1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

All-in-one digiboksia kaapeliin?

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi sgnaa 21.10.2006.

 1. sgnaa

  sgnaa Member

  Liittynyt:
  21.10.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen kahlannut läpi niin afterdawnin kuin muutaman muun paikan forumit, enkä löydä mistään tietoa laitteesta joka oikeasti tekisi tarpeeksi ollakseen vaivan arvoinen.

  Etsin laitetta, jossa on:
  - 2 viritintä
  - kovalevy
  - dvd-poltin
  - ylen tekstitykset toimivat (vai onko tämä vielä ongelma?)
  - ..kaapeliverkkoon..

  Haluan pystyä katsomaan ohjelmia riippumatta siitä, tallennanko jotain muuta samanaikaisesti, ja tahdon pystyä siirtämään nauhoitukseni dvd:lle silloin jos/kun vastaan tulee jotain jonka haluan säilyttää pidempään. En halua usean laitteen härdelliä, en halua viedä tietokonetta edes lähelle tätä kokoonpanoa (ellei kyseessä ole alunperin jo tietokone), ja koko roskan pitää olla niin helppokäyttöinen, että niin vaimo kuin lapsetkin sitä osaavat käyttää. Jo tämän takia erilaiset monen laitteen combot tai tietokoneelle siirtäminen polttamista varten ovat kuolleena syntyneitä ideoita.

  Antenniverkkoon tuntuu tällaisia laitteita parisen kappaletta löytyvänkin, mutta kaapeliverkkoon ei taida moista viritystä löytyä? Tästä päästäänkin seuraavaan kysymykseen: Kannattaako siis harkita HTV:n unohtamista kokonaan ja hankkia sen sijaan joku pieni sisäantenni, ja toimiiko koko roska tällaisella kunnolla? Sen saisi kyllä tuonne parvekkeelle, jos se nyt jotain vaikuttaa.

  Yhtenä vaihtoehtona olen miettinyt Fujitsun Scaleo E:tä, mutta tämäkin on tietysti DVB-T -tavaraa. ( http://www.fujitsu-siemens.fi/home/offers/digihome/index.html ) - näytti tuolla olevan myös joku Activity -vehje jonka speksit pikavilkaisulla näyttivät suht samalta kuin tuon Scaleon, mutta samoilla ongelmilla eniwei.

  MHP:t eivät kiinnosta niin kauan kuin se tarkoittaisi puhelinlinjan hankkimisen tarvetta. En koe tällä hetkellä sille muutenkaan tarvetta, mutta saatan toki olla väärässä - olette tervetulleita korjaamaan käsityksiäni.

  Olenko unohtanut jotain?

  Tällä hetkellä ei ole tv:tä, eikä lankapuhelinta. Videotykki on, sillä voi katsella elokuvia sen verran kuin mieli tekee, muuta ei välttämättä ole kaivattukaan. Jos digitv:llä tekee jotain, sitä voisi tietysti harkita jossain välissä, mutta VAIN jos jostain löytyy laite jolla sitä pystyy kunnolla hyödyntämään. Jo pelkkä tv-lupa maksaa niin paljon, että sitä ei tähän talouteen tule jos ei sitä pysty hyödyntämään niin kuin haluaa.
   
 2.  

Jaa tämä sivu