1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

2 digiboxin pistokeongelma

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Omppu 29.12.2006.

 1. Omppu

  Omppu Member

  Liittynyt:
  22.08.2005
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minulla on kaksi digiboxia Handanin 7800 ja 3400 sekä Welhon kaapeliliittymä. Ongelma on että asunnossani on vain yksi tv-pistokepaikka siis antennijohdolle ja siinä on tällä hetkellä t-kappale jotta voin katsoa telkkaria olohuoneessa ja makuuhuoneessa.

  Nyt kun laiton toisen digiboxin kiinni makuuhuoneen telkkariin niin signaali on nolla. Ainoastaan sen saa näkymään jos ottaa t-kappaleen pois olkkarin johtojen välistä ja laittaa johdon suoraan seinään. Tarkoittaako tämä sitä että kun ensi vuonna analogiset lähetykset loppuvat niin en voi katsella telkkaria makkarin boxin kautta koska kahta boxia ei voi yhdeistää yhteen t-kappaleseen vai pitääkö vetää johto irti siitä huoneesta jossa ei sillä hetkellä katsella telkkaria että toisessa huoneessa voi katsoa sitä? Onko kenelläkään ehdotuksia ongelman ratkaisemiseksi??
   
 2.  
 3. Saloraman

  Saloraman Member

  Liittynyt:
  27.12.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  No käy vaikkapa Tarjoustalossa ja osta kympillä "antennivahvistin", jossa yksi sisääntulo ja kaksi ulostuloa. Voit unohtaa sen T-kappaleen ja toimii pitkälläkin antennipiuhalla.
   

Jaa tämä sivu