1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

4GB vs. 8GB

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi _TripleA_ 03.11.2012.

  1. Smanci

    Smanci Regular member

    Liittynyt:
    26.06.2009
    Viestejä:
    2,937
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    46
  2.  
  3. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    33€, lähtöhinta 59€.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,931
    Kiitokset:
    1,248
    Pisteet:
    223
    Kohta on Mugen 2 myynnissä... Mikä olisi sopiva cooleri koneeseeni koska muistikammat ovat niin hel.. korkeita.

    Coolerisi on hyvä. Nostan kädet pystyyn tässä vaiheessa.
     
  5. aba120

    aba120 Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2013
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Meinaat,että kohta olis halvalla prossucooleri myynnissä.
    Jäädäänpä odottelemaan:D

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  6. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    239
    Pisteet:
    123
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,931
    Kiitokset:
    1,248
    Pisteet:
    223
    aba120

    Meinasin tuota _TripeA_:n juttua kun väkisin aikoo hommata korkeat muistikammat. Ja sitten ei mahdu cooleri paikoilleen ja sitä kautta myyntiin...

    Noh katsellaas mihin tulokseen hän tulee. :)
     
  8. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo, kattelin noitakin. Samat kuin vanhat mutta 8 gigaa.
    Onko nuo Predatorit jotenkin paremmat kuin tavalliset?

    EDIT: Nyt kun tarkemmin rupesin kahtomaan niin eihän ne saatana mahdu millään sinne. Pitääpä ostaa nuo Blut sitten. Tarviinko tällasen()että saan sen kiinni sinne kovalevykoteloon(vaikkakin voihan sen laittaa kiinni vaikka teipillä)? Ja tuleeko tuossa ne tarvittavat kaapelit mukana?
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  9. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    239
    Pisteet:
    123
    Muistit eivät ole mitenkään parempia, vaikka millasen "predator"-termin löisi perään.

    Mahdollisesti, jos haluat SSD:n oikein "kunnolla" kiinnittää. Jossain koteloissa tulee 2,5":n adapteri mukana tai kovalevykelkkoihin saa myös 2,5" levyn suoraan kiinni. SSD:n voi tietty lykätä mihin vaan saa mahtumaan, koska se ei välitä yhtään asennosta tai edes tärinästä.
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  10. aba120

    aba120 Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2013
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Tossa nyt hieman vertailua.
    Omassa koneessani prossucoolerina Zalman Perfomance CNPS10X ja Emo Asus M5A99X-Evo
    Scythe Mugen2 on jotakuin samankokoinen.

    Tunge nyt tonne jotakin predatoria.
    Ensin propelli pois ja sitten hakkaat siilin solmuun,
    niin saat ehkä laitettua.

    Onhan muistilla hieno nimi,mutta kuten edellä Axu mainitsi,
    niin ei se siitä parane.

    Osta vaan suosiolla noi Kingston Hyperx 2x4GB tavalliset muistit,ilman mitään ylimääräisiä jäähdytysvirityksiä.

    Niistä jäähyrivoista voi olla enemmän haittaa,kun hyötyä,koneen ilmankierron kannalta.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  11. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,484
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    143
    Muutama viikko sitten ostin 2x4 gigaa 1600Mhz muistia hintaan 29€. Eli muisteja on mahdollista saada vieläkin halvemmalla. Tuuria se toki vaatii että huomaa oikean tarjouksen.

    Predatoreita myydään nimellä, ulkonäöllä ja merkityksettömillä spekseillä. Ne eivät kuitenkaan tee muisteista yhtään perusmuisteja parempia.
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  12. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No pistetääs Kingstonit tilaukseen. Kiitos vastauksista :)

    EDIT: Tuleeko siinä Kingstonin SSDn mukana se/ne kaapelit joilla se toimii? Esim SATA kaapeli. Vai pitääkö ostaa erikseen?
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  13. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,484
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    143
    Semmoisen kuvan tuosta saa, että tuossa tulee pelkkä SSD. Eli jos sinulla ei ole kaapeleita (tulevat emon mukana) niin joudut sellaisen ostamaan. 100% varma en kuitenkaan ole.
     
  14. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ok, poweri kaapeli löytyy mutta data kaapeli pitää ostaa.
    Käykö tuommonen vaikka onkin SATA150, ei 300?
     
  15. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,484
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    143
    Käy. Ei noissa kaapeleissa ole eroa.
     
  16. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo, näillä mennään.

    EDIT: Muuten kumpi olis parempi ostos; Kingston V+200 120GB SSD vai Crucial V4 128GB SSD?
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2012
  17. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Bump.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 05.11.2012
  18. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Samsung 830.
     
  19. _TripleA_

    _TripleA_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2011
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Pitää kahtoo jos budjetti venyy sinne asti.
     

Jaa tämä sivu