1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows vaatii laiteohjaimia asennukseen

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi RatCon 01.12.2017.

  1. Pi-Mu

    Pi-Mu Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    248
    Kiitokset:
    46
    Pisteet:
    28
    Oletko kokeillut Bios DVD = idle HDD = idle > lähteekö lataamaan , jos sen voi poistaa
    Ja kokeilla samaa SSD levylle
     
  2.  
  3. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,948
    Kiitokset:
    602
    Pisteet:
    123
    Kymppi sisään (jos tomii) ja ja sen jälkeen kokeilee lähteekö kasin asennus alkuuu windowsin puolelta.
    Jos ei niin levyn vain tyhjäksi, siinä ei menetä kuin aikaa kokeillessa.
     
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,111
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Se on nyt sellainen juttu, että haukun teitä julkisesti homoseksuaalisiksi kakapyllyiksi. Tässä kävi sellainen juttu, että tein virheen ja kysyin siitä kympistä uudelleen. No nyt se muija pisti mut sohvalle, sekä kertoi laittaneensa niin sanotusti kintut ristiin, ennenkuin se *tana *keleen kone toimii, vaikka siinä ois kymppi.

    Että saiskos nyt niitä ohjeita mistä sen win10 imagen saa helposti usb tikulle boottaavana ohjeistettua? >.>
     
  5. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    225
    Kiitokset:
    35
    Pisteet:
    38
  6. Viljam

    Viljam Regular member

    Liittynyt:
    15.04.2005
    Viestejä:
    348
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
  7. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    225
    Kiitokset:
    35
    Pisteet:
    38
    W10 Pro.
    Marraskuussa ostettu ja asennettu, on vähän erilainen, kuin tuossa viestissä #25
     
  8. Viljam

    Viljam Regular member

    Liittynyt:
    15.04.2005
    Viestejä:
    348
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Ok,jos linkkisi on uudempi ja sisältää jo valmiiksi 1709 päivityksen niin hyvä niin.
     
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,111
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Noniin, Radeon RX 480 ei pyöritä tuulettimia lainkaan windowssissa.
    Kysessä luultavasti enemmän ominaisuus kuin vika, vai?

    Pitää kokeilla vielä erikseen pelikäytössä lähteekö spinnaamaan.
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,109
    Kiitokset:
    2,894
    Pisteet:
    223
    Riippuu siitä mikä malli. Puolipassiivisiahan nuo nykyään tuppaavat olemaan.
     
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,111
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    PowerColor RX 480 8Gt versio.
    Lämmöt HWMonitorissa 42-43 astetta idlessä. Kai tota uskaltaa kylki auki kokeilla jotain peliä ja kattoa lähteekö? Vissiin joku The Long Dark vois olla tarpeeks raskas että flektit lähtis pyörimään?
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,109
    Kiitokset:
    2,894
    Pisteet:
    223
    Tuo on 99 prosentin varmuudella puolipassiivinen peli (vanha dementikko niin pitää jättää yhden prosentin erehtymismahdollisuus).

    Voihan sitä testata. Pahin mitä voi sattua on että kone sammuu jos tuo lämpenee liikaa.

    Edit: Seurailet lämpöjä siinä testatessa. 50 asteessa varmaankin pyörähtää rupellit.
     
  13. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,111
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Katos epeli, kyl ne lähti. Heti kun mappi aukes niin pyöri vissiin minimeillä, mutta lähti kuiteski.
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,111
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    @wwallu sanos viel.
    Prossutuuletin pyörii suht äänekkäästi idlessä, ei muutu hirveesti pelatessa (Artic Freezer 130 pr0, eli se 120mm malli). Oliks se mikä biosasetus, vai mistä ton sai idlessä hiljasemmaks kikkailtua?
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    852
    Pisteet:
    173
    Oliskos tuosta apuja:

    upload_2017-12-3_19-1-0.
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,109
    Kiitokset:
    2,894
    Pisteet:
    223
  17. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    852
    Pisteet:
    173
    Jotkut ovat murisseet tuosta lataussivustosta.... Tuossa toinen latauspaikka:
    http://www.almico.com/sfdownload.php

    lisäys

    Tuo emohan on niinsanotusti pakasta vedetty jolloin cpu-settings on defaultilla eli täysillä.
     
    wwallu kiitti tästä.
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,109
    Kiitokset:
    2,894
    Pisteet:
    223
    Kannattaa toki kokeilla ensin biosin säädöistä. Tuskin auttaa mutta eipä tuossa mitään menetäkään.
     

Jaa tämä sivu