1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

A-Link Wnap (b) ja 367 mokkula ongelma

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi tehokone 25.11.2011.

  1. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Kyllä TW pitäis toimia ilman lisenssiäkin, itse teen aina niin että kyseisen ohjelman sivuilta haen uusimman version ja valitsen asentamisen sijaan sen toisen vaihtoehdon missä softa vaan käynnistyy eikä asenna mitään koneelle.

    Onhan vastapuolella myös uusin ilmainen versio, ettei vaan ois joku waretettu full versio?
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kokeilemme kohta uudelleen.
    tehokone, onko sulla laillinen TW:n versio?
     
  4. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kyllä se ainakin ennen on toiminut pistä yhdistykseen
     
  5. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Ja tosiaan kokeilkaa niinpäin että tehokone laittaa yyveenä ilmolle oman yhteystunnuksen ja salasanan...
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    En mä jaksa enää,alkaa väsyttää. Sulla ei edes lähiverkkoyhteyskään toimi, sen verran tuon lyhyen yhteyden aikana ehdin havaita.
    Etkä edes vastannut, onko sinulla waretettu TW.
    Huomenna on uusi päivä.
    Noin me kokeilimme.
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  7. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nyt toimii kaikki ja on ladattu tw mutta toimii...
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Ok, tulen käymään vielä, heitä tunnukset.
     
  9. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Kröhöm, eikai vaan röllimetsässä liikuta kun tässä on erinäiset tahot jo ihan vaivaakin nähnyt ongelman ratkaisemiseksi ja näyttää aina kusahtavan yht´äkkiä johonkin.
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    tehokone, tarkoititko että nyt WNAP toimii tikullasi verkossa?
     
  11. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En vaan sitä että nyt pääsee sinne asetus sivulle jos viitsit kerran tulla säätämään ne oikein tw kanssa.
     
  12. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Mitähän tuo tarkoittaa, waretettu vai tw sivuilta haettu viimeisin versio?

    Eihän tästä ota se kuuluisa Erkkikään selvää.

    Pliis hei! Selkeyttä viesteihin niin lukijakin ymmärtää, kaikilla ei ole kristallipallo kunnossa.

    P.S. Wanha ei vittuile, vanha neuvoo.
     
  13. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    IlmoPJ korjasi asian ja kaikki toimii nyt kiitos hänelle! +++++
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Muutin ainoastaan WAN Acces kohdan DHCP Clientiksi.
     
  15. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Hieno juttu!!!

    IlmoJP varmaankin kertoo mikä mätti?
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Muutin ainoastaan WAN Acces kohdan DHCP Clientiksi.
    Tuo oli ainoa muutos jonka tein, ajattelin että kokeillaan sitä ensin, koska itselläni on toiminut sillä hyvin.
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  17. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Ookoo, hieno homma että ongelma ratkesi.

    Ehkä tämä viestiketju on vielä avuksi jollekin.


    Btw... Tuo DHCP vaihtoehto tuli jo aika aikaisessa vaiheessa ilmi tässä viestiketjussa.

    Eli vinkiksi kaikille jotka tältä sivustolta pyytää apua; Lukekaa ja sisäistäkää teille annetut neuvot!

    Propsit IlmoPJ:lle!!!





     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  18. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos erittäin paljon nyt tomii ps3 kin ja pääsen pelaamaan mw3 :D minun ainut ongelma olikin että en odottanut vaan heti kuin rupesi vilkkumaan niin mokkula irti ja koneeseen.. Anteeksi vaivan näöstä mutta tässä samalla tuli opittua näistä boxeista kun ei ole ollut aikaisempaa kokemusta...)
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kiitos ugge!
    Ennen kun tältä erää pannan piste asialle niin....
    Tältä jauhamiselta olisi todella vältytty jos annetetut ohjeet vaan olisivat mennet perille, kokeiltu ja tehty niiden mukaan.
    Välillä tuli jo mieleen, että kohta Modetkin hermostuvat tästä jauhamisesta.:D
    Hyvää yötä!
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  20. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Niin... ja sanoit että olit odottanut puolituntia yhteyttä vaikka kehotimme pariinkin kertaan nimenomaan odottamaan yhteydenmuodostusta?

    Noh, hyvä kuitenkin että nyt toimii.
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Tuosta mainitsimme todella usean kerran ja tikku oli vilkutettut jo pitkään "puolituntia" vilkkuuha se tietekin siellä silloin kun ei saa yhteyttä.
    Ekä kerralla pyysi selvittelemään verkko-ongelmia, kun lähiverkkoa ei saanut toimimaan, kerroin olevani niin väsynyt, ettei pinna riitä nyt oikein muuhunm Mutta katsotaan modeemi sitten kun lähiverkkoyhteys on muodostettu.
    Silmät ristissä pahuksen vaikeaa kirjoittaa, tulee virheitä niin helpolla.
    Tästä olisi ollut selvittävissä puolessa tunnissa kevyesti.,

    EDIT:Univirheiden korjaus
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011

Jaa tämä sivu