1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

W7 asennus oem läppärille=herjaa product key

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi hopeahelmi 25.06.2017.

  1. hopeahelmi

    hopeahelmi Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moicca Wizards,


    Täällä on varmasti viisaanpia kuin minä.


    ELi kysyin ennekuin aloin projektiinni joskus aiemmin että voiko läppärille jossa (W7 ollut Suomenkielinen 64-bit OEM) asentaa käyttiksen uudelleen alusta asti ilman palautuslevyä.


    Siis vanha kovalevy on hylyssä.


    Laitoin aluksi SSD;n (vanha normaali 2.5 HDD), mutta sillä ei nyt merkitystä lienee.


    Asensin uudelleen W7 -64 bit tälläiseltä DVD:ltä tässä kuva=


    http://aijaa.com/6KSSlP


    Kokonaisuudessaan asentui MUTTA kun lopuksi piti vahvistaa internetin kautta huutaa että rekisteröinti ei onnistunut ja toisella kerralla väärä väärä XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX viisinumeroinen viisisarjainen rekisteröinti avain.


    Mikään näistä ei suostunut rekisteröitumään:


    -Yritin itse läppärin pohjassa olevaa lisenssiavainta, koneen alkuperäinen kovalevy on minulla hyllyssä ei siis toisessa koneessa.


    -Sitten on kaksi muuta läppäri jotka eivät ole käytössä joissa koneessa ollut OEM W7 lisessitunnus.


    Mikään ei näistä suostunut rekistöröitymään...johtuuko siitä että W7 DVD asennslevyssä : http://aijaa.com/6KSSlP

    ei ollut suomenkielistä asennusta vain englanniksi ja muuta muu kieli?.


    Noita W7 lisenssiavaimia joku myy esim Huuto.net mutta kannattako sellaista ostaa ja maksaa jos ei kerta suostu hyväksymään 3 muutakaan OEM lisenssiavainta.


    Kun asensin Speccy ja KeyFinder ..ne kuitenkin löytää koneelta :


    Speccy sanoo : serial key on sama kuin KeyFinderillä löytyvä CD key.


    KeyFinder löytää vielä : Product ID joka on 4 sarjainen jossa : XXXXX-OEM-XXXXXXX-XXXXX


    Kaikkea on kokeiltu :(


    Auttakee , Kiitos
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,433
    Kiitokset:
    304
    Pisteet:
    93
    Jos koneen pohjassa on saman Windows 7 version tuotetunnus, niin aktivointi onnistuu kyllä sillä, mikäli ei hyväksy suoraa aktivointia aktivointi-ikkunassa, niin sitten vaan puhelinaktivointiin robotin kanssa.

    Tuotetunnusta syötettäessä tulee olla erittäin tarkka, ettei sekoita B ja 8, eikä 0 (nolla) ja O (O-kirjainta) samoin tulee olla huolellinen kaikkien merkkien kanssa, että ovat oikein.
     
  4. hopeahelmi

    hopeahelmi Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moi..kiitos, mutta tiedätkö onko sillä väliä että alunperin koneessa ollut suomenkielinen W7-64 bit....nyt kun ostin puhdasta asennusta varten muualta alkuperäisen asennus DVD se on englanninkielinen (tosin sama Home Premium -64bit). Onko sillä väliä?
    Ja aikaisemmin sain ohjeen että OEM pystyy asentamaan uudelleen...mutta onko siinä että täytyy olla saman koneen OEM joka laitteen pohjassa VAI kelpaako toisen koneen OEM joka ei ole käytössä?.

    Kiitti
     
  5. hopeahelmi

    hopeahelmi Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    _____________________________________________________________________________________

    PS,....tuota en vieläkään ymmärrä miksi Speccy ja KeyFinder löytää koneelta viisi sarjaisen lisenssinumeron, jos kerta sitä ei ole vieläkään rekisteröintiä onnistuttu viemään loppuun asti.
     
  6. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,433
    Kiitokset:
    304
    Pisteet:
    93
    Tuotelisenssi voi olla toisesta koneesta, jossa sama käyttöjärjestelmäversio. Bittisyydellä ja kielisyydellä ei ole mitään merkitystä tuotelisenssin kannalta, kun vaan on sama tuoteversio.

    Asennuksessa se muistaakseni antaa sille automaattisesti jonkun tuotelisenssin jos kohdan ohittaa, se ei kelpaa aktivointiin.

    Kertoisitko vielä, miten olet yrittänyt suorittaa aktivointia?
     
    hopeahelmi kiitti tästä.
  7. hopeahelmi

    hopeahelmi Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ______________________________________________________________________________________

    Hei...kiitti kun vielä vastasit :)

    Kun olin saanut W7 asennettua niin meni siihen kohtaa lopuksi missä oli että anna se XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX lisenssikoodi....ja minulla oli internet yhteys päällä eli sitä kautta ...katsoin tarkkaaan että 8 ja B ei mene sekaisin....voin vielä katsoa tuon O ja 0 ..mutta en usko että siinä menin väärin.

    Aha...eli kun asennuksen tehnyt vaikka ei ole rekisteröinyt niin antaa jonkun väliaikaisen lisenssiavaimen...siksi ehkäpä se Speccy ja KeyFinder löytää sieltä lisennsiavaimen mutta se ei ole se mitä yritin syöttää/koneen pohjassa.

    Kaikki lisenssit mitä nyt yrittänyt siihen syöttää on siis samasta tai toisesta läppäristä jossa molemmat on OEM versioita.

    Koneen viestikeskuksessa on edelleen se punainen kolmio lippu että viesti "rekisteröi windows.

    Meinaatko että ratkeisi ehkä sillä että ostan joltain vielä yhden W7 Home Premium lisenssin....
     
  8. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,666
    Kiitokset:
    83
    Pisteet:
    78
    Älä aktivoi asennuksen aikana, vaan vasta työpöydällä. Käytä koneen pohjasta löytyvää avainta ja aktivoi puhelimitse. Robotti ohjeistaa mitä ruudulle syötät ja pitäisi aktivoitua ongelmitta.
     
  9. hopeahelmi

    hopeahelmi Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moi...ensin yritin aktivoida siinä asennuksen päätteeksi, muttta kun ei onnistunut ...niiin sitten vasta siinä työpöydällä kun on punainen llippu ilmoituskeskuksessa niin sieltä ...mutta sama juttu ei onnistu. Okey sitä puhelin aktivointia en oo ikinä tehnyt mistä sinne löytää numban....
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Käynnistä-nappi > Tietokone > Järjestelmän ominaisuudet > Avautuu ikkuna jossa koneen järjestelmäluokitukset, prosessori, muistin määrä yms. Alhaalla sulla vissiin lukee ettei windowsia ole aktivoitu. Aktivoi verkossa nyt. Jos ei onnistu niin pitäisi aueta ikkuna jossa puhelinnumero manuaaliseen aktivointiin. Varaa A4 kokoinen arkki ja kynä viereen ja seuraa ohjeita. Puhelimesta kaiutin päälle. :)
     
  11. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,433
    Kiitokset:
    304
    Pisteet:
    93
    Oletko nyt ihan varma, että tuoteversio on sama, jolla yrität nyt aktivoida? Lukeeko tuotetarrassa koneen pohjassa myös tuo Home Premium?
    Windows 7 näyttää automaattisesti tuon aktivointirobotin puhelin numeron jos aktivointi epäonnistuu.

    Aktivoitu Windows näyttää tältä: Aktivointi.PNG
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Niin tosiaan, pitäisi olla myöskin W7 HP. Juurikin noin että näyttää tuon puh.numeron mikäli ei natsaa automaagisesti. Naisääni siellä sitten jelppaa eteenpäin. Pari kertaa joutunut aktivoimaan tuota kautta ja eipä ole koira perään haukkunut.
     
  13. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,940
    Kiitokset:
    82
    Pisteet:
    78
    Jos puhelimessa on Call Recorder ohjelma niin välttyy kirjoittamiselta paperille.
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2017
    Whatta Heck kiitti tästä.
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Tosiaankin, tuohan se näppärämpi tapa onkin. :cool:
     
  15. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,433
    Kiitokset:
    304
    Pisteet:
    93
    Ei siinä mitään kynää ja paperia tarvita. :)
    Olen itse aina iskenyt nuo numerot suoraan koneelle ja hyvin on onnistunut.
    Jos on hidas reagoimaan noiden numeroiden syöttämiseen koneelle, on hyvä muistaa, että * merkki toistaa numerojonon ja vasta # antaa seuraavan numerojonon.
    Toiston voi tehdä niin kauan, että voi todeta numeron olevan varmasti oikea.

    Varmaan tuo muistiin kirjoittaminen toimii myös hyvin, en vaan ole kokeillut sitä.
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2017
  16. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,940
    Kiitokset:
    82
    Pisteet:
    78
  17. ThanksToYou

    ThanksToYou Newbie

    Liittynyt:
    26.06.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    3
    saisko tuota widows 7 home premium asennusohjelmaa netistä ladattua tikulle kun ois itellä windows 7 home premium oem lisenssi tuossa hp:n koneessa mutta kovalevy entinen ja uus hommattu. Eikä ole enää tallessa sitä palautus levyä
     
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    ThanksToYou kiitti tästä.
  19. ThanksToYou

    ThanksToYou Newbie

    Liittynyt:
    26.06.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    3
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Geretin systeemi, joten ei varmasti ole ylimääräistä.
     
    ThanksToYou kiitti tästä.

Jaa tämä sivu