1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AC3 -> WAV

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi Khauron 13.06.2002.

 1. Khauron

  Khauron Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1,112
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
  Mikä mahtaa olla noin laadullisesti (ajan ei oikeastaan ole mitään väliä) paras ohjelma / tapa purkaa AC3:sta WAV pihalle? Viittaan tällä esimerkiksi AD:n VCD-ohjeeseen, jossa homma tehdään DVD2AVI:lla. Itse en nyt tuon DVD2AVI:n suuri ystävä ole tuon äänen kannalta, vaan suurimmaksi osaksi käytän BeSweet:a ja siihen mahdollista GUIta. Mutta hittolainen kun alkoi tuo laatu kiinnostamaan äkisti, kun tein pari SVCD:tä kostoksi. Eron todellakin pystyy kuulemaan, jos heittää DVD2AVI:sta "Dolby surround downmix"in päälle. Onneksi BeSweetissä tämä hoituu Azid:n kautta. Mutta mikä on oikeasti paras? Mielipiteitä? Millä dRD ja Timo homman hoitaa?

  Ja miksei muuten TMPGEnc:iin (edes siihen Plus-malliin) ole otettu AC3 -> Wav -mahdollisuutta? Kummallista, sillä softahan on kaupallinen ja sitä mainostetaan täydellisenä kooderi-pakettina.
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  HeadAC3he tai BeSweet eli siis Azid käytännössä GUI:lla varustettuna lienee laadun kannalta ideaali ratkaisu.

  Ja TMPGEncin kannan ymmärrän sinänsä, että hehän joutuvat jo nyt maksamaan lisenssimaksuja MPEG-2:sta ja AC3-tuen lisääminen heittäisi soppaan mukaan lisenssimaksut Dolbylle. "Yllättäen" Azidin tekijä, jne eivät näitä maksa, mutta se on sitten eri juttu se :)
   

Jaa tämä sivu