1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi pelikone 1000€-1500€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Kimbou 25.08.2015.

  1. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli vanha kone on jäämässä jälkeen näistä uusimmista peleistä ja muutenkin on alkanut hidastumaan, eli olen kysylemässä viisaimmilta neuvoa ja apua koneen osissa, ja mielellään otetaan suorituskyky ennen merkkiä eli jos olen oikeassa että MSI r390x näyttis on halvempi kuin Asuksen sama versio


    Budjetti?:
    1000€-1500€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?:ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: Suuri (XL/E-ATX)/Tavallinen (ATX)
    Onko kotelon värillä väliä?: Päävärinä joku muu kuin musta
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei ole väliä
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei, oma laite löytyy USB versiona vanhasta
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä kunhan on EU:n sisällä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei väliä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (Ark SE/DayZ/ Arma 2/ Battlefield 4 ja Hardline/ CS:go/ Nuclear thorne :D/League of Legends)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Seagate Barracuda 1 TB 64 MB 7200 RPM 3.5" SATA III (6 Gb/s)

    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: ainakin yksi USB 3.0 pitäisi olla jossain kohtaa

    Ja tuossa vanhan/nykyisen koneen sisuskalut jos jotain kiinnostaa/tarvitsee johonkin. Ainoa mikä siinä ei näy on emolevy mutta en löytänyt/tiedä mistä katsoa
    afterdawn foorumiin.
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mikset nykyistä konetta päivitä? 1920*1080 resolle riittää hyvin jos vaikka pistät ton näyttiksen mitä sanoit ja prossuks FX-8350.

    Noista peleistä DayZ ja Arma 2 ei pyöri hyvin millään koneella mitä maailmasta löytyy. Kerro ne muutki osat. Vai onko oikeesti pakko saada kokonaan uus kone?
     
  4. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu noista DAyZ ja arman kohtalosta oon lukenukkin että ei ole/tule olemaankaan optimoitu pitkään aikaan

    mutta joo uus kone olis "pakko" hommata ja mulle tuo FX8350 on sama kun alkaisit 1 vuotiaalle selittää potenssi laskuja :D että olen näissä meilkein kuin peukalo keskellä kämmentä

    Ja tuo emolevy on MSI MS-7693 ja kovalevynä toimii tuo Seagate jos sinä tarkotit nuita osia mitä pitäisi kertoa
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kopan malli tai kuva kopasta? Virtalähde (kato kopan sisälle ja powerin kylkeen)? Muisti (CPU-Z memory välilehti kuvakaappaus)? Onko DVD asemaa (tai tarviitko ees)? Prossucooleri vakio vai joku muu?

    Katotaan ne muut osat mut voi olla et selviät ostamatta uutta konetta, päivität vaan prossun näyttiksen ja lisäät SSD:n.
     
  6. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Koppa on kuis vanha joten mallia ei ole tiedossa ja 650 unmodulaarinen PSU(joka on pain in the ass ja vanha ku mikä)
    Prossun cooleri on vakio tavaraa ja ei ole DVD-asemaa kiinni ja ei tarvitse

    CPU-Z memory page.PNG








    20150825_222306. 20150825_222641.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kimbou kiitti tästä.
  8. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos, sinä luulet että mun emolevy jaksaa nuo ja onko vaihto ehtoollista PSU eli vaikka semi modulaarinen että ei olis noita kaikkia piuhuja sitten kopassa. Ja tarkottaako tuo 14/16nm että joku uusi liitin vai...häh?o_O
     
  9. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    14/16 nanometriä.......
     
    Kimbou kiitti tästä.
  10. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    10 pojoo nimestä ja Kiitos että jaksatte autaa tyhmempiä kaikille
    sun toi kuva katos kun päivitin sivun olin kattomassa osia hardwariumin sivulta
     
  11. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    No laitetaan uudestaan,ajattelin että liian kallis niin poistin.Tuossa näyttiksessä ei ole kun 3.5gt muistia,kerkesinpäs sanoa ennen vestiä.Toinen vaihtoehtohan on radeon 390 tai 390x. ytrewq.
     
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Emo jaksaa osat. Poweri vaikka tosta http://www.mindfactory.de/product_info.php/650-Watt-XFX-XTR-Series-Modular-80--Gold_969687.html

    14/16nm valmistustekniikka, nykyset 28nm eli tosi kova parannus.

    Tossa ei säästetä muutaku kovo, eli käytännössä koko setti uusiks. Tietenki voit yrittää myydä ton vanhan. Saksasta sais vieläki halvemmalla.
     
  13. Kimbou

    Kimbou Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mun matikalla tuo on 1000€-1500€ välissä joten Kiitos vielä
     
  14. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Juu saksasta sais kyllä ehkä pari saturaista halvemmalla,niinkuin BPVest sanoi.
     
  15. Monero

    Monero Regular member

    Liittynyt:
    03.03.2013
    Viestejä:
    180
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    38
    Luuletteko, että prossun vaihdolla 6-ytimisestä 8-ytimiseen saa mitään hyötyä?

    Varsinkaan Lolissa, cs gossa ja dayzissa, eivät käytä edes 4ää ydintä kunnolla.
     
  16. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei hirveesti mut sit olis prossu päivitetty "tappiin saakka".
     
  17. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Ehkei, mutta aloittajan poweri on Inter-Tech super, joka pitäis vaihtaa heti
    Muuten pitäis löytää neuvotteluyhteys , mitä mietitään , jos löytyy budjettia löytyy vaihtoehtoja ilman varpaille hyppimistä.

    Satkun peli joka kannattais hankkia https://hardwarium.com/product/310/6/evga-supernova-650-gs-80plus-gold
    tämä on uutta laatusarjaa , ei mene sijoitus kiville.
    Ja toinen satku tuollaiseen https://hardwarium.com/product/271/9/crucial-mx200-250-gb-ssd-2-5-sata-3-0
     

Jaa tämä sivu