1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

A-Link Wnap (b) ja 367 mokkula ongelma

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi tehokone 25.11.2011.

  1. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    En nyt jaksa alkaa pulaaman asian kanssa uudelleen.
    Resetoi modeemisi alkuun ja katso keskustelu läpi niin siitä sen pitäisi selvitä.
     
  4. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No mutta tiedän ongelman mutta en tiedä mistä se johtuu eli kun laitan tuon 3g ja mokkulan mallin lähtee automaattisesti käyntiin kun painan boot niin mokkula sammuu , sama pätee kaikissa muissakin kohdissa jossa tarvii hyväksyä vaihtoehdot ja bootata. Onko ideoita mistä voisi johtua?
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Auto-asennossa myös?
     
  6. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Lopettaako mokkula jopa valon vilkuttamisen kokonaan?

    Mikä firmware sinulla on siinä wnap retittimessäsi, onko varmasti uusin? Kysyn siksi koska jäi aiempien viestien perusteella hieman epäselväksi että oletko oikeasti päivittänyt firmiksen.
     
    Viimeksi muokattu: 26.11.2011
  7. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo elikkä minulla on tuo uusin firmis ja ei lopeta kokonaan palamista mutta se rupeaa vilkkumaan asetusten boottauksen jälkeen
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Niin sen pitääkin. Miten pitkään odotit vilkkumisen loppumista, se voi toisinaan kestää.
     
    Viimeksi muokattu: 26.11.2011
  9. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Puoli tuntia ja vilkkuminen jatkuu mutta kun laitan sen 3g ja mallin ilman boottausta niin valo rupee heti palamaan eli silloin se on yhdistetty.
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Oletko kokeillut laittaa sitä auto-asentoon?

    Voit kokeilla myös laittaa "WAN Interface Setup"ista "WAN Access" DHCP Client, minulla se toimii silläkin.

    PS: Mitä tarkoitat boottaamisella.
    Muutos hyväksytään sivun alalaidan "Apply Changes"
     
    Viimeksi muokattu: 26.11.2011
  11. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En pääse sinne sivulle enää tällä kertaa se hylkäsi tuon netti portin koneesta siinä lukee unidentified network eli tuntematon verkko. Meniköhän toi nyt sekasin tai rikki ku oon säätäny liikaa sen kanssa...
     
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Sitten kun pääset suorita tämä, mutta resetoi modeemi ensi.

    [​IMG]
     
  13. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Rölli vai noob?

    No enivei... jos laitteessasi on takuuta jäljellä niin koita saada takuuseen ja oli takuuta eli ei niin kai tuttavapiirissäsi on joku joka on edes jonkinlaisen reitittimen kanssa ollut tekemisissä?
    Helpompi löytää häiriötekijät paikanpäällä.

    Over and out
    T: Ugge
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Tuota samaa olen jo monasti miettinyt, millä ugge tuolla aloitit.
    Tuo on käytännössä yksi helpompia asioita tehdä, kun sen vaan saisi eteensä.
    Ongelma on ettei viestimme mene ollenkaan perille tai ei ymmärretä, eikä osata kysyä myöskään mitä ei ymmärretä..
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011
  15. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Tai mokkula suoraan koneeseen kiinni jos muuta nettiyhteyttä ei ole, wnap myöskin koneessa kiinni niin etänäkin varmaan ongelma löytyisi.
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Täytyy kyllä myöntää, että TeamWiewer kävi jossain vaiheessa jo mielessani.:D
     
  17. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    TW on ollu aika kova sana kun sukulaisilla on koneet juntturassa.

    Sori offtopicci...
     
  18. tehokone

    tehokone Member

    Liittynyt:
    15.07.2011
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sopii se jos tulet teamviewerillä koneelleni anna meses lisään sut...
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Mulla ei ole mese käytössä. TW:llä voin kyllä tulla, jos YV:nä lähetän sen koodin ja resetoit modeemisi ensin.
     
  20. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Kerroppa IlmoPJ mikä oli vikana jos etäyhteyden saat.

    Nimittäin kiinnostaa tietää että missä vika ja tästä voisi olla apua tulevaisuudessa muillekkin kun 3G-routerit yleistyy kovaa vauhtia.
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Mulla kun ei ole TW:n lisenssiä, niin ilmoitti että ei kaupalliseen käyttöön ja katkaisi.
    Ihme kyllä, aiemmin olen kavereideni koneelle päässyt.
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2011

Jaa tämä sivu