1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AMD radeon HD6870 virhe päivityksen jälkeen

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi jaripo 13.01.2015.

 1. jaripo

  jaripo Member

  Liittynyt:
  01.09.2007
  Viestejä:
  34
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Nyt alkaa konstit loppua. Eli päivitin kyseisen ohjaimen ajurit ja sain kaupan päälle pikkuvikoja Häiritsevin tekijä on "viiva" näytön halki. Se esiintyy heti, kun liikutan jotain kuvaa tai katson jotain elokuvaa kunhan vaan jokin liikkuu. Tarkennusta "viivaan" eli se menee koko näytön poikki ja alkaa alareunasta ja siirtyy yläreunaa kohti sekä kyseisen viivan alapuoli on viivan yläpuoleen nähden 1mm-2mm erikohdassa(lomittain).
  Kaikennäköistä on yritetty, mutta huonolla menestyksellä. Poistin kyseisen päivityksen ja asensin ajurin uudelleen CD levyltä, ei auttanut vaan tuli lisää ongelmia/virheilmoituksia. Loppujen lopuksi en saanut edes kuva tiedostoja auki. Nyt olen palauttanut tilanteen tuohon ekaan päivitykseen. Kone toimii, mutta "viiva" on mukana. Olisko vinkkejä?
   
 2.  
 3. Kuunmies

  Kuunmies Senior member

  Liittynyt:
  05.03.2010
  Viestejä:
  3,986
  Kiitokset:
  627
  Pisteet:
  123
  Kokeiles sellaista ohjelmaa kuin display driver uninstaller. Sitten asennat vaikka ne levyllä olevat ajurit testiksi. Toi ohjelma osaa tarkasti siivota vanhat ajurien jämät.
   
  jaripo kiitti tästä.
 4. jaripo

  jaripo Member

  Liittynyt:
  01.09.2007
  Viestejä:
  34
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos Kuunmies.
  Kaikki muu meni nappiin paitsi, kun käytän näyttöjen peilausta, niin "viiva" näkyy vielä toisessa näytössä. Jos löytyy lisää vinkkejä, niin kiitos etukäteen.
   

Jaa tämä sivu