 280 XC), ja hyvin on näkynyt. Olkkarissa on sitten kaapelitv ja kaapelijohto menee tv:stä seinän antennirasiaan ja toinen omaan erilliseen kaapelidigiboxiin ?
  KYSYMYS: Jos ostan uuden pikkuisen taulu tv:n makkariin, niin saako sen toimimaan samalla lailla kuten tämä vanha tv on toiminut? Eli johtoa ei tarvitsisi yhdistää itse oikeaan antenniverkkotöpseliin seinään (joka löytyy vain olkkarista) vaan toimisi kuten tämä ikivanha toosa.
  Pitäisikö nyt ostaa uusi digiboxikin vai kävisikö tämä vanha (joka on siis erilainen kuin olkkarin digiboxi) ja toimivatko nykyisin kaikki plasma tv:t myös tällaisella vanhalla tavalla? Osasinkonhan oikein selittää?
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,316
  Kiitokset:
  197
  Pisteet:
  93
  Vallan mainiosti voit tehdä noin.
  Kai se makkarin poksikin jostain lähetyssignaalia saa?

  Scart tai HDMI on se taikasana, jolla noita yhdistellään, tosin jos uudessa töllössä on jo tarvittava viritin (antenni T tai kaapeli C), niin ei sitä erillistä poksia välttämättä tarvita...

  T: Vesku
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2011

Jaa tämä sivu