1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Uutta konetta ostamassa Pelaamista varten

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Miikkis 30.09.2014.

  1. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkä siis olisko tämmönen kokoonpano hyvä kun budjetti on max 620e ja miten pyörii esim battlefield 4

    Athlon II X4 760K Black Edition, 3,8Ghz, FM2, 100W, BOX

    Asus AMD R9 280 DirectCU II TOP, 3GB GDDR5, 2x DVI/HDMI/DP, PCI-E 3.0

    A78M-E35, FM2+, A78, DDR3, mATX

    1TB Barracuda, 3.5", Sata3, 7200rpm, 64MB

    Aidos Heatpipe CPU-jäähdytin, LGA775/115x/1366/2011, AM2(+)/AM3(+)/FM1/FM2

    Merc Beta, ATX-miditornikotelo, musta

    8GB (2x4GB) HyperX Fury, DDR3 1600MHz, CL10, 1.5V, musta

    600W ZM600-LX, ATX-virtalähde

    Arctic Silver 5 3.5g
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Pystykkö tilaan Saksasta?
     
  4. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En pysty.
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    En ihan tolla menis. Ite ottasin Jimms

    [​IMG]

    Selkeesti parempi prossu ja emo. Muistista tingitty ettei menis pahasti yli.
     
  6. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu kiitos :)
     
  7. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja sitten vielä jos näytössäni on kuulokkeille piuha niin tarvitsenko äänikorttia? Kun en näistä hirveästi tiedä :D
     
  8. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Et, ääni menee näyttöön esim. HDMI:llä. Emossa tietty on perushyvä äänikortti jokatapauksessa.
     
  9. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Okei, kiitoskiitos
     

Jaa tämä sivu