1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"Äänilaitetta ei ole asennettuna"

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi v11lis 01.07.2011.

  1. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moro

    Vaikuttaa melko yleiseltä ongelmalta ja monella eri tyylillä olen yrittäny saada toimimaan - mutta tuloksetta

    Eli alapalkissa kaiuttimen päällä valkoinen raksi punaisella pohjalla, ja kun hiiren siirtää päälle niin kertoo että

    Siitä kun ottaa "Avaa äänenvoimakkuuden mikseri" niin antaa tuon otsikon

    Toistolaitteissa on
    Kaiuttimet (oletuslaitteina)
    Digitaalilähtölaite (SDPIF)

    Realtekin ajurit poistettu, asennettu uudelleen useamman kerran, reeboottailtu, BIOSista tarkistettu että toimii, äänilaite otettu pois käytöstä ja käyttöön jne..

    Laitehallinnassa ei näy mitään huutomerkkejä ohjaimien kohdalla.

    Mikähän tässä voisi olla? Alkaa jo tympimään. Kaikki lähti siitä liikkeelle kun siirsin koneen paikka ja otin kaikki irti ja sitten siellä pistin koneen käyttöön ja yritin pistää kajarit kiinni niin alkoi herjaamaan tuota.

    Vista Home Premium ja intergroitu äänikortti, emolevy MSI K9A2 CF-F
     
  2.  
  3. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Apua tarvitaan :(
     
  4. rane1958

    rane1958 Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    383
    Kiitokset:
    63
    Pisteet:
    38
    Mulla vanhassa läppärissä teki samoin. Toi auttoi silloin: Järjestelmän palauttaminen aiempaan tilaan, siis silloin kun äänilaitteet vielä toimi.
     
  5. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Juhannuksena heitti toimimasta eikä löydy noita palautuspisteitä niin pitkälle..
     
  6. rane1958

    rane1958 Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    383
    Kiitokset:
    63
    Pisteet:
    38
    Olisko liian raju teko, palauttaa koko höskä "tehdasasetuksiin"...?
    Tai oliskohan joku päivitys, joka nyt häiritsee äänilaitetta..?
    -Sais tulla viisaammat auttamaan.
     
  7. Osku58

    Osku58 Regular member

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    256
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Oletko koittanut ladata ajureita emolevyn valmistajan sivuilta?
    Täältä
     
  8. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Latasin mutta ei mitään muutosta..

    Tuo Realtek audionhallinta kyllä näyttää mihin porttiin on kytketty yms mutta ei...
     
  9. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eipä toimi vieläkään.. :D
     
  10. leinmi

    leinmi Regular member

    Liittynyt:
    13.01.2009
    Viestejä:
    3,913
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    äänipiiri rikki eipä tuossa enää oikein muuta vaihtoehtoa ole.
     
  11. Make_72

    Make_72 Regular member

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    1,666
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    48
    mulla tekee välillä samaa kun käytän televiota hdmi-piuhalla kakkos näyttönä.mut mulla vika korjaantuu kun mene toistolaitteisiin ja määritän laitteen uudestaan.
     
    Viimeksi muokattu: 27.09.2011
  12. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No mutta mikäs on ku ei pelaa edes ulkosella äänikortilla (usb) ?
     
  13. Make_72

    Make_72 Regular member

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    1,666
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    48
    oletko kokeillu toisilla kaiuttimilla.
     
  14. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kyllä kaiuttimet ovat kunnossa, ei toimi kuulokkeillakaan.
     
  15. v11lis

    v11lis Member

    Liittynyt:
    15.05.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo uusi äänikortti tuli.. Asus xonar dg.. Ja arvatkaapa mitä windows sanoo

    ÄÄNILAITETTA EI OLE ASENNETTUNA

    .....
     

Jaa tämä sivu