1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

3 puhelinta - minkä ottaisi? (KIIRE!!!)

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi DDTPCB 25.05.2011.

 1. DDTPCB

  DDTPCB Member

  Liittynyt:
  25.05.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  SONY Ericsson Xperia Pro, LG Optimus 3D vaiko SAMSUNG Galaxy S II ? Mikä näistä olisi oma valintasi.

  Käyttö: valokuvaus (ei tärkein,tosin optimus 3d houkuttaisi tämän takia), netinkäyttö & sosiaalinen media, gps-toiminnot, pelaaminen. Ylipäänsä viihdekäyttö olisi pääasiallinen tarkoitus, eikä niinkään 'business' eli tekstinkäsittelyt yms.

  Mieluusti nopeita vastauksia, koska puhelinta lähdetään hakemaan jo varmaankin viimeistään perjantaina 27.5.2011. On kiire siis.
   
 2.  
 3. sidrend

  sidrend Regular member

  Liittynyt:
  21.06.2009
  Viestejä:
  3,188
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Optimuksen ja Galaxyn väliltä kattoisin, koska löytyy tuplaytimiset eli viihdekäyttöön on sitten tehoa. Menisin noista sitten Galaxyn puolelle, uskoen ja toivoen parempaa akkukestoa. :) Lisäksi Galaxy on huomattavasti kevyempi. Löytyy toinen kamera ja ottaa pareemmilla fps;sillä videota (30fps vs 24fps).

  Eli ellet välttämättä halua 3D:tä, ota Galaxy.

  Tässä vielä linkkiä vertailuun: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3759
   
 4. ANGNok

  ANGNok Member

  Liittynyt:
  24.05.2011
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  .
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2011
 5. -ReapeR-

  -ReapeR- Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2003
  Viestejä:
  243
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Samsung Galaxy S II olisi minun valintani.

  Ja toivottavasti semmoisen tässä ennen kesää vielä saan hommattua.
   
 6. DDTPCB

  DDTPCB Member

  Liittynyt:
  25.05.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos tuosta laittamastasi linkistä, oli meinaat todella hyödyllinen!

  Sen perusteella tuossa Galaxy s 2:ssa olisi jonkinverran monipuolisemmat toiminnot, ominaisuudet ja osat.

  Eli melko varmasti oma kukkaroni kilahtaa sen kohdalla. Sinänsä tuo 3D tuntuisi mielenkiintoiselta, mutta ehkäpä on järkevämpi ostaa erikseen myöhemmin joku digipokkari joka omaa 3d kuvauksen.

  Toisaalta itselläni ei ole vielä kokemuksia näistä kosketusnäyttöpuhelimista (tosin mitä nyt kaverin iphonea joskus kokeillut). Mietin siis onko esim. viestin kirjoittaminen kuinka näppärää verrattuna tuohon xperia proon näppäimistöön? Propsit toki tuosta gorilla lasista, se on tärkeä ominaisuus itselleni jos vahingossa vaikka taskussa sattuisi olemaan avaimet tms.

  Kohta vain sitä luuria hankkimaan, johan vanha on ollut 5v.
   
 7. Solonen

  Solonen Member

  Liittynyt:
  17.07.2007
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  HTC sensation jos ajatellaan laatikon ulkopuolelta, softa siinä on vain parempaa kuin yhdessäkään noissa ja HTC osaa softapäivitykset tehdä kunnolla.
  LG on internetin mukaan hidas ja laginen, samsung ei osaa päivittää puhelimiaan + saat copy paste luurin. Sonystä en ossoo sannoo mittöö, mutta sitä ei kannata noista ottaa myöskään :)
   
 8. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Entä LG Optimus 2X? Sehän on samanhintainen kuin Samsung? Se on jopa joidenkin testien mukaan nopeampi kuin Samsungin oma malli. Ja hyvin on minulla pelannut...
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2011
 9. Tnoi

  Tnoi Regular member

  Liittynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  157
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kosketysnäytöllä voi kirjoittaminen olla aluksi melko hidasta ja rasittavaa, mutta kunhan oppii näppäinten paikat ja löytää tuntuman niin hyvin sujuu! Ei toki ikinä pääse siihen fyysisen näppäimistön tuntumaan mutta ihan ok on kosketusnäytölläkin kirjoittaa. Tollanen iso näyttö vielä helpottaa kirjoittamista ainakin kahdella kädellä kirjoittaessa.

  Mutta nopeasti tottuu. :)
   
 10. Robustus

  Robustus Regular member

  Liittynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  792
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Samsung Galaxy S II. Pojalla on ykkönen ja sen mielestä se on paras. Itellä N8, ja käytän sitä varsinaisena kameranani, joten se on ylivoimainen, jos kuvauspuoli on tosi tärkeä. Noksussa pelaa Opera 11 ihan ookoo, samoin gps, peleissä loppuu usein muisti kesken, ei ramit riitä. Pojan Samsungissa on kuitenkin "ihan oikea netti" tähän N8:iin verrattuna, eli sen kakkosversion ottaisin itekin.
   
 11. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Kannattaa kaupassa vertailla LG Optimus 2X sekä Samsung Galaxy S2 puhelimia... Molemmat ovat melkein samanhintaisia ja tehokkaita.
   
 12. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  "Moni hehkuttaa täällä ja yleensä tuota Samsung Galaxy S 2 nii on tuossa samsung galaxy s 2:sessa sentää toodella iso miinus vaikkakin se on todella hyvä puhelin mitä olen siitä kuullut ja itse lueskellut.Meinaan akun kesto rasituksessa.Tässä lainaus android suomi.fi sivustolta :samsung galaxy s 2 Akunkestossa laite vetää totaalisen mahalaskun, teimme testin vielä useita kertoja, sillä emme meinanneet uskoa tuloksen olevan totta ja näistä neljästä otimme aikaa manuaalisesti. Laitteella on rasitustestissä surkein tulos kaikista testaamistamme täydellä kuormalla (testissä oli 10 eri puhelinta ja samsung galaxy s 2:nen jäi huomattavasti huonommaksi jopa testien toiseksihuonoimmaksi puhelimeksi tulleelle HTC desire Z:alle), LG Optimus 2X dual core Tegra 2:lla jaksaa lähes kaksi kertaa pidempään. Rasitustestissä puhelin myös kuumeni huomattavasti, ja oli lähes epämiellyttävä pitää kädessä testin loppuvaiheessa. Tämä kannattaa huomioida, mikäli laitetta on hankkimassa pelipuhelimeksi. Näyttäisi siltä, että Samsungin oma Exynos dual core-alusta ei todellakaan ole virtapiheimmästä päästä, joka on todella sääli.HUOM !!! siis samsung galaxy s 2 jää jälkeen huomattavasti toisista puhelimista täydessä rasituksessa eli yleisimmin pelaamisessa.Muuten akku kestää siinä ihan hyvin.Moni sit uskottelee et tuleva päivitys korjaa tuon akku ongelman.Noh tiedossahan se on LG:lläkin eli lg:lle on luvattu huimaa parannusta akun kestoon tulevissa päivityksissä ja siis itse LG on niin lupaillut.
  Eli yhteenvetona meille ketkä olemme ostaneen tämän LG:n nii tehtiin oikea ostopäätös.Tämä kestää sentään jopa vähän kovempaa käyttöä toisin kuin samsung galaxy S 2:nen." Kopioitu yhdeltä foorumilta
   
 13. joonas151

  joonas151 Member

  Liittynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse en ainakaan menisi laittaa SE:tä, joten joku noista kahdesta viimeisestä olisi valintani. Molemmat ovat erinomaisia luureja, mutta itse pidän enemmän ehkä Samsungin galaxy s II:sta. Jos 3D on tärkeä ominaisuus sinulle ja haluat sen niin osta silloin LG. Itse en ainakaan pidä 3D-tekniikasta niin paljon, että valitsisin sen perusteella puhelimen. On tosin mielipidekysymys. Sitten on sellainen vaihtoehto kuin HTC Sensation. Siihen tulee niitä päivityksiä enemmän ja silleen ja sen oma "HTC sense" on kiva juttu. Akkukestosta en tiedä, mutta varmaan sille on vertailuja jossain netissä.

  Valinta on kuitenkin loppujen lopuksi sinun. Lyhyesti: Jos haluat 3D:n tai se on välttämätön, hommaa LG. Jos ei, niin suosittelisin valitsemaan puhelimen Sensationin ja Galaxy S 2:sen väliltä.
   
 14. Ootko

  Ootko Member

  Liittynyt:
  12.05.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vaihtoin dezire hd pari päivää sitten galaxy s2 . Voin sanoa että hieno puhelin ja touchwiz yllätti positiivisesti. Tuo sensaationi kävi myös mielessä mutta on saanut nopeus testeissä niin huonoja tuloksia niin kaverit pääsisivät vittuilee... :)
   
 15. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Olisit vaan ostanut Lg Optimus puhelimen. ( Siis se joka ei ole 3D malli). Sen akku kestää pidempään ihan raskaassa käytössäkin.)
   
 16. Ootko

  Ootko Member

  Liittynyt:
  12.05.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo kahtelin sitä kans vähäsen . Mulle tuo akun kestävyys ei ollu kynnys kysymys . Taitaa nämä kaikki nyky puhelimet olla sellaisia että jos vaikka pelaat niin laturi saa olla lähellä
   
 17. delic

  delic Regular member

  Liittynyt:
  14.04.2010
  Viestejä:
  100
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Kiertäisin kyllä itse melko kaukaa tuollaiset lG:t sen verran mitä olen tutustunut tuohon lG:n luuriin niin se on kyllä häpeä tuplaydin luureille, galaxy s2 on aivan toisesta maailmasta, galaxy s2:n netti toimii upeasti jopa flashin kanssa, mikään muu luuri markkinoilla ei pysty tarjoamaan tuollaista flash suorituskykyä, eikä lähellekään.

  Eiköhän toi galaxy S2 ole tällä hetkellä kirkkaasti markkinoiden paras luuri, kuten arvosteluistakin voi lukea.

  gsmarena "Samsung were a few months late to enter the dual-core race, beaten by both LG and Motorola, but the time was obviously used well. The Galaxy S II doesn’t look like it was rushed to release halfway through the i-dotting. It’s a monster of a phone and one that feels comfortable with all that horsepower."

  "There’re phones to look for, phones to talk about, phones to be seen with. The Samsung I9100 Galaxy S II is all that and more. Android is the smart platform of choice these days. With phones like the new Galaxy, Samsung is set on becoming the brand to beat."
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2011
 18. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Mitenniin häpeä? Totta, että siinä on bugeja, mutta korjauksia on tulossa tämän kuun lopussa.....
   
 19. DDTPCB

  DDTPCB Member

  Liittynyt:
  25.05.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Näitä viestejä on näköjään tullut aika paljon, laitoin siis vähän jäitä hattuun ja katson vaikka ensi viikon vielä että minkä hommaisi. Ihan rohkeasti voi omia kokemuksiaan erilaisista "huippuluureista" pistää. Koska hyvin pitkälti teen päätökseni sen jälkeen, mikä vaikuttaa parhaalta.

  Hieman vielä oftopic: nytkun sony kohta tarjoaa ilmaisia pelejä pari ladattavassa muodossa ja ps3:n kovo on melkein täysi ja täytyisi uusia se; joten kävisikö tämä kovalevy pleikkariin?

  Kiitos jo etukäteen asiantuntevista neuvoista!
   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2011
 20. DDTPCB

  DDTPCB Member

  Liittynyt:
  25.05.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Toivottavasti se kirjoittaminen tosiaan sujuisi tuolla:D Koska paljonhan tuolla tekstiä tulisi suollettua, mikäli nettiä selaisi ja kavereille juttelisi yms. Joku täällä mainitsi vielä tuon jonkun touchwiz-ominaisuuden? Ilmeisesti se on joku kosketusnäytön käyttöön liittyvä asia?
   
 21. Solonen

  Solonen Member

  Liittynyt:
  17.07.2007
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Se on samsungin umpisurkea käyttöliittymä. ja sinuna ostaisin HTC Sensationin. Samalla rahalla parempi puhelin. Erona ei ole muuta kuin käyttöliittymä ja että HTC:eellä on lähes kaikki perusjuttu jo mukana, sampalla näin ei ole..
   

Jaa tämä sivu