1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

acer 7530g hitaus ongelma, apua kiitos !

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi masi1234 01.09.2009.

 1. masi1234

  masi1234 Guest

  Moi! ostin uuden kannettavan acer travelmate 7530g noin viikko sitten, noh se pelitti ihan hyvin asensin muutaman pelin ja ohjelman ja kaikki tomi täydelisesti, noh eilen iltasella kummiskin nukuin tunnin ja jätin koneen päälle ilman ohjelmia auki, se oli sitten mennyt itestään valmiustilaan ja kun yritin laittaa käyntiin se sammui, mutta sitten kyllä lähti normaalisti käyntiin... sitten tuli hitaus ongelma kaikki aukeaa hitaasti kaikki pelit lagaavat ja jämppivät ja jopa messengerin aukeamisessa menee varmaan yli 2 min, ja kun kone on ollut muuten nopea , 4gb keskusmuisti 2,1 ghz prossu 320 gb kovalevy ati radeon näyttäri.

  kun kaikki kummiskin toimii mutta niin helkkarin hitaasti et hermot meinaa mennä, kertokaa asiantuntevat, itse mietin että onko kärähtänyt keskusmuistia pois, ja yksi kaveri sanoi että liian monta prosessia päällä, alla olevassa linkissä on kuva minkä otin tehtävien hallinnasta, kiitos jo etukäteen!

  http://img215.imageshack.us/img215/9807/dasdasdsa.jpg
   
 2.  
 3. paskakone

  paskakone Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Torstaina 2.9 ostin 7530 travelmaten, muuten sama mutta pienempi kovo ja muisti 2gb tässä. ja sama vika itselläni. Yhtäkkiä kesken käytön menee valmiustilaan ja sitten hiirtä liikuttamalla se palaa takaisin.

  Itse aloin useiden keskustealuiden tutkailujen jälkeen tarkkailla koneen lämpöjä. Nyt 60 astetta pelkässä nettiselailussa. Päätin kokeilla puhistaa konetta vaikka pari päivää vanha läppäri olikin, avasin luukun ja kävin imurilla läpi mutta tuloksetta. Sitten kokeilen turhia ohjelmia poistaa (mitä koneen mukana tuli) ja päivitin näyttiksen ajurit uusiksi. Kone pysyy samassa lämmössä.
  En tiiä missä vika kun läppäri menee valmiustilaan jatkuvasti.

  Samoja ongelmia tuntuu oleven acerin muissakin koneissa. Onkohan tuo integroitu ati radeon 3200hd syynä vaiko muuten vaan TAAS sekunda erä acerilta. Geforce/iltel pohjanen voisi olla vakaampi? Jos joku tietäs syyn tuoho ja osaisi neuvoa asiassa. Muutoin vien masiinan takasi ja vaihan merkkiä.  Lämmöt coretemp:

  Nettiselailussa 59-63
  Pelaillessa 70-80 (battefield 1942 tai kevyempää deluxe skijump 3)
   
 4. Turri

  Turri Guest

  Näyttäis lämmöt olevan aivan liian suuria. Jos takuuta voimassa, niin huoltoon vain.
   
 5. paskakone

  paskakone Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  niin nuita lämpöjä minäkin ensin aattelin. Mutta nytten vähän aikaa sitten kone sammui heti käynnistyksen jälkeen =/ Lämpöjä ei silloin vielä voinut olla. En taia Acer koneisiin enää koskea. Vanhakin oli aspire ja hajos ensin takuuaikana ja sitten heti sen jälkeen. Melkeen 550€ kone ja näin hyvin toimii....
   

Jaa tämä sivu