1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

A-link-DTU-DVB-T

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi maxels 22.12.2006.

 1. miles_

  miles_ Guest

  Elikkäs, ProgDVB tilttailee vähän väliä, ja mietin tuota DVBVieweriä, onko ostamisen arvoinen?

  E: Ja pystyykö maksamaan Visa Electronilla?
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 16.02.2008
 2.  
 3. Bluejack

  Bluejack Regular member

  Liittynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  377
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu soitto A-linkin tekniseen tukeen maksaa vaivaiset 2.70€ minuutilta ei tod mitään ilmaista puuhaa.. bebecistä löytyy vastaavaa adapteria ..
   
 4. jras

  jras Member

  Liittynyt:
  21.05.2007
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kyllähän tuota adapteria voi löytyä muulatakin, sehän pitäisi olla "vakiokamaa".

  Kommentoijan maailma taitaa käsittää Senaatintorin ja Hakaniementorin välisen alueen.
  Josko kysyjä olikin esim Multialta? (tiedätköhan missä se sijaitsee)
  Tietäisikö jotenkin Bebekistä ja jostakin muusta "metropolin"
  puoteista. Hakumatka sieltä Bebekiin, oli se sitten Tampereen tai Hakaniemen myymälä on aika pitkä. Postimaksukin on nykyisen Itellan taksoilla paljon enemmän kuin tuo 2,70, samoin Matkahuollon sekä muiden kuriireiden.
  Muuten, ainakaan Bebekin verkkokauppa ei tunne mitenkään liitintä IEC->MCX, joten ainakaan sieltä katsomalla ja tilaamalla ei saa. Ei muuten tunne Yleiselektroniikankaan verkossa oleva luettelo.


  Sanomaani sisältyi myös vinkki siitä, että kannattaa useikin ensin ottaa yhteyttä maahantuojaan. Yllättävää kyllä, monet niista toimivat suht mukavasti. Tästäkin esimerkkinä tuo adapterin minulle lähetttäninen.
   
 5. maxels

  maxels Regular member

  Liittynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  202
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Onko kukaan kokeillut että toimiiko tikku paremmin jos sen laittaa USB Hubiin kiinni jolle tulee erillinen virta?
  Itselläni on usb hubi mutta ei piuhaa jolla saisin siihen virran (hubista löytyy paikka pistokkeelle) mistähän sellasen sais?
   
 6. sk0ude

  sk0ude Member

  Liittynyt:
  25.01.2008
  Viestejä:
  61
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ite ostin DVBViewerin ja oon kohtalaisen tyytyväinen. Jos sulla on nettipankkitunnukset nii maksu hoituu käden käänteessä ulkomaisella tilisiirrolla. Dvbv:n sivuilla on ohjeet.

  Pikku ongelmia tämän A-linkin vehkeen kanssa kyllä riittää.. Jos nauhoitan ohjelmaa ja teen jotain muuta samalla esim. surffaan tms. niin kuva ja ääni pätkivät. Ei mitenkään pahasti mutta silti liikaa. Prossusta vian ei pitäisi johtua. Jos ei 3,2 ghz dualcore prossulla onnistu mpeg2 purku ja surffailu yhtä aikaa niin jo on kumma. Lieneekö sitten usb-portissa vai kodekeissa vika, en tiedä. Kuitenkin alkaa tuntumaan että tuli ostettua kolmellakympillä paskaa. Olisi kai pitänyt panostaa kerralla vaikka Pinnaclen pci-korttiin vähän enemmän. Hyvää ei saa halvalla, kuuluu vanha sanonta...
   
 7. jras

  jras Member

  Liittynyt:
  21.05.2007
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mitähän softaa käytät tuohon nauhoittamiseen. Sitä ostamaasi DBvieweiä vaiko mitä. Olet oikeassa siinä, että koodekeillä on suuri osuus asiassa, ja sekään ei ole sitten tikusta kiinni.
  Suurin osa tuohon purkuun/tallennukseen tarvittavasta hommasta tehdään PC:n puolella ja sen softilla, ei siinä tuolla tikulla niin kovin suurta osaa ole. Noissa vehkeissä taidetaan käyttää samaa chippisettiä ja sen huomaa siitä, että miltei kaikissa käytetään samaa DTUm driveria eli tämä tarkoittaa sitä, että merkistä riippumatta USB tikut/boxit tekee saman homman tikun puolella. Erot ovatkin sitten PC:n puolella olevassa softassa/kovossa.
  Jos sinulla on pari kovoa, niin kokeilepa sitä, että laitat tallennuksen ja surffailun workkifileet eri kovolle, niin koet hämmästyttäviä asioita. Pullonkaula on usein kovon raju käyttö.
  Tämähän tuntuu olevan täysin tuntematon asia nykyään.

  Se, mitä surffaillessa teet ratkaisee myös aika lailla. Jos niissä sivuissa on kaikenlaista flipperiä ja fläpperiä, niin kuluu siihen kyllä tehoa, varsinkin kovolle kirjoitusta/lukemista.
   
 8. sk0ude

  sk0ude Member

  Liittynyt:
  25.01.2008
  Viestejä:
  61
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Dvbviewerillä tallentelen. Hmm, jras taitaa olla kyllä oikeassa tossa kovo hommassa. Tuntuu olevan yhteys raksutuksella ja pätkimisellä. Harmi vaan että on ainoastaan yks kappale kiinni koneessa tällä hetkellä. Osiointi ei taida kummemmin auttaa?

  Gigat on kyllä nykyään niin halpoja että vois jopa panostaa ylimääräseen kovoon. Sen verran kuitenkin kiinnostaa toi tv:n katselu koneen kautta. Digibokseihin en koske enää... :D
   
 9. miles_

  miles_ Guest

  Kuinka nopeaa teille tuli s.postiin salasanat sun muut? Eilen laitoin kahdeksan aikaan tilaukseen.. ei ole vielä tullut.
   
 10. jras

  jras Member

  Liittynyt:
  21.05.2007
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  sk0ude ja muut.
  Tuo leyjen nopeus on aina ollut kriittinen sellaisissa sovelluksissa, joissa on paljon i/O:ta. Sehän on ollut selvää aina näissä ympyröissä. Kaikkein hitain prosessi on juuri kirjoitus, lukukin on nopeampaa. Se, että liitetään yhä suurempia levy-yksiköitä sen sijaan että laitettaisiin pari pienempää on aivan järjetöntä juuri nyt kun kaikessa käytössä liikkuu valtavasti kuvaa ja ääntä. Kaikkihan yleensä vielä talletetaan tilapäisiin työtiedostoihin jolloin tuo levyjen käyttö on aina kriittinen.
  Jos on yksi levy ja usea ohjelma yrittää käsitellä siellä olevaa tietoa, niin yksi kerrallaan saa vuoron ja muut varttuvat. Varttuminen kestää sitten niin kauan kun vuoro vapautuu. Siihen ei auta vaikka olisi millainen prossu tahansa!
  Elikkä kannattaa myös varmistusten ym muidenkin syiden takia laittaa levykapasiteetti niin usealle eri levylle kuin voi vaihtoehtona yhdelle isolle levylle.


   
 11. sk0ude

  sk0ude Member

  Liittynyt:
  25.01.2008
  Viestejä:
  61
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Siinä kestää muutama arkipäivä ulkomaisen tilisiirron takia.
   
 12. vallu88

  vallu88 Member

  Liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Syksystä saakka toiminut kunnolla. Nyt kun vaihdoin koneen paikkaa ja asensin uusimmat ajurit niin ei enää pelitä. Sain kerran toimimaan tässä välissä kun luin tuon ohjekirjan tekstin että ota palikka pois, poista ajurit, sammuta kone, laita palikka kiinni. Toimi hyvin ja nyt ei taas toimi. Vista eei tunnista. Mitään neuvoja?
   
 13. sk0ude

  sk0ude Member

  Liittynyt:
  25.01.2008
  Viestejä:
  61
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Onko tikku suoraan emon usb:ssa kiinni? Mulla oli ongelmia kun pidin tikkua lisäkortin usb-paikassa.
   
 14. miles_

  miles_ Guest

  Ei ole vielä tullut. (mennyt 2 arkip.) Jos ei torstaina tule niin pitää valittaa jonnekkin tjsp.

  E2: Ei ole vieläkään tullut. (kolmas arkipäivä alkaa) Haittaakohan se että laitoin s.posti osoitteeksi semmoisen.. että ei oo lopussa .com/.fi/.net jne. vaan ren.to

  E3: Perskutah... kauan on teillä mennyt päivinä salasanan tulo s.postiin? Ja sitä vielä kysyisin että mikä on lähettäjän nimi, kun saattaa mennä r.postiin... onneksi on laitettu että pitää viestit saunalahen palvelimella....
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 19.03.2008
 15. telkkari

  telkkari Guest

  mulla kanssa kyseinen tikku ja ohjelmana mukana tullut totalmedia3. Nyt kun yrittää käynnistää ohjelmaa tulee vain ilmoitus ,että asenna flashplayer7 tai korkeampi, vaikka koneella on flashplayer9. Ei viitsisi poistaa asennusta ja asentaa uudelleen koska on vielä tv-tallenteet katsomatta. Onko mitään hyviä vinkkejä?
   
 16. vallu88

  vallu88 Member

  Liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  emon usb2.0 kiinni. tehty ohjeiden mukaan ja otettu laite irti poistettu ajurit ja asennettu uudelleen ja laitettu takaisin mutta ei toimi. Syyskuussa 2007 ostettu gigantista kuitissa lukee vain 30 päivän palautus oikeus, mutta kai sen voi palauttaa.
   
 17. miles_

  miles_ Guest

  Tuli tilattua noin 3 viikkoa sitten tuo DVBViewer, ei ole näkynyt. Nyt kyllä *****aa kun meni hukkaan 15e.
   
 18. vallu88

  vallu88 Member

  Liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  laite huollossa, ostin uuden eli kun saan tämän takaisin niin voinko katsoa kahta kanavaa samaan aikaan?
   
 19. miles_

  miles_ Guest

  Saattaa riippua ohjelmasta mitä käytät. Ei taida ainakaan ProgDVB:llä onnistua...
   
 20. EmP619

  EmP619 Member

  Liittynyt:
  21.02.2008
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Toimiiko kyseinen laite (A-link DTU) vistalla?
  Jos toimii niin miten?
  olen sunnitellut laiteen ostoa pari päivää ja vastausta olisi kiva saada mahdollisimman pian.Kiitos nyt jo etukäteen.
   
 21. arttuk

  arttuk Member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  29
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itselläni ainakin on Vista-kannettavan kanssa ollut noin vuoden satunnaisessa käytössä.

  XP-koneella, vaikka mahdollisuus olisikin, en ole saanut aikaiseksi kokeiltua, toimisivatko kaukosäätimen napit järkevämmin ja mukanatulevan ohjelman pikanäppäimet. Aiempaa tästä samasta ketjusta pitäisi löytyäkin maininta, että lähetin takuuhuoltoonkin kaukosäätimen osittaisen toimimattomuuden takia, mutta A-Linkin huollon mielestä ei ole mitään ongelmaa. Muuten voi ihan tietenkin mieltymysten mukaan varmasti jotain muuta ohjelmaa käyttää, mutta itselle on vielä riittänyt satunnaiseen käyttöön tuo vakio.
   

Jaa tämä sivu