1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Win7 aktivointi

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi arska771 18.04.2016.

  1. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Hei rupesin uteleen vähäsen tuota win7 pro:n aktivointia, kun puhelimitse sitä ei oikein onnistu lennossa kirjoittaan robotille, että mitehän se sais muulla tavalla aktivoitua??
     
  2.  
  3. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,957
    Kiitokset:
    84
    Pisteet:
    78
    Itse en ole tuota koskaan (vielä) joutunut käyttämään joten onnistuuko seuraava toimenpide?
    Pystyykö puhelimellasi tallentamaan puhelut automaattisesti? Niin silloin voisit kuunnella nuo tiedot uudestaan.
     
  4. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Muistelen niin, että jos ei vastaa ollenkaan robotin kysymyksiin, niin sieltä vastaa lopulta ihminen.
     
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,148
    Kiitokset:
    562
    Pisteet:
    173
  6. Lilbiby

    Lilbiby Newbie

    Liittynyt:
    09.04.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Latasin win 7 ja en edes tiedä onko koneesss ajurit valmiina...yritin ladata pelejä mutta ne ei launchannut..no sitten aloin lataamaan win 10 ja kysyi tuotenumeroa laitoin sen mikä oli levyllä...eikä käynyt sen jälkeen valitti että windows ei ole aktivoitu vaikka laitoin sen saman tuotenumeron windows 7 aktivointiiin...mikä avuksi...tarvitsisin yksinkertaiset ja helpot ohjeet mahdollisen nopeasti...aktivoiti pitää tehdä parin päivän sisällä
     
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,148
    Kiitokset:
    562
    Pisteet:
    173
    Olisit voinut antaa hieman paremmat alkutiedot. Kerrot, että sinulla on levy ja tuotenumero, mutta kuitenkin latasit Windows 7:n. Latasitko saman Windows-version kuin asennuslevyllä on? Onko levy vioittunut, vai miksi jouduit lataamaan?

    Se on ainakin selvää, että laitekohtaisia ajureita koneessa ei ole ennen kuin olet ne asentanut Windowsin asennuksen jälkeen.
     
  8. Lilbiby

    Lilbiby Newbie

    Liittynyt:
    09.04.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Miten asennan ajurit?...Asensin windowsin levykkeeltä koska sain uuden koneen eikä siinä valmiina sitä tullut..
     
  9. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Ajurit saat netistä laitevalmistajan sivuilta, mutta eivät ne windowsin aktivointiin liity.
    Onko levyn aktivointikoodilla jo aktivoitu windows jossain toisessa koneessa?
     

Jaa tämä sivu