1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AfterDawn ei toimi Mozilla selaimella

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi qaz 29.05.2002.

 1. qaz

  qaz Guest

  Eli AfterDawn ei koskaan lataudu loppuun mozilla selaimella, sama ongelma on ainakin mozilla 1.0 rc1:lla ja rc2:lla. Sivu periaatteessa on latautunut, mutta se vaan ei näy kokonaan, jos katsoo esim. sivun sourcen niin koodi on kyllä lataunut. Ie 6.0:lla sivut toimivat hyvin samalla koneella. Tuossa vielä kuva siitä mihin asti sivut latautuvat.
  http://clan.dnainternet.net/th/mozilla.png
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Itselläni on RC1 kokeiluja varten koneessa ja latautuu varsin mainiosti. Uskoisin, että ongelma on joskus aiemminkin esiintynyt NS-vaiva eli joku kuva jää "jumimaan" eli ei lataudu jostain syystä perille, ehkä mainospalvelimelta tai jostain muualta, ja Moz jää odottamaan kuvaa ennenkuin suostuu piirtämään tablen, jossa saitin sisältö on. Ongelmaan ei olla oikeastaan koskaan keksitty mitään varsinaista ratkaisua ja se esiintyy jostain **rkleen syystä vain tiettyjen ISP:n kanssa ja vain ja ainoastaan NS:llä tai Mozillalla.

  Muistelen, että ainakin IE tuki jotain ei-listattua <table>-tagin muuttujaa, jolla IE:n sai pakotettua piirtämään table ennenkuin tablen sisältö on latautunut kokonaan. Tämä _voisi_ toimia Mozillallakin, mutta ongelma on, että W3C ei ko. tagiarvoa listaa ja en sitä nyt satu mistään löytämäänkään, kellään mitään hajua?
   
 4. Timo

  Timo Member

  Liittynyt:
  17.05.2002
  Viestejä:
  72
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  En ny ihan varmaks sano etta vastaan ideaan mita ajoit takaa. :)

  Mutta jos tableen laittaa COLS= ja Width= muuttujat, niin IE & NS 4.0 ja uudemmat osaavat piirtaa taulukon ennekuin se on lataantunut kokonaan. Esim COLS=3, Width=90% (width on koko taulukon leveys).

  COLS ja WIDTH menee siihen ensimmaiseen table tagiin esim <table cols=3 width=80% align=center>

  Ja jos taulukon pitaa olla esim 600 pixelia levea, niin jattaa vain tuon prosenttimerkin pois. :)

  Nuilla kahdella lisainfolla selain tietaa minkanakoinen taulukko pitas nysvata, muutenhan selain odottaa etta koko moska on latautunut ennekuin piirtaa sen. Tosin... ongelma voi tulla siita etta kolumnien pitaa olla eri levyiset...

  -timo
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2002
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Juh, tuo voisi auttaa. Pitää kokeilla jahka ehtii :)
   

Jaa tämä sivu