1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AMD x4 955 BE ylikellotus

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Niklas70 06.01.2014.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Imgur-kuvapalvelua käytin ennen mutta nykyään Kuvaton --> http://kuvaton.com/k/ kun on tallentanut kuvan niin kuva näkyy pienenä, yläriviltä olen kopioinut ja tänne sitten "lisää kuva" IMG-tagien väliin tökännyt tuon kopioidun jutun. Toki IIM on näitä palveluita täynnä.

    Tuota tarkoitin:
    [​IMG]
     
  2.  
  3. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Juu tuolla on 2 johtoa. Voisi seuraavaksi nostaa 0.5 kertoimia kun tää näyttää aika steadylta, mutta kattelen vielä vähän aikaa :)
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Juu, kärsivällisyyttä. :)

    Jos vastausviestissä on kuvia niin ne saa veks poistamalla IMG-tagit niin kuvat ovat vastauksessa vain linkkinä... josta ne näkyvät kyllä avaamalla. Pysyisi ketju "siistimpänä", turha näkyillä useaan kertaan samat kuvatukset. [b]:)[/b]

    e. Onhan aito winukka?
     
    Viimeksi muokattu: 08.01.2014
  5. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Noo se vain, joskus Piratos kummitellut kun konetta säätelee, no se taisi olla ajat sitten. Kokeile tosiaan vain rauhallisesti noita ed. mainittuja nostoja kertoimilla ja volteilla.
     
  7. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nyt on jo 3.6ghz iha normi volteilla ja näyttää toimivan ihan hyvin. Laitan sitten huomenna 3.7 ghz ja kattoo toimiiko vieläkin normi volteilla :).
     
  8. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nyt kun laitoin tänään 3.7ghz ja normi volteilla niin kesti joku tunnin, että skype ja chrome kaatui. Laitoin 3.7 ghz ja 1.4 voltit ja katon toimiiko näin vai pitääkö laittaa lisää?
    Edit. Voltit on nyt 1.41
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2014
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kerroikko jo powerin?
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Edellisestä ketjusta:

    En kyllä osaa sanoa mikä mättää jos X4 ei muka kulje hulppeasti tuolla emollasi M5A99X evo r2.0. Voisiko tuossa powerissa olla vikapaikka?? :((

    E=typox2 <-- Einstein...
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2014
  11. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Paha sanoa. Olen ajatellut tässä, että voisi laittaa kohta loputkin osat vaihtoon, mutta kun jokainen peli jota pelaan lukaanmukien bf4 pyörii koneellani edes jotenkuten niin en tiedä kannattaisiko vielä laittaa osia vaihtoon. Ja jos laittaisi niin kannattaisikohan kerralla prossu, näyttis, virtalähde ja vielä ssd koneeseen vai miten.

    Edit. Jännä juttu kans tuossa kaatumisessa on se, että kone ei kaadu kokonaan vaan. esim peli alkaa lagamaan ja äänet alkaa pätkimään ja näyttö alkaa tekemään ihme kuvioita, kuitenkin lämmöt vain 40 asteessa kun pelaan. Näyttiksen lämmöt ovat siinä 55-60
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2014
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Emo on nyt OK. Ehkä FX8320 prossua alle. Hmm? Kokeile ekana päivittää näytönohjain. Ssd on nykypäivää, perinteiset kiintolevyt varastokäyttöön suuremmille datamäärille kuten elokuvat yms.. :)

    e. Voisit laittaa allekirjoituksen (sigu) jossa romppeet ovat näkyvillä...
    Kirjautuminen - asetukset - lisäasetukset - allekirjoitus.
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2014
  13. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Onks tuo nvidian 770 nyt tällä hetkellä semmoinen kova sana vai paljonko noista uskaltaa maksaa? Jos esim haluan pelaa bf4 ihan hyvillä grafiikoilla jos miettii näyttistä niin minkälaisen kannattaisi laittaa? Pitäisiköhän näyttiksen mukana ostaa kans poweri?
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,257
    Kiitokset:
    1,290
    Pisteet:
    243
    Pelimiehet, hoi! :D
     
  15. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nyt on laitettu tiedot siguun :) Pitäisi kai olla kaikki tarvittava.
     
  16. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Näköjään tää 1.41 voltit ja 3.7ghz toimii :) Pelaillu tässä ja tehny kaikenlaista ei oo viel ainakaa ohjelmat menny kiinni. Mutta tuohon kysymykseen, että miten kannattais alkaa päivittää vai kannattaisko oottaa joku vuosi ja sitten vasta päivittää loput komponentit?
     
  17. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Itte en päivittäis mitään. SSD:n laittasin.
     
  18. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nii että sitten päivittäis kun ne uudet näyttikset tulee, joista oot muutaman kerran kertonu.
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2014
  19. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Se vois olla järkevää. Menee yli puoli vuotta kuitenki.
     
  20. ric_91

    ric_91 Active member

    Liittynyt:
    09.09.2010
    Viestejä:
    1,166
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Ja taas tulee uudet - ja uudet. Eiköhän se ole jo todettu että ostit näyttiksen milloin tahansa niin 6 - 12kk oston jälkeen se tuntui huonolta ajankohdalta.

    Paras vain päivittää silloin kun rahatilanne sallii ja sopiva löytyy markkinoilta.
     
  21. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nii onhan tuo totta. Pitää vaan katella nyt tässä kun saa sopivasti rahaa, että ei mitään ihan surkeita osia tarvi ostaa, että edes vähän parantuisi tuo fps peleissä :)
     

Jaa tämä sivu