1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

2way 3 way sli

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Sahk91 13.04.2014.

  1. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Hei mites tää 2 way 3 way 4 way sli toimii? Eli jos emossa on x16 x8 x4, niin ei voi 3 way sli koska, geforce ei tue x4, vaan x8 ja siitä ylöspäin.
    En niinku ymmärrä miten se muuttuu x8 x8 ku eiks sen pitänyt olla x16 x8 x4, mut sit ku tekee 2 way sli niin se muuttuu x8 x8 selittäkääs vähän??

    Esimerkki: Asuz Z87-A geforcen sivuilla sanotaan et voi vaan 2 way sli. Mutta google kuvanhakuu ku kattoo niin mun mielestä pystyy 3 way slin myös


    Ja mikäs tää on, kysyim toisest paikasta apua niin sanottiin jotain tämmöst

    LGA2011 CPU's have 40-PCI-E lanes so three way SLI will be like first GPU X16, 2nd X16, 3rd X8
    (16+16=32+8=40 )
    But if you do a 4-way SLI, you'll be able to use GPU's with that configuration 1st X16, 2nd X8, 3rd X8, 4th X8 (40 lanes)
    Some motherboard manufacturers use PLX chips to make 4-way SLI at full X16 mode

    Mites prossu liittyy tähän ollenkaan? En ymmärrä enää yhtään miitään. Oon kattonu monia eri videoita FAQ, mut en vaan tajuu. Jelpatkaa pliis :)
    Ku oon ihan pihal nyt näistä, ku ite mietin et jos se vaan menee niihin slotteihin niin asia kunnos. Mut jos pitää alkaa laskee jotain x16 x8 niin huhu
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    LGA1150 prossut tukee max 16 Pci express lanee. Niillä saat max x8+x8.

    LGA2011 prossut tukee enemmän.
     
  4. Toniman92

    Toniman92 Regular member

    Liittynyt:
    08.11.2011
    Viestejä:
    2,060
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Z87 -A Voit QUAD GPU SLI/Crossfiren laittaa, mutta max. 2:lla kortilla, eli QUAD SLI = 2 korttia joissa on Dual GPU.

    Ei pysty laittaa 3 korttia samaan aikaa tähä emoon SLI tai Crossfire tilaan, se maximi o 2.

    Mielenkiinnosta, mihin tarvisit 2/3 way SLI tilaa? Normi/pelikäytössä 1 tehokas kortti varmempi toimivudeltaan ja bittiraha louhinnois AMD parempi.
     
    Viimeksi muokattu: 13.04.2014
  5. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ahaa o
    Ahaa okei , eli jos on lga 1150 prossu ja emossa on 4 x16 paikkaa niin se meinaa sitä että saan max vaan 2 way sli? Enkä mitenkää. 3 way? Eli prossu määrittää saako 2 way 3 way vai 4 way.?
     
  6. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Aaa okei mietinki. Mua niinku vaan kiinnostaa tietää millon saa 3 way 4 way ja millon ei ku nää x16 x8 x4 mietityttää siin emos
    ku ajattelin rakentaa overkillin, siksi kysyelen
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    jos overkillin rakennat, niin katsomaan intelin x6 prossua 2011 kantaan ja kahta gtx titanin duagpu korttia/ 295x2:sta...
     
  8. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Okei eli prossu määrittää sen montako näyttistä saa laitettu?
     
  9. Toniman92

    Toniman92 Regular member

    Liittynyt:
    08.11.2011
    Viestejä:
    2,060
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Ei suoranaisesti, vaan se että kuinka rikas ominaisuuksiltaan se emolevy, johon prossu pistetään on.
     
    Viimeksi muokattu: 13.04.2014
  10. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No sitä mä mietinki et ei prossu voi määrittää kuinka monta niitä tule, oon rakentanut ennenki koneita, mut nyt jää vieläkin vaivaa toi sli juttu. Eli jos emossa on esim x16 x8 x8 niin voi 3 way sli, jos on x16 x8 x4 niin ei voi 3 way sli. Jos on x16 x8 x8 x8 niin voiko 4 way sli?. Tämmösiä juttuja mä pähkilen
     
  11. Toniman92

    Toniman92 Regular member

    Liittynyt:
    08.11.2011
    Viestejä:
    2,060
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Just tolleen se menee.
     
  12. Sahk91

    Sahk91 Newbie

    Liittynyt:
    13.04.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Aaa, thanx man ! Nyt tais asia ratketa vihdoin. Ja se z87-a ei voi sen takia 3 way koska siihen menee quadgpu kuten sanoit. Kiitos viel tosi paljon avusta!
     

Jaa tämä sivu