1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

acer läppäri

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Jamppa95 25.07.2016.

 1. Jamppa95

  Jamppa95 Member

  Liittynyt:
  10.09.2015
  Viestejä:
  58
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moikka minulla olisi pieni kysymys kun naiseni läppäri on alkanu hidastumaan tosi pahasti. Kone on puhdistettu ja tyhjennetty ja windows vaihdettu 10. Voiko mitenkään muuten nopeentaa läppärin "tehoja". Läppärinä siis toimii acerin Aspire e 15 start. Jossa on intelin N2840 prosessor, intel hd Graphics ja 8gb ddr3 muistia. Läppäri on siis ihan perus netti selailua varten ja jotain koulujuttuja...
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,784
  Kiitokset:
  972
  Pisteet:
  193
  Tarkoittaako tuo "Windows vaihdettu 10", että läppärille on asennettu Win 10 uudelleen puhtaana asennuksena? Tuo prosessori on ilmeisesti mallin vaatimattomin vaihtoehto, mutta kyllä sillä perus nettiselailut ja koulujutut pitäisi hoitua, kun muistiakin on reilusti. Vasta sitten, jos on yhtä aikaa auki useita selainikkunoita, voi odottaa takeltelua nopeuksissa.

  Jos kone on aikaisemmin toiminut selvästi nopeammin, niin jokin syyhän hidastumiseen on. Jos kiintolevyn vapaa tila ei ole loppumassa, voi hidastelu johtua kiintolevyn alkavasta vikaantumisesta. Kiintolevyn kunnon voi selvittää CrystalDiskInfo-nimisellä sovelluksella. Vaikka tuolla luvataan, että asennusohjelmassa ollut OpenCandy on poistettu, kannattaa kuitenkin valita tuo Standard Edition Portable (zip) -versio. Siinä ei koskaan ole ollut PUP-lisukkeita.
  http://crystalmark.info/?lang=en
   

Jaa tämä sivu