1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

2.1 kaiutinsetin asentaminen ja käyttöönotto?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi kalluppi1 25.07.2018.

 1. kalluppi1

  kalluppi1 Member

  Liittynyt:
  10.12.2011
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei! Olen aikeissa tilata Thomannilta tällaisen kaiutinsetin, mutta ei tietämys riitä vielä että voiko tällaisen setin ottaa käyttöön tällaisenaan? Tarkoitus on siis yhdistää tämä suoraan tietokoneeseen 3.5 mm johdolla.

  Linkki kaiuttimiin: https://www.thomann.de/fi/prodipe_pro_5_v3_active_studio_bundle.htm

  Koska kaikki näistä ovat aktiivikaiuttimia niin silloinhan ei erillistä vahvistinta tarvita? En vain ymmärrä että millaiset liitännät minun pitää tehdä että saan nämä käyttöön. Miten yhdistän kaiuttimet subbariin ja riittääkö että esim. pelkkä subbari on virtajohdolla pistorasiassa kiinni vai pitääkö jokainen kaiutin sekä subbari olla omalla virtajohdolla?
  Käsittääkseni tietokoneeseen yhdistäminen tapahtuisi tällaisella kaapelilla: https://www.thomann.de/fi/the_sssnake_ypk2030.htm

  Käytännössä siis pitäisi tietää että mitä johtoja tarvitsen tuon setin lisäksi jotta kaikki pelittää ja saan sen tietokoneeseen kiinni vai onko sittenkin että erillinen vahvistin on pakollinen? :)
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,300
  Kiitokset:
  192
  Pisteet:
  93
  Kytketaan yhdella piuhalla tietokoneen line out-liitannasta subbariin, josta piuhat satelliitteihin. Virtaa 2240 V tarvitaan jokaiseen vaffin sisaltamaan kajariin, ei ole hyppysahköa keksitty viela. Sorry, kun tassa dinovo minissa on tuo a pisteilla nappainyhdistelman takana, mtta eiköhantuosta selvaa saa...
   

Jaa tämä sivu