1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Aikakoodit ei täsmää..

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi aslakkos 30.06.2010.

 1. aslakkos

  aslakkos Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mikä on, kun VHS :ltä tai DV- nauhurilta on siirtänyt materiaalia suoraan DVD:lle. Sitten, kun menen tietokoneelle ja yritän siirtää materiaalia leikkausohjelmaan niin aikakoodit eivät täsmää yhtään. Materiaalia on esim. 60 min, mutta leikkausohjelma näyttää 10 sekuntia. miten se on mahdollista. Joissain myös on ikäänkuin koko ohjelma, mutta se ei näy kuin sitten, että napsauttelee eri kohdista, mutta jos oantaa mennä ihan tavallisena tahtina niin kuva kestää vaan sen aikakoodin verran. mitä ihmettä pitäisi tehdä, jotta saan ajat täsmämään ja näin saada sen leikkausohjelmaan?
   
 2.  
 3. miketso

  miketso Regular member

  Liittynyt:
  19.05.2003
  Viestejä:
  470
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  Voisiko olla että editointiohjelma on jakanut videon automaattisesti clippeihin materiaalin/ajan perusteella ja katsot vain ensimmäistä clippiä? Mitä ohjelmaa käytät ja missä formaatissa video on?
   
 4. aslakkos

  aslakkos Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  kokeilin kolmessa eri leikkausohjelmassa ja en ainenkaan löytänyt muita clippejä. Kokeilin Vegas Movie studio 9.0, Windowsin elokuvatyökalu ja Roxion editointi.

  Se näkyy VLC Playerin kautta VOB:ina..eli se taitaa olla siis VOB, mutta vaihdoin sen aviksi, mutta tilanne ei muutunut.

  Leikkausohjelmassa yritin venyttää klippiä, mutta se vaan toisti sitä samaa klippiä..tiiä sitten missä ne voisi ne muut klipit sijaita.

  Kokeilin myös toisella materiaalilla ja sille tuli mittaa 29 sekuntia..
   

Jaa tämä sivu