1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Android 5.1.1 ei näytä päivityksen jälkeen enää soittajan nimeä...???

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi hosseli 06.03.2016.

 1. hosseli

  hosseli Regular member

  Liittynyt:
  22.01.2005
  Viestejä:
  319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moi.

  Lapselle tuli ostettua jouluna sellainen puhelin kuin Huawei Y560-L01 ja nyt tuli päivitys ja asensin sen, mutta sen jälkeen ei näy enää soittajan nimi enkä löydä mistään mistä sen sais päälle. Näkyy vaan pelkkä numero. Ne numerot mitkä on tallennettu sen päivityksen jälkeen nois näkyy niin numero kuin nimi mutta aikasemmin tallennetyt numerot näyttää vaan numeron. Ne on tallennettu kaikki Sim-kortille ja mietin täs itsekseen että pitääkö kaikki melkein 100 numeroa tallentaa uudestaan että sais soittajan nimenikin näkyviin numeron kanssa. Ihan per*eestä sellaiset päivitykset.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,478
  Kiitokset:
  650
  Pisteet:
  173
  Puhelimen yhteystiedot-valikossa on varmastikin sellainen toiminto, jolla yhteystiedot kopioidaan SIM-kortilta puhelimen muistiin.
   
 4. hosseli

  hosseli Regular member

  Liittynyt:
  22.01.2005
  Viestejä:
  319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Niin pitääkö nyt sitten päivityksen jälkeen kopioida kaikki numerot SIM-kortilta puhelimeen muistiin vai ??? ........ miksi??? - Ku kerran ennen päivitystä riitti se että ne oli vaan SIM-kortilla. Mutta voin kokeilla ja kerron sitten että onnistuiko.
   
 5. Some-E

  Some-E Newbie

  Liittynyt:
  20.05.2016
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Soittajan nimen näyttämisen kanssa rupesin juuri tappelemaan ja etsin apua. Ei tällaista ole ollut missää muussa puhelimessa. Minulla on kontaktit Google-tilillä niin kuin aina ennenkin, ja sen kyllä pitäisi riittää. SIM-kortilla ei ole ollut mitään vuosiin. Olen käynyt puhelinsovelluksen kautta asetukset läpi, samoin yhteystietojen, mutta mikään ei viittaa soittajan nimen näyttöön. Nollavastaus, mutta sama ongelma siis.
   
 6. Some-E

  Some-E Newbie

  Liittynyt:
  20.05.2016
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Saattaisipa olla niin, että tallennetussa puhelinnumerossa on maatunnus (+358) ja välejä. Näin ainakin minulla. Täällä lueskelin http://forums.androidcentral.com/sa...ame-displaying-despite-being-my-contacts.html päädyin tarkistamaan tallennettujen numeroiden muotoja. Noh, en aio muokata niitä ainakaan vielä. Yritän etsiä löytyisikö puhelimesta jokin maa-asetus vaikka, jolla se ymmärtäisi ohittaa "parituksessa" maatunnuksen.
   

Jaa tämä sivu