1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

uutta rautaa koneeseen

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi stuba654 24.08.2014.

  1. stuba654

    stuba654 Member

    Liittynyt:
    02.07.2011
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    POWERCOLOR HD6870 1GB GDDR5
    8GB 1333MHZ DDR3
    AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION
    ASUS M5A87
    Xigmatek XP-S964 Cpu Cooler
    Antec One Hundred Gaming Case
    Nexus PSU 530w 12cm ATX82+

    Kannattaako tuota lähteä päivittämään?
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  4. Monero

    Monero Regular member

    Liittynyt:
    03.03.2013
    Viestejä:
    180
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    38
    Mikä järki vaihtaa Phenomi FXään? Ennemmin pitää tuon Phenomin ja laittaa paremman näyttiksen.
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    4x phenomista vaihto 8x fx:sään on vielä ihan järki idea...
    itse teen saman ensiviikolla :)
     
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    4 ydintä -> 8 ydintä.

    Itse tein aikoja sitten :)
     
  7. stuba654

    stuba654 Member

    Liittynyt:
    02.07.2011
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Taidan laittaa nuo komponentit tilaukseen. Miksi BIOS pitää päivittää prossua vaihdettaessa?
     
  8. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,177
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    58
    Jotta vanha emo sen tunnistaa.
     
  9. stuba654

    stuba654 Member

    Liittynyt:
    02.07.2011
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Riitäähän tuo meikäläisen poweri ettei tule mitään ongelmia?
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Riittää.
     
  11. stuba654

    stuba654 Member

    Liittynyt:
    02.07.2011
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuli semmonen ongelma että tuo näyttis ei millään mahdu tuohon koppaan kun siinä on noita johtoja edessä. Miten tälläsessa tilanteessa kannattaisi menetellä?
     
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Johtoja? Tarkotat asemien johtoja? Pistä asemat ylemmäs tai alemmas.
     
  13. stuba654

    stuba654 Member

    Liittynyt:
    02.07.2011
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Vanha hd6870 mahtuu mutta tuon uuden kanssa tulee ongelmia.
     

    Liitetyt tiedostot:

  14. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Irrota nippusiteet, vedä johdot uusiks ja siirrä kovo kauemmas. Pitäis sen pituuden puolesta mahtuu. Koppahan ei oo mikään hirveen iso.
     

Jaa tämä sivu