1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi näyttis Radeon RX460:n tilalle?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi rrrepe 19.10.2017.

  1. rrrepe

    rrrepe Newbie

    Liittynyt:
    04.02.2017
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mors, viime talvena kasasin koneen, mutta on ollut näytönohjaimen kans vähän ongelmia niin ajattelin sen vaihtaa hieman parempaan(ja toimivampaan). CS:GO ja Siegee tulee pelattua, jälkimmäisestä saa aika paljon grafiikoita laskee että on pelattava, eli varmaan tarvii ainakin sen 4GB muistia kortilta vähintään. Alla kuva koneen osista, puuttuu 1TB kovo ja prossun jäähy mutta niillä ei kai niin merkistystä yhteensopivuuden kannalta ole. Budjetti n. 200e näyttikselle, mutta jos tuntuu että pakko vaihtaa joku muukin osa että saa näyttiksen tehoista kaiken irti niin ehdottakaa vaan.

    [​IMG]
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  4. rrrepe

    rrrepe Newbie

    Liittynyt:
    04.02.2017
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos, toi alempi vaikuttaa kyl hyvältä, varsinkin ton muistinsa takia. Meinaaks ettei tarvi muita osia vaihella? hyvä kyl mikäli näin on. :D
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Muuta ei tartte vaihtaa. Prossussa olisi kyllä reilusti kellotusvaraa kunnollisen jäähyn kanssa jos joskus innostut.
     
  6. rrrepe

    rrrepe Newbie

    Liittynyt:
    04.02.2017
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kyselin täält talvel neuvoo koneen osien ostamisessa(http://keskustelu.afterdawn.com/threads/uusi-tietokone-n-500e.765223/) ja itse asiassa sinun suositteleman paketin tilasin ja myöskin sen prossujäähyn :D (https://www.systemastore.com/produc...1/115x/AM3+/AM3&product_model=RR-212E-16PK-R1).
    Jokunen aika kone sammuili niin putsailin pölyjä koneesta ja vaihdoin samalla prossulle tahnan ja tämän kys. jäähyn laitoin kiinni. Kellottamisesta ei kyllä ole kokemusta niin en tiedä uskallanko lähtee testailee.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Kannattaisi tuolle jossain vaiheessa se 4GHz pistää. Tehtaalla alikellotettu malli. Ei vaikeaa eikä vaarallistakaan kun vaan perehtyy ensin asiaan.
     
    rrrepe kiitti tästä.

Jaa tämä sivu