1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Angry birds 2

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi shitalwayshappens 24.05.2020.

 1. shitalwayshappens

  shitalwayshappens Member

  Liittynyt:
  03.06.2015
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Läppärilleni tarttui vastikään joltain torrentilta jokin mainosvirus, jota yrityksistäni huolimatta en saanut poistettua. YouTube opasteitakin katsoin, mut ei. Lopulta päädyin palauttamaan koneen alkutekijöihinsä, jolloin myös suosikkini Angry Birds 2 katosi. Olin päässyt jo tasolle 456 tai jotain, mutta nyt piti (ladattuani pelin uudestn) aloittaa alusta koko peli. AAARGH! Ei oikein kiinnostaisi. Onko mahista / tietääkö kukaan, miten jatkaa tasolta johon jo ehdin, vai menikö aikaisemmat saavutukseni pöntöstä alas? Kiitos suuri osaavammalle!
   
 2.  
 3. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  5,611
  Kiitokset:
  1,110
  Pisteet:
  223
  Asiaa en tunne tarkemmin, mutta jos siinä ohjelmassa oli mahdollisuus kirjautua, saattaisi olla mahdollista palata tasolle, johon on päässyt, jos olet aikaisemmin ollut kirjautuneena. Muussa tapauksessa ei taida olla mahdollista palata siihen, koska uusi puhdas asennus tuhoaa levyltä kaiken entisen.

  Minkälaisen asennuksen teit? Jos olet tehnyt päivitysasennuksen ja se on tehnyt Windows.old kansion, saattaisi siitä joku osaava pystyä kaivamaan tarvittavan tiedon, jolla voisi päästä jatkamaan saavutetulta tasolta. Ilman tuota Windows.old kansiota ei ole mitään mahdollisuutta.
  Päivitysasennuksen muistaakseni voi purkaa noin viikon kuluessa päivityksestä ja palata vanhaan. Silloin voisi uudelleen yrittää poistaa tuon haitakkeen jos palaaminen on mahdollista.

  Ihan vastaisuuden varalle, kannattaa kirjoittaa tänne, ennen uudelleen asentamista.
  Kyllä noista haitakkeista ja viruksista yleensä on mahdollista päästä irti. Niin paljon on noita erilaisia puhdistus- ja apuohjelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2020
  shitalwayshappens kiitti tästä.
 4. shitalwayshappens

  shitalwayshappens Member

  Liittynyt:
  03.06.2015
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
   
 5. shitalwayshappens

  shitalwayshappens Member

  Liittynyt:
  03.06.2015
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tällaisia löytyi koneelta;
  Windows.old C:/
  amd64 microsoft-windows-a..oldertool.resources 31bf3856ad364e35..10.0...
  amd64 microsoft-windows-a..oldertool..resources 31bf3856ad364e35 10.0.18362.1fi...
  (tyyppi:MANIFEST-TIEDOSTO)
  Mitä tehdä?
   
 6. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  5,611
  Kiitokset:
  1,110
  Pisteet:
  223
  Älä tee tuolle Windows.old kansiolle mitään.

  Katso Windows asetuksista seuraavaa: Löytyykö sieltä vielä mahdollisuuttaa palauttaa edelliseen Windows versioon, joka perustuu tuohon Windows.old kansioon. Sen mukaan olet tehnyt päivitysasennuksen, etkä puhdasta asennusta.

  "Palaa aiempaan Windows-versioon
  Rajoitetun ajan
  Windows 10:een päivittämisen jälkeen voit palata Windowsin edelliseen versioon valitsemalla aloituspainikkeen ja sitten Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Palauttaminen ja valitsemalla Palaa Windows 10:n aiempaan versioon ‑kohdassa Aloita. Tämä ei vaikuta henkilökohtaisiin tiedostoihisi, mutta se poistaa versiopäivityksen jälkeen asennetut sovellukset ja ohjaimet sekä asetuksiin tehdyt muutokset. Useimmissa tapauksissa sinulla on 10 päivää aikaa palata aiempaan versioon."

  Alla linkki, josta lainaus tehty:
  https://support.microsoft.com/fi-fi/help/12415/windows-10-recovery-options

  Tiedoksi: Palautusmahdollisuus (Päivityksen kumoaminen) häviää itsestään tietyn ajan kuluttua, jos sitä ei enää näy siellä.

  Edit: Asia, jota en tiedä, säilyykö kaikki sovellukset ennallaan. Muuten päivitys asennuksessa olisi kai tuon pelinkin pitänyt säilyä koneella. Tietoja olisi aina hyvä saada kattavasti.

  Edit: Mikä tuon Windows.old kansion luontiaika on?
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2020
 7. shitalwayshappens

  shitalwayshappens Member

  Liittynyt:
  03.06.2015
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En kyllä enää suorita tota "palautusta". Meni viimex 3 tuntia ja plus päälle, kun aikasemmalla läppärillä alle puol tuntia. Niin tärkeä ei peli oo. Kyllä se perusteellinen palautus oli, ei pelkkä päivitys. Molemmat vuosien varrella tulleet tutuksi. Kun viimeksi palautin, valitsin kyllä ettei vaikuttaisi henk koht tiedostoihini, ja kyl se tottelikin. Musat, kuvat, vid tiedostot, kirjoittelut wordpadilla, yms säilyi), mutta osa itselle tärkeistä ohjelmista katosi. AIMP, VLC, skype, zoom, video ja audio converterit, firefoxit ja chromet piti kans uud asentaa yms. Iso urakka. Olkoon A birds 2 sitten, liekö (vähänkäytetty, mut muutoin ok) läppärini potkinut "palautuksessa" vastaan nyt, mut ei enää koskaan. Saa "palauttelut" kyllä jäädä. Iso kiitti sulle tarantella, tosin, vastauksista!!
   
 8. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  5,611
  Kiitokset:
  1,110
  Pisteet:
  223
  Joka tapauksessa molemmat kai tekee tuon kansion.
  Palautuksessa olisi kai voinut valita, jätetäänkö sovellukset koneelle. Et tainnut lukea kovin tarkkaan palautusvaihtoehtoja.

  Käytin windowsin omaa toimintoa, et asennusmediaa?
   
 9. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  5,544
  Kiitokset:
  1,000
  Pisteet:
  223
  Jos minkäänlaista pilvitallenusta ei ole ollut käytössä, saattaa ne tallennukset ym. vanhat pelin tiedot löytää windows.old kansiosta.

  Alla olevasta linkistä löydät polun, ohje on tosin windows 7:le. Siinä pitää myös asettaa piilotetut tiedostot näykviin.

  http://www.angrybirdsnest.com/forum/discussion/87/how-do-i-transfer-saved-game-data-between-2-pcs/p1

  Mutta jos ne tiedostot on olemassa, niin suurinpiirtein vastaavasta paikasta ne saattaa löytyä. Kysy jos tarvitset tarkempaa ohjetta oikean polun löytämiseen.

  Alla ohje kuinka saat piilotetut tiedostot näkyviin.

  Kirjoita windowsin hakuun: Piilotetut tiedostot ja paina enteriä. Rullaa avautuneessa ikkunassa kohtaan resurrssienhallinta - valitse kuvan mukaisesta kohdasta "Näytä asetukset" ja seuraavasta ikkunasta laita valinta ruutuun: "Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat" - klikkaa OK

  piilotetut tiedostot (3).
   

Jaa tämä sivu