1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AfterDawnin keskustelualueet uudistuivat

Viestiketju Keskustelualueiden tiedotukset ja uutiset -osiossa. Ketjun avasi Ketola 04.06.2014.

  1. terve2005

    terve2005 Regular member

    Liittynyt:
    13.05.2014
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Olen huomannut itse sellaista probleemaa, että tuo laatikko, johon kirjoitetaan ei monesti toimi, eikä anna kirjoittaa viestiä.

    Selain: Mozilla Firefox 1.0
    Netscape 8.0
    Internet Explorer 9.0
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    päivitä nyt nuo selaimet ens alkuun @terve2005.

    tuollaisia muinaisjäänteitä ei kuuluisi tukea millään tasolla nykyään.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,942
    Kiitokset:
    1,249
    Pisteet:
    223
    Ei taida olla päivitykset käytössä kun ei esim. IE 11 ole selaimena... :rolleyes: Tuolla ainakin toimii ok.
     
    terve2005 kiitti tästä.
  5. terve2005

    terve2005 Regular member

    Liittynyt:
    13.05.2014
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Mozillan päivitykset ei vain onnistu.

    Päivitin ja on nyt Google Chrome, mutta sama ongelma.
    Jossain välein.

    Mozilla toimii muuten priimusti, mutta ehkä jossain on vikana.
     
  6. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,100
    Kiitokset:
    158
    Pisteet:
    93
    Vaikka kuinka klikkaileee minne tahansa, ongelma ei poistu...
    On jotain mätää koodissa...

    T: Vesku
     
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,673
    Kiitokset:
    940
    Pisteet:
    193
    On niin yksinkertaiselta tuntuva kysymys, että olen näin kauan pihdannut. Miten uudelle palstalla liitetään linkki?
    Kun käytän tuota työkalurivin "Linkki"-painiketta, avautuu ikkuna, jonka URL: -riville voin liittää halutun linkin, esimerkkinä tämä: http://keskustelu.afterdawn.com/. Kun painan "Lisää", linkki kopioituu keskusteluun sellaisenaan ilman mahdollisuutta nimetä sitä esimerkiksi 'Keskusteluksi', jolloin vain nimi näkyisi linkkinä, jota voisi painaa.
     
  8. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    239
    Pisteet:
    123
    Itse olen tehnyt, niin että olen ensin kirjoittanut ja sitten maalannu linkiksi haluamani sanan ja sitten painanut linkki-painiketta.
     
    Ketola, Whatta Heck ja 1pertti kiittävät tästä.
  9. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,673
    Kiitokset:
    940
    Pisteet:
    193
    Kiitos! Sehän toimii. Olin niin juuttunut vanhoihin käytäntöihin, joissa linkki annettiin ensin ja nimettiin sitten, etten osannut tuollaista kokeillakaan.

    Edit. Näyttää tapahtuneen sellainenkin muutos ja mielestäni parannus, että kirjautuminen toisella koneella keskusteluun ei enää pura edellistä kirjautumista. Menin nimittäin välillä kokeilemaan tuota linkkiasiaa XP-koneella ja palattuani vastaamaan Axu_n viestiin tällä koneella ei tarvinnutkaan kirjautua uudelleen.
     
    Viimeksi muokattu: 04.12.2014
  10. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    239
    Pisteet:
    123
    Joo, kirjautuminen taitaa nykyään onnistua useammalla koneella/laitteella samaan aikaan. :)
     
  11. terve2005

    terve2005 Regular member

    Liittynyt:
    13.05.2014
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Taas on se sama ongelma. Joskuställöin.


    "Olen huomannut itse sellaista probleemaa, että tuo laatikko, johon kirjoitetaan ei monesti toimi, eikä anna kirjoittaa viestiä."

    Päivitin jo...
     
  12. hk550vxi

    hk550vxi Regular member

    Liittynyt:
    01.05.2014
    Viestejä:
    261
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    28
    Jep.Kirjautuminen toimii hjyvin useallakin koneella samaan aikaan.
    Testattu yhdellä pönttökoneella ja kahdella läppärillä,hjyva,hjyva.:D
     
    Viimeksi muokattu: 06.12.2014
  13. Ketola

    Ketola Turned ninja Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    10.06.1999
    Viestejä:
    1,244
    Kiitokset:
    95
    Pisteet:
    78
    Näin on. Tämän lisäksi myös viestiluonnokset siirtyvät eri istuntojen välillä, eli jos alat XP-koneella kirjoittamaan viestiä ja siirryt kesken kaiken toiselle koneelle, näkyy viestinkirjoituskentässä se, mitä XP-koneella ehdit kirjoittaa.

    Toinen näppärä ominaisuus on viestien lainaaminen maalaamalla. Eli yllä olevan sitaatin maalasin viestistäsi ja valitsin alle aukeavasta kuplasta "Vastaa". Iisi piisi.

    Olen testannut tätä nyt useammalla eri selaimella ja Firefox-versiolla, enkä saa ongelmaa toistettua. Ainoastaan jos tekstikenttä on valittuna, ei PgUpilla voi selata sivua ylöspäin.

    Voisiko sinulla olla käytössä jokin extension, joka aiheuttaa tekstikentän automaattisen aktivoinnin?
     
  14. krdelius

    krdelius Newbie

    Liittynyt:
    07.09.2014
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Saiskos tummaa teema myös? silmät halkee ku tällästä överi valkosta yrittää selailla,
     
    terve2005 kiitti tästä.
  15. rane1958

    rane1958 Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    367
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    -Mene omiin asetuksiin ja siellä sivustoasetukset, luulen siellä pystyvän vaihtamaan taustaa....;)
     
  16. krdelius

    krdelius Newbie

    Liittynyt:
    07.09.2014
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    kyllähän mä ton tiedän. mutta vaikka kuinka vaihtelee teemoja ni samanlaisena pysyy.
     
  17. hk550vxi

    hk550vxi Regular member

    Liittynyt:
    01.05.2014
    Viestejä:
    261
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    28
    Eipä taida toimia toi sivustoasetus.
    Voit valita sivuston ulkoasun tässä.
    Koitin piruuttain muutella.Ei toimi.o_O
    AD,n Gurut hoi.;)
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2014
  18. rane1958

    rane1958 Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    367
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    -Sorry. En kokeillut toimiiko se kun olen tähän tyytyväinen.:oops: -Monilla muilla foorumeillahan on vaihtomahdollisuus....o_O
     
  19. terve2005

    terve2005 Regular member

    Liittynyt:
    13.05.2014
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Olishan se tummempi/musta teema parempi, kun tähän alkaa tottua ja kyllä rasittaa silmiäkin.
    Siinä teemavalikossa ei kyllä tummaa teemaa ole, mutta siinä on AfterDawnin englanninkielisten foorumeiden ulkoasu, Puhelinvertailun yms. teemoja mutta ainoastaan vaaleita. Silloin kun oli se XBOXIn mainos, niin kyllä se oli paree kuin tämä valkoinen.
     
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,942
    Kiitokset:
    1,249
    Pisteet:
    223
    Joissakin näytöissä löytynee esiasetettuja kirkkaustiloja, esim. "teksti / elokuva / viihde / dynaaminen kontrasti" ym. Tai jos käyttää telkkua näyttönä niin täällä ainakin Samsungin valikoista voi valita himmeämmän kuvanlaadun eikä ala silmiä niin helposti särkemään. :cool:
     
  21. terve2005

    terve2005 Regular member

    Liittynyt:
    13.05.2014
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    No, minulla on Samsung tietokoneella ja Intellin näytönohjaimen asetukset niin säädän.

    JÄLKEEN: No niin! Nyt on parempi!
     

Jaa tämä sivu