1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.
  1. nikoherra

    nikoherra Member

    Liittynyt:
    17.01.2004
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mo

    Tänään tuli postissa uus kovo ja dvd-rw. Asensin ne ja kone ilmeisesti tunnistikin ne. Rupesin asentamaan xp:tä levyltä, mutta se jää aina samaan kohtaan. Ruutuun tulee bluescreeni jossa lukee windowsin asennus, mut sen jälkeen mitään ei tapahdu. Mitä tohon pitää tehä? Niin ja sitten, minkäkokoisiin osiin toi 250 giganen kovo kannattaisi jakaa?

    Ainiin.. Kannettavan wlanissakin tuntuu olevan jotain häikkää.. Välillä käy niin että esim mese toimii ihan normaalisti, muttei mitään nettisivuja pysty selaamaan :S Miten tämä on mahdollista? Toisekseen, adsl-modeemista ja wlan-hubista(tjsp) pitää käyttää todella usein virtoja poissa, että alkaisi taas pelittämään.. Onko tämäkään ihan normaalia?
     
    Viimeksi muokattu: 30.11.2005
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Onko kyseessä SATA kovalevy?

    Ei tuo virtojen poiskäyttäminen mitään normaalia ole. Oletko kokeillut kummallekkaan laitteelle firmware päivitystä?
     
  4. nikoherra

    nikoherra Member

    Liittynyt:
    17.01.2004
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kovalevy on IDE. Alkaa tuntumaan pikku hiljaa, että mun xp:n asennuslevy on kärsinyt, kun kerran kone tunnistaa kovon ym, mutta en sitten tiedä.. Tota wlanin firmwaren päivittämistä pitää kyl kokeilla, mut nyt pitää saaha toi oma kone toimii ensin. Pitää kokeilla myös kaverin koneella tota levyä, että jumiiko samaan kohtaan kuin mulla.

    Edit: Eipä ollu levyssä vika. Mikähän tossa taas on. Entinestä kovosta kuulu semmonen naksaus ja sit se sammu, et voikohan vika olla jossai muualla kuin kovossa.. Tosin tossa lukee jotai ide hard disk 251gt, että kait se on sen kovon tunnistanu.
     
    Viimeksi muokattu: 30.11.2005

Jaa tämä sivu