1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Age of Empires 3 ongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi MechaniCal. 13.06.2012.

  1. MechaniCal.

    MechaniCal. Member

    Liittynyt:
    13.06.2012
    Viestejä:
    54
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kysyin tätä jo kysy/vastaa osiossa, mutta kehotettiin laittamaan tarkemmin tietoa tänne foorumin puolelle.

    Ongelma on sellainen, että kun käynnistän AoE 3:n, niin peli käynnistyy, mutta samalla ruutu pimenee. Telkkarin ruutuun tulee teksti "Formaattia ei tueta" tai vastaavaa. Päävalikon musiikki kuuluu kyllä. Entisellä koneella peli toimi, mutta nyt uuden Acerin kanssa tuli ropleemaa. Kaikki muut pelit, esim. CSS, Skyrim jne. toimivat moitteetta. Olen yrittänyt vaikka mitä asetuksia roplata, mutta tuloksetta.

    Jos joku viitsii auttaa, niin kysy mitä pitää tietää koneesta, niin copy-pasteen DxDiagista tarvittavan tiedon.
     
  2.  
  3. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,079
    Kiitokset:
    21
    Pisteet:
    68
    Kuulostaa ongelmata näytön tarkkuuden ja päivitysvälin kanssa.

    Myös seuraavat asiat kannatta tarkistaa:
    - uusin päivitys (Patch 1.14) asennettu?
    - näytönohjaimen ajurit päivitetty?
    - DirectX päivitetty?
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2012
  4. MechaniCal.

    MechaniCal. Member

    Liittynyt:
    13.06.2012
    Viestejä:
    54
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos kovasti. Sehän oli helppo saada toimimaan!
     
    Viimeksi muokattu: 14.06.2012

Jaa tämä sivu