1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Acer 7551G surisee

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi S_Dragon 15.08.2012.

 1. S_Dragon

  S_Dragon Member

  Liittynyt:
  22.12.2010
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Läppärini prossucooleri sekä kovalevy rupesivat surisemaan tänään yhtäkkiä. Kone toimii normaalisti, mutta ei tosiaan kuulosta terveeltä. Ääni muistuttaa paljon CD-levyn lujaa pyörimistä asemassa ja koko kone värisee melko lujasti. Ääni alkaa kun koneen käynnistää, ja jatkuu kunnes sammutan, mutta välillä surina taukoaa n. 20 sekunniksi. Katsoin kovalevyn alle, enkä nähnyt mitään epäilyttävää. Prossucooleri pitää kovempaa mölyä kuin kovo, mutta siihen on vaikeampi päästä käsiksi, kun täytyisi aukoa runkoa paljon enemmän enkä uskaltanut ruveta tonkimaan ennen kuin kysyn.

  Mitä tälle kannattaisi tehdä? Takuuaika on ummessa, kuinkas muutenkaan :D
   
 2.  
 3. Jesse853

  Jesse853 Member

  Liittynyt:
  13.07.2012
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Oletko puhaltanut pölyt pois sieltä koneen alta olevista prossu ja näyttis tuulettimen sisään otto ilma reijistä?

  Kokeile pölyjen putsauksen jälkeen laittaa vaikka pullon korkit koneen kulmiin ja kone pöydälle ja kuuntele kuuluuko sittenkin. Itse omistan kyseisen tuotteen.

  E. ota levy pois cd-asemasta jos sellainen siellä on. Itsellä täristi ja hurisi samalla tavalla kun oli likainen levy asemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2012
 4. S_Dragon

  S_Dragon Member

  Liittynyt:
  22.12.2010
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Puhaltelin paineilmalla kaikkiin mahdollisiin ilma-aukkoihin. Laittaisin pullonkorkit, jos olisi pientäkään epäilystä siitä, kuuluuko ääntä vai ei - mutta ääni on kova, ja surina tuntuu kämmenissä, kun kirjoittaa näppäimistöllä. Levyasemassa ei ole mitään. Acerin läppäreissä on ilmeisesti yleensäkin melko hajoavaiset tuulettimet, joten todennäköinen ratkaisu on uusi cooleri.

  Pelaatko läppärillä? Kuumeneeko koneesi erityisemmin (minulla kuumenee aika paljonkin) ja huomaatko koskaan sellaista pelien aikana, että peli rupeaa hiukan nykimään/toimimaan heikommin, ja jonkun ajan päästä koneen tuulettimet alkavat tuulettaa tehokkaammin ja peli sulavoituu huomattavasti?
   

Jaa tämä sivu