1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ääni ongelma

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi deltaersa 10.06.2002.

 1. deltaersa

  deltaersa Guest

  minulla on yksi divx leffa jossa on ongelmia äänien kanssa. Kun yritän katsoa sitä suomennosten kanssa RedLight onjelmalla niin ääni tulee paljon ennen kuvaa, mutta kun katson Virtualdubilla niin ääni tulee suunnilleen oikeaan aikaan.
   
 2.  
 3. Khauron

  Khauron Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1,112
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
  Ohjelman oikea nimi on RadLight ja samalla sen uusin versio + muut tiedot löytyvät osoitteesta http://www.radlight.net .
  En ole kyllä ikinä kuullut, että ketään tosissaan VirtualDubilla elokuvaa katsoisi, mutta tarkoititkin varmaan, että tarkistit sen Dubilla?
  Radlightin vanhemmilla versiolla oli joskus ongelmaa, että kesti noin pari - kolme key framea synkata ääni ja kuva yhteen, mutta tämän jälkeen ne pysyivät hyvin käsi kädessä. Suosittelen, että tarkistat leffan toimivuuden Wanhalla MediaPlayerillä (käynnistä -> suorita -> mplayer2) ja katsot tuleeko ääni ja kuva yhdessä.

  Tämän jälkeen voit päivittää Divx:n uusimpaan versioon (5.0.2 (PRO)) ja samalla Radlightin uusimpaan (3.03 R5.2). Jaksaahan koneesi muuten pyörittää Divx-leffogja? Jos epäilyttää, voit kokeilla myös FFDShowta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2002
 4. deltaersa

  deltaersa Guest

  Minulla on uusimmat versiot noista jokaisesta, eikä toimi mediaplayerilläkään. Joo tarkastin vain sen dubilla sillä se toimi. No koneeni on 500mhz ja muistia 384mt. On sillä melkein kaikki muutkin divx leffat toimineet moitteetta.
   

Jaa tämä sivu